Sutkinja Ljiljana Lovrek Grojzdek napisala je u pozivu za Tatarinova: Okrivljenik je dužan osobno pristupiti ispitivanju ili dostaviti pisanu obranu. Ukoliko se okrivljenik ne odazove pozivu i ne opravda izostanak ili ako bude očito izbjegavao primitak poziva, sud će izdati dovedbeni nalog (članak 129. stavak 1. Prekršajnog zakona ), s time da je okrivljenik dužan snositi troškove svojeg dovođenja i odgode ročišta.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Na zagrebačkom Općinskom prekršajnom sudu 21. listopada ove godine upućen je poziv okrivljeniku Nenadu Tatarinovu kojim ga se poziva da pristupi na taj sud 6. listopada ove godine u 9 sati ujutro. Iz poziva se vidi da je suprug naše popularne pjevačice načinio prekršaj iz Zakona o sigurnosti na cestama. Upisano je i upozorenje kako je okrivljenik  dužan, do pravomoćnog dovršetka postupka kao i do dovršetka postupka izvršenja odluke o prekršaju, odmah izvijestiti sud o promjeni adrese stanovanja ili namjeri da promijeni boravište.

Ako tako ne postupi, sud će poziv ili odluku, koju okrivljeniku ne može dostaviti zbog neprijavljivanja promjene adrese ili zbog očitog izbjegavanja primitka istih, istaknuti na oglasnu ploču suda, te će se protekom osmog dana od stavljanja na oglasnu ploču dostava smatrati uredno obavljenom. Sutkinja Ljiljana Lovrek Grojzdek je također napisala:  "Ukoliko se okrivljenik ne odazove pozivu, a njegova nazočnost i ispitivanje nisu potrebni i ne utječu na zakonito i pravilno donošenje presude, postupak će se provesti i donijeti presuda bez njegove nazočnosti . Okrivljenik može sudu dostaviti i pisanu obranu".

Suprug Maje Šuput inale ima prijavljenu adresu u istarskom mjestu Peroj pokraj Vodnjana. Na toj adresi živi njegova obitelj koja se bavi iznajmljivanjem apartmana. Tata Boris je domaćin gostima. Kako se ta prilično moderna i komforna nekretnina, obiteljski apartmani s vrtom, iznajmljuju i preko Bookinga, moguće je pročitati sjajne recenzije koje su ostavili zadovoljni korisnici. Apartmani su inače novouređeni i opremljeni prema visokim standardima.

Iako je Nenad Tatarinov prijavljen u u Peroju u Istri, on vjerojatno živi u Majinom stanu u zagrebačkoj ulici Prevoj gdje su njih dvoje u travnju 2018. i registrirali zajedničku tvrtku Majushka. Preko Majushke Maja prodaje razne artikle pod tim imenom. Tu su kozmetički prouizvodi, modni dodaci tipa šilterice, majice koje nose nazive Majinih hitova ali i mikrofoni i slušalice.

Budući Maja i njezin suprug osvajaju srca njezine publike sretnim prizorima iz zajedničkog života,koje Maja plasira putem profila na društvenim mrežama, vjerojatno će par isplivati i iz ove nevolje s Prekršajnim sudom u Zagrebu. Samo da se Nenad Tatarinov odazove i pristupi na ročište kako ne bi bio prisilno doveden ili da doživi izricanje pravorijeka bez svoje nazočnosti.