Večeras će se u emisiji Exploziv Prve srpske televizije emitirati ekskluzivni prilog - razgovor sa Splićankom Majom kojoj je nestali Matej Periš uputio zadnji poziv. S kratke snimke koja je postavljena na Instagram profil te beogradske televizije vidljivo je kako ju je Matej zvao 30. prosinca u 20:29. Kamera je snimila kako je taj poziv evidentiran kao propušteni. Isprva se u medijima navodilo kako je Maja istražiteljima rekla da se s Matejem dva puta čula. Matejev otac Nenad izjavljivao je kako ga je ona zvala posljednja i to prije 23 sata. 

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Analizirali smo najavnu snimku razgovora s Majom S. koju će večeras emitirati u emisiji Exploziv. U medijima je ranijih dana bilo objavljivano kako je Splićanku Maju, svoju prijateljicu, Matej nazvao nakon što je na Insta storyju vidio kako se ona nalazi u Budha baru koji je bio u neposrednoj blizini Magacina u kojem se on nalazio sa svojim društvom.  No, što je istina a što je laž utvrdit će policijska istraga. U svakom slučaju poduzetnici Maji život se preokrenuo iz temelja od noći Matejeva nestanka. Sjaj, glamur i zabave očito je zamijenila tjeskoba i zabrinutost zbog svega što se dogodilo od Matejevog nestanka.'Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavijestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gdje da idu i što da rade", rekla je Maja S. emisiji 'Eksploziv' na TV Prva koja će se emitirati večeras. Napomenimo da je ovo  prvi put da je Splićanka izašla u javnost i rekla bilo što o Periševom nestanku.

Prethodno su se pojavile razne informacije o odnosima Maja S. i Mateja Periša. Podsjetimo Maja S. je u glavni grad Srbije stigla prije Periša, a kako su brojni mediji izvještavali, riječ je o djevojci koja redovno posjećuje noćne klubove i beogradske kafiće, te se vjerovalo da ju je Periš upravo zbog toga i kontaktirao, vidjevši na društvenim mrežama da je u Beogradu. A nakon što je objavljena informacija da je upravo ona bila posljednja koju je nestali Matej te kobne večeri nazvao, ugasila je profile na društvenim mrežama i povukla se, sve do sada. Kako kaže Maja S., sada se kaje jer se nije javila na Perišev poziv. 'Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavijestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gdje da idu i što da rade", rekla je Maja S. emisiji 'Eksploziv' na TV Prva koja će se emitirati večeras.

Napomenimo da je ovo  prvi put da je Splićanka izašla u javnost i rekla bilo što o Periševom nestanku. O Splićanki Maji već smo pisali u prethodnim člancima. Tako su isplivale i razne informacije o njoj i njenom bratu kao i majci koja je bila učiteljica nestalog Mateja o čemu smo pisali. No, zasigurno Maja prolazi tešku agoniju i goni je tjeskoba o kojoj je progovorila za beogradski Explozv. Ne tako davno, 16. studenog 2020. na Facebook profilu svoje agenicje na kojoj objavljuje mnoštvo promotivnih slika uključujući i brojne na kojima je ona osobno, postavljena je slika Maje u bademantilu. Drži šalicu coffe to go a pokraj nje stoji Ivica Olić. Snimka je nastala u splitskom hotelu Le Meridien. Uz sliku je napisan navijački post gdje se bodre Vatreni. Prvo je napisano 'spavaš li mirno #cristiano. Potom piše 'Ponosna srca ka' kuća. Ajmo #vatreni</p#ivicaolic.....