Vito Turšić je u sudskom registru prijavljen s adresom jarunskog stana u kojem je živio s tadašnjom suprugom Jelenom Mesić Turšić, koja je majka njegovo dvoje djece, a koji je par kupio u svibnju 2017. godine.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Ljubav između Jelene Veljače i bivšeg Kolindinog savjetnika Vite Turšića zaiskrila je u lipnju ove godine. Mediji su pisali kako su oboje rastavljeni te da su se upoznali kada je Veljača davala intervju za njegov podcast ‘BizCasting’. Jelena je nakon rastave od glumca Dražena Čučeka, s kojim ima kćer Lenu (4), bila u vezi s direktorom prodaje na RTL-u Ivanom Galom. Nakon što je potres oštetio njezin zagrebački stan, Jelena je čak s Lenom, osim kod prijateljice Ive Radić, neko vrijeme boravila i u Ivanovu stanu. Za Turšića je objavljeno kako se navodno u lipnju prošle godine razveo od supruge Jelene Mesić Turšić, pomoćnice direktorice Sektora za turizam HGK, s kojom ima dvoje djece.

Međutim, sudeći po podacima iz sudskog registra Turšić s bivšom suprugom dijeli i dalje zajedničku adresu na zagrebačkom Jarunu. Naime, Turšić je nakon odlaska s Pantovčaka iz ureda bivše predsjednice postao direktor u nizu tvrtki. Tako je  04. studenoga 2019. postao direktor u 'IDM Music' u kojoj je direktor poznati glazbeni producent Tomo Johannes in der Muhlen. Vlasnik te tvrtke je Maytarr d.o.o. čiji je pak jedini vlasnik Tomo Johannes In Der Muhlen. Glazbeni producent je preko Maytara  i vlasnik tvrtke 'Pet elemenata' u kojoj su također Turšić i In Der Mulen direktori.  Isti dan Turšić je postao direktor i u tvrtci 'Save the Robot' čiji je vlasnik 'IDM Music' te tvrtke 'Inkognito Muzika'. Vlasnik te tvrtke je također 'IDM Music' a direktor osim Turšića je i vlasnik Tomo Johannes In Der Muhlen.

Od veljače 2020. Veljačin novi izabranik Turšić je suvlasnik i tvrtke Hully s Markom Jurčić. Turšićev partner Jurčić diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te je također završio studij gospodarske diplomacije pri Diplomatskoj akademiji Ministarstva vanjskih poslova. Radio je u Privrednoj banci Zagreb, Agenciji za promociju izvoza i ulaganja,  v.d. direktora Sektora za strateški razvoj a 2011. godinu bio je savjetnik potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske za investicije. Preko tvrtke Arata Biz d.o.o., koju je osnovao s Mladenom Lovrenčićem, pružao je usluge poslovnog savjetovanja u privatnom i javnom sektoru na područjima direktnih stranih ulaganja i EU fondova.

Iz navedenog je jasno kako je novi izabranik Jelene Veljače vrlo poduzetan i ambiciozan. Preostaje nam samo vidjeti kako će razriješiti stambeno pitanje. Naime, kao jedina vlasnica stana koji Turšić prijavljuje kao službenu adresu, upisana je majka njegovih dviju kćeri Jelena Mesić Turšić i to od svibnja 2017. godine kada su tadašnji supružnici Turšić stan i kupili. Snimili smo Jelenu Veljaču i njezinog novog izabranika na terasi jednog kafića u središtu Zagreba. Jelena je nešto vrlo povjerljivo priopćavala Viti tako da se on više puta vrlo uozbiljio. Njegova mimika otkrivala je kako mu priopćava vrlo ozbiljen stvari. Moguće da je Jelena provjeravala da li Vito još uvijek živi na prijavljenoj adresi sa majkom svojih djevojčica.