Vedrana Rudan netom je zgrabila pet minuta slave kada je objavila kako se rastala od supruga s kojim je 30 godina brodila bračnim vodama jer se udaje za puno mlađeg muškarca s kojim je ponovno osjetila strast i čari seksa. Severina je izborom 15 godina mlađeg Beograđanina ne tako davno uznemirila duhove. No, prava je tajna kako je ispod radara medija i javnosti promaknuo podatak da je Rada Borić prije Severine i Rudanice demonstrirala život u stilu mlađe je slađe.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

U službenom biografiji donedavne saborske zastupnice platforme Možemo i zamjenice Nove ljevice Rade Borić upisano je kako je rođena 1951. godine. U imovinskoj kartici agilna ljevičarka vatreno crvene kose upisala je kako živi u izvanbračnoj vezi i uredno prijavila imovinu svoga životnog izabranika s kojim već godinama živi sretno na zagrebačkom Jarunu. Famozni odabranik je jedan od čelnika Nove ljevice Nenad Klapčić rođen 1967. u Puli, dakle od Borićke je mlađi ravno 15 godina. Zanimljivo je kako u Hrvatskoj, zemlji u kojoj je prihvatljivije da su muškarci znatno stariji od svojih ljepših polovica a svaka ženska koja uspije upecati mlađeg uživa posebnu medijsku pozornost, Rada Borić sve protekle godine uspijeva u potpunoj diskreciji živjeti sa svojim desetljeće i pol mlađem partneru.

No, zato riječka književnica brtikog jezika Vedrana Rudan nije ni trenutka dvojila treba li svoj zanos i strast prema 16 godina mlađem izabraniku podijeliti s javnošću. Gromko je objavila kako je pronašla sreću s mladim partnerom kojeg je upoznala u dućanu dok je on kupovao ljubičaste cipele ona je birala ljubičastu odjeću - i to je bilo to - pogodila ju je Amorova strelica. Očito punom snagom jer Rudanica je na sedmom nebu i sa svima je podijelila sreću zbog raspada 30-godišnjeg braka s Ljubišom Drageljevićem. Euforično je objavila kako je sretna da više ne mora slučati o zdravstvenim tegobama vremečnog bivšeg muža kojem zamjera da je više vremena provodio po raznim pregledima nego u pažnji prema njoj.

Sretna je kako je pronašla mlađeg kojem zdravlje nije primarna preokupacija već mu je ona dospjela u fokus. Kada je Severina zgrabila 15 godina mlađeg bivšeg golmana i sina pjevača Dragana Kojića Kebe javnost je to dočekala puno očekivanije nego da je uspješan lov na mlađahnog partnera tada objavila poznata ženska iz neke druge profesije. Ne znamo kako bi javnost reagirala primjerice da je Jadranka Kosor u vrijeme dok je bila premijerka upecala nekog 15 godina mlađeg, ali očito nije neka pažnje vrijedna stvar bila ta kada je Rada Borić pronašla mlađahnog životnog suputnika. No, moguće da se u slučaju Rade Borić nitko nije niti sjetio pogledati u datume rođenja a kamo li da je izračunao razliku u godinama.

U svakom slučaju poučak iz ova tri slučaja govori kako ni Hrvatska ne zaostaje puno za Amerikom, Hollywoodom ali ipak još uvijek smo u debelom zaostatku za recimo Francuskom. Naime, Brigite Macron, prva dama Francuske je starija čak 25 godina od svoga supruga francuskog predsjednika Emanuela Macrona kojemu je bila učiteljica. Kod nas je jedan od rijetkih primjera ministar gospodarstva Tomislav Ćorić od kojeg je njegova supruga Dubravka Sinčić Ćorić starija osam godina o čemu smo već pisali. No, zato je supruga sina tajkuna Emila Tedeschija Nika Perenčević ex Cizel, i sama kći tajkuna Mihajla Perenčevića, potukla poznate rekorde jer je od svoga mlađahnog supruga 18 godina mlađa. Primjera je zasigurno još pa bi netko poduzetan mogao i otvoriti klub 'Mlađe je slađe'. Posjetiteljica bi bilo i više nego što paušalno mislimo.