Krajnje uzbudljiv profil na TikToku skriva se iza imena markoskegro. Javnost osobe iz službenog osiguranja VIP osoba zamišlja kao neke uštogljene, napete i vječito oprezne tipove koji nemaju duha niti ambicija biti zvijezde na društvenim mrežama.  Poglavito takvim zamišljaju budne čuvare života najviših državnih dužnosnika ili stranačkih šefova. Nikada nismo imali priliku čuti kako je netko od tih osoba iz pozadine, čiji je zadatak prinijeti i vlastiti život na oltar ako je to potrebno u ne daj bože nekom opasnom trenutku, iskazao i drugu ležerniju stranu karaktera i zadobio pet minuta warholovske slave. No, ako ste mislili kako osobe iz osiguranja nemaju i potpuno drugu stranu karaktera koja ih navodi na eksponiranje i izlaganje trenutaka s dužnosti anonimnim sljedbenicima na TikToku dobro ste se prevarili. U tom smisli TikTok uradci iza profila markoskegro zacijelo će iznenaditi i one koji misle kako su sve vidjeli i čuli.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

I ako niste među fanovima TikToka jer mislite kako je to mreža na kojima milijuni tinejdžera testiraju svoje plesno umijeće, varate se jer na toj mreži ima nezamislivih uzbuđenja. Jedno od takvih skriva se iza profila imena  markoskegro, dakle Marko Škegro. Video iz Afganistana postavljen 2017. uvjerit će sve kako se radi o vrhunskom vojniku za specijalne misije i najteže zadatke. Tu su i videi gdje ista osoba juri u automobilu no na sreću nema nigdje policije u blizini tako da nema ni sankcija i kazni. Ima i video iz kojeg svatko može vidjeti kako je vlasnik tog profila ujedno i oko sokolovo.

No, ne samo da ima savršen vid već i mirnu ruku s kojom besprijekorno cilja metu. Zacijelo su sve te karakteristike pridonijele tome da osoba iza tog profila, sudeći po videu, bude i dio osobnog osiguranja šefa HDZ-a BiH Dragana Čovića ali je često i na Markovu tgru i u blizini našeg premijera Andreja Plenkovića. O tome svjedoče kadrovi koji su ukomponirani u TikTok video. Naime, u uradku koji ima niz hashtaga redom:   #policija #vip #vippratnja nalazi se i naziv 'Predsednička pratnja - Corona'. Ako pregledate taj uradak shvatit ćete da naziv nije slučajan. Možete ga pregledati preko ovog linka. Naime, tako se zove pjesma popularnog srpskog repera  Predraga Miljkovića, poznatijeg pod umjetničkim imenom Corona.  Stihovi te pjesme u originalu na srpskom glase:  

'A kad padne mrak Nekad sam mog'o da sanjam Sad pravo iz kraja u novi Air Max Lica sa TV ekrana, svi znaju za nas Mercedes Benz SLK, predsednička plata U brzoj traci rolam, predsednička pratnja Gde će meni duša, kada zora svane Granica je nebo iznad panorame Mercedes Benz SLK, predsednička plata U brzoj traci rolam, predsednička pratnja Gde će meni duša, kada zora svane Granica je nebo iznad panorame Bruda, jebeno je bilo nekad u kraju A hteli smo i Air Max, i pare i slavu Hteli smo i Gucci, i Fendi i Pradu A sada novi Brabus rolamo po gradu Gravure na vratu, samo skupi juveliri Došli smo iz kraja, sada okrenemo svet A sad evri, franci šuškaju nam kao Napapijri KDM je geng k'o La Casa de Papel A kad padne mrak

Nekad sam mog'o da sanjam Sad pravo iz kraja u novi Air Max Lica sa TV ekrana, svi znaju za nas Mercedes Benz SLK, predsednička plata U brzoj traci rolam, predsednička pratnja Gde će meni duša, kada zora svane Granica je nebo iznad panorame Mercedes Benz SLK, predsednička plata U brzoj traci rolam, predsednička pratnja Gde će meni duša, kada zora svane Granica je nebo iznad panorameNa meni samo krokodili A sanjali smo Rolex, AP i Richard Mille Mike Amiri, Mike Amiri Sad smo bliže milionu - a milli, a milli Znam da voleo me grad, voleo sam i ja njega I ne prašta se uspeh, ali ja za drugo ne znam I pre bih umro mlad, nego bedu ja da gledam Mama, briši suze, od večeras sve se menja.

A kad padne mrak Nekad sam mog'o da sanjam Sad pravo iz kraja u novi Air Max Lica sa TV ekrana, svi znaju za nas Mercedes Benz SLK, predsednička plata U brzoj traci rolam, predsednička pratnja Gde će meni duša, kada zora svane Granica je nebo iznad panorame Mercedes Benz SLK, predsednička plata U brzoj traci rolam, predsednička pratnja Gde će meni duša, kada zora svane Granica je nebo iznad panorame' - stihovi su pjesme srpskog repera Corone koji je očito osvojio i pripadnika osiguranja šefa HDZ-a BIH koji je čest gost u Banskim dvorima, barem ako sudimo po kadrovima na TikTok videu.