Hrvatski mediji često pišu o rastava poznatih osoba a takvima u pravilu prethode odvojena ljetovanja ili putovanja. Netom smo snimili moćnog i super plaćenog člana Uprave Ine kako se tužan i umoran s ručnikom oko vrata, bez mobitela i novčanika, osobnih dokumenata... sam samcat vraća s kupanja. Prošlo ljeto istom je rutom, istom šetnicom iz pravca Pinije išao sa svojom dugogodišnjom suprugom, šeficom Podravke i bivšom ministricom i  ex-potpredsjednicom Vlade Martinom Dalić. Je li ljetovanje Nike Dalića znak da još jedna dugogodišnja veza hrvatskih moćnika nije preživjela krizu bračnog zasićenja. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Prošle godine imali smo sjajnu priliku snimiti moćnu šeficu Podravke i bivšu potpredsjednicu hrvatske Vlade Martinu Dalić potkraj srpnja dok je trčala uz šetnicu na relaciji Punta Skala - Petrčane. Snimke su otkrile kako je na ljetni odmor u svoju vilu stigla u ne baš sjajnoj formi jer je na trenutak izgubila dah. Vidljivo je to iz ranije objavljene foto-reportaže naslovljene s :'BO(R)G I HRVATI Šefica Podravke Martina Dalić zastenjala na šumskoj stazi u Punta SkalI - U susjednim Petrčanima bivša ministrica financija ljetuje u svojoj vili a mi smo uhvatili trenutak koji dokazuje kako nije u savršenoj formi'. Snimke su nastale na šetnici koja pripada luksuznom Falkensteiner Diadora Resortu u kojem su ranijih godina ljetovali i naši Vatreni s obiteljima pa tako i Luka Modrić koji u Punta Skali posjeduju i vlastitu nekretninu. Prošlog srpnja imali smo priliku snimiti i šeficu Podravke u društvu muža, člana Uprave Ine Nike Dalića jednog od naših najplaćenijih direktora u državnim kompanijama.

Iako Dalić enormnu plaću i beneficije treba zasigurno opravdati iskonskim radom i zalaganjem na radnom mjestu njega smo prethodno snimili i kako u sred dana obilazi dućan s delicijama daleko od svoje fotelje u Ini, odnosno u Kaptol centru. U dućanu Bonkulović Niko Dalić usred radnog dana išao je u razgledni pohod delicija za nepce što zasigurno nema nikakve veze s cijenom barela nafte niti krizom na tržištu crnog zlata. Taj je članak objavljen pod naslovom: 'SKUPO PLAĆENA BESPOSLICA - UBIO SE OD POSLA: Direktor Ine Niko Dalić ima 130.000 kn plaću a usred radnog dana obilazi Bonkulović Snimili smo supruga Martine Dalić u petak oko pola tri kako posjećuje toalet u Kaptol centru a potom delikatesni dućan'. Članak je objavljen potkraj kolovoza prošle godine. Kao što smo već napisali, prošlog srpnja na istoj morskoj lokaciji snimili smo tako jedan od najmoćnijih hrvatskih bračnih parova dok su se vraćali s kupanja s plaže kod hotela Pinija u Petrčanima. Bili su nonšalantno odjeveni a par je bio toliko opušteni da su se i češkali po raznim dijelovima tijela na javnoj šetnici što je vidljivo na našim slikama.

Taj članak naslovili smo s: 'LJETO ŠEFICE PODRAVKE I DIREKTORA INE Martina i Niko Dalić: Svatko se češe tamo gdje ga svrbi, pa makar i po stražnjici - Nismo mogli utvrditi radi li se o napadu komaraca ili nekom drugom uzročniku no moćni supružnici Dalić ni na odmoru nisu imali predaha'. No, ovogodišnji srpanj protječe u sasvim drugom ritmu za moćno pozicioniranog Niku Dalića. Na odmoru je sam samcat što se vidi na našim snimkama. Teško da par Dalić nije mogao uskladiti termin godišnjeg odmora kao i drugi bračni parovi na sličnim visokim pozicijama. Moguće da je posrijedi nešto drugo. Ne znamo točni razlog odvojenog ljetovanja ali činjenica je da Niko Dalić ljeto Gospodnje 2022. ima lice tužnog i umornog čovjeka. Tako je djelovao dok se vraćao s kupanja s plaže oko hotela Pinija natrag do svoje vile. Umornim hodom nosio je ručnik oko vrata i majicu u ruci. Bilo je predvečerje pa očito nije smatrao da je potrebno da ima neku kremu za sunčanje. Niko Dalić uz sebe nije imao ni dokumenta ni novčanik.

Na glavi je imao bijeli šeširić a na nogama japanke. Ranijih godina istom se rutom kretao bez šeširića pa moguće da je ove godine ozbiljnije shvatio preporuke o ozonskim rupama i ugrozi prijetnji UV zraka za razvoj melanoma. Dok smo promatrali snimke tužnog Nike Dalića nismo mogli da se ne prisjetimo našeg ranijeg članka u kojem smo opisali kako je Martina Dalić bila puno raspoloženija na večeri u popularnom zagrebačkom restoranu ManO kada je bila s menadžerom Želimirom Vukinom nego kada smo ju prethodno snimili sa mužem na zagrebačkoj špici. Taj smo članak objavili pod naslovom: 'TKO JE ISPEGLAO KARTICU Martina Dalić u četiri oka uz krvave stekove i sladoled od smokvina lista sa šefom NO-a Podravke - Bivša ministrica u jednom je trenutku primila poziv na mobitel i naglas rekla 'BOŽJI BISKUP ZOVE'' - pisalo je u članku objavljenom krajem kolovoza 2021. godine. Je li to sve znak da je došlo do promjene privatnog statusa u životu moćnih supružnika Dalić i braka u kojem je rođen sada već odrasli sin - saznat će se uskoro.