Moć je najveći afrodizijak - stara je poslovica - pa ne čudi da frcaju iskre među dužnosnicima iz Banskih dvora. Naše snimke pokazuju vrcave fluide koji frcaju između predsjednika Vlade i članice njegovog kabineta. Nikolina Brnjac (43) atraktivna je ministrica koja odiše pozitivnom vibrom i plijeni simpatičnošću. Možda je to njezin faktor X ili faktor uspjeha pod kojim je pokleknuo i hrvatski premijer.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Na proslavu Europskog tjedna mobilnosti 2021. koji se tradicionalno održava na Europskom trgu u Zagrebu došlo je i specijalno izaslanstvo Banskih dvora. Predvodio ju je hrvatski premijer Andrej Plenković a uz njega su bili ministar gospodarstva Tomislav Ćorić, ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović, potpredsjednik Vlade Boris Milošević, glavni tajnik HDZ-a i saborski zastupnik Krunoslav katičić, predstojnik Ureda premijera Zvonimir Frka-Petešić. Među uzvanicima koji nisu došli kao dio Vladinog izaslanstva ali koji su bili neposredno uz pozornicu zamijetili smo Stojka Vrankovića, bivšeg košarkaškog reprezentativca i bivšeg NBA igrača Stojka Vrankovića.

Na pozornici su govore održali redom Katičić, pa ministrica Brnjac, premijer Plenković... Kada su sišli s pozornice upalo nam je u oči da se uz premijera neposredno kretala ministrica Brnjac. Ćorić, Aladrović, Milošević, Katičić - bili su na distanci od metar - dva. Premijer se zaputio u obilazak prigodnih štandova. Ponovno je tijesno uz njega kročila ministrica Brnjac. Premijer je očito uživao u društvu atraktivne ministrice, s njom se izvrsno zabavio na štandovima a njihovi osmjesi svjedočili su kako oboje znaju promijeniti smisao stare izreke Carpe Diem. Nakon obilaska štandova i kratke edukacije o proizvodima premijer je stao uz natjecateljsku stazu na kojoj je uslijedila utrka mališana.

No, uz stazu je tik do njega stala ministrica Brnjac. Ostali članovi svite ostali su nekoliko metara iza. Premijer je na trenutke povjerljivo razgovarao s ministricom a na trenutak zapljeskao. Naše slike govore kako je ministrica bila na sedmom nebu jer joj je premijer Plenković poklonio golemu pozornost. Naime, neki promatrač sa strane zaključio bi kako je ministrica turizma i sporta najbliskija premijerova suradnica. Čak su joj se drugi članovi kabineta obraćali s pitanjem kakav je daljnji protokol. Čuli smo kako im govori da će još otići na pićeInače, ministrica je udana i kao premijer ima dvoje djece. Zasigurno joj kao dužnosnici i gospođi laska tolika pažnja i vrijeme koje joj je na javnom skupu podario njezin šef, hrvatski premijer Andrej Plenković.

Već na samoj pozornici premijer je pokazao koga favorizira, ministrica Brnjac stajala je tik do njega

Ministrica turizma i sporta premijeru je pravila društvo dok su obilazili štandove s prigodnim asortimanom

Ministrica Brnjac dokazala je kako je osmijeh njezino fatalno oružje

Bilo kuda oko Plenkija posvuda bila je njegova bliska suradnica ministrica Brnjac

Premijer se iskazao kao veliki šarmer kada izađe iz uštogljenih i formalnih situacija

Još jedan set fotografija koji dokazuju da se ministrica ni na trenutak nije odvajala od premijera

Premijer i ministrica imali su tema na pretek dok se odvijala proslava Europskog dana mobilnosti 2021.

I ovaj niz slika dokazuje kako je premijer bio u bliskom kontaktu s ministricom Brnjac

Ministrica Brnjac nije propustila niti jedan trenutak javnog događaja da ne okupira premijerovu pažnju

To se zove tijesna i bliska suradnja koja se očito iz Banskih dvora manifestirala i na Europskom trgu u Zagrebu

Ministrica je dokazala kako je u stanju potpuno okupirati premijerovu pažnju na javnom skupu

U jednom trenutku suradnica je skrenula pozornost ministrici Brnjac kako je preokupirala premijerovu pažnju pa se ona malo odmaknula