Kao što je Imperijal u više navrata pisao autor filma Darijo  Juričan, obilno je bio financiran, čak u milijunskim iznosima od Grada Zagreba i Zagrebačkog Holdinga,  pa je čak otkriveno i to da Juričan 10 000 kuna plaće dobiva od junaka svojega filma Kumek, Gradskog ured za kulturu

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić odlučio je ne propustiti prisustvovati premijeri dokumentarnog filma “Kumek” Darija Juričana, poznatog po istraživačkim i kritičkim dokumentarcima o Ivici Todoriću i Miroslavu Kutli. “Poštovani g. Juričan, nastavno na Vaš ljubazni poziv potvrđujemo dolazak g. Milana Bandića, gradonačelnika Grada Zagreba, na događanje, nedjelja, 22. studenoga 2020., u kinu SC, u 19:00 sati. Protokol Grada Zagreba”, objavio je Juričan dopis iz grada Zagreba na svojoj Facebook stranici “Želim biti Milan Bandić, gradonačelnik svemira”, nakon što je gradonačelniku poslao poziv da pogleda film koji će, bez ikakve sumnje, pobuditi interes publike. 

Najavljujući premijeru, Juričan je, karakterističnom ironijom, podsjetio kako je “Bandić  šest puta biran za gradonačelnika grada Zagreba, koji nije samo glavni grad svih Hrvata, nego i glavni grad svih hrvatskih kriminalaca”. Biti će zanimljivo vidjeti hoće li Bandić nakon premijere biti zadovoljan filmom koji je i sam financirao. Name, kao što je tabloid imperijal u više navrata pisao autor filma Darijo  Juričan, obilno je bio financiran, čak u milijunskim iznosima od Grada Zagreba i Zagrebačkog Holdinga,  pa je čak otkriveno i to da Juričan 10 000 kuna plaće dobiva od junaka svojega filma Kumek, Milana Bandića. Pa, Kumek nije dugme ili gumbek po purgerski..