Dvije godine nakon pobjede u reality showu kontroverzna Hrvatica osnovala je tvrtku s 10 kuna kapitala i pokušala se baviti čak i poboljšanjem kvalitete života. Njezin prvi prevareni suprug Ivan Čvrljak otvorio je obrt preko kojeg je uspješno poslovao.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Na zagrebačkoj Peščenici, u Kolarovoj ulici na kućnom broju 13, najkontroverznija sudionica i pobjednica Big Brother showa 2011. Marijana Kovačević (36), ex Čvrljak, ex Nemešević, u listopadu 2013. otvorila je bila Marijana studio. Tvrtku je registrirala za djelatnost poboljšanja kvalitete života, tetoviranje i body pearcing, niz ugostiteljskih usluga, trgovinu, turizam, organizaciju modnih događanja, svečanosti, frizerske i usluge njege tijela te još puno toga. 'Marijana studio' bila je jednostavni d.o.o., osnovana s 10 kuna temeljnog kapitala. Bilo je to dvije godine nakon što je u srpskom BB-u kontroverzna Kninjanka odnijela pobjedu. Kao što znamo, u taj reality show ušla je kao udana žena, no supruga pomorca Ivana Čvrljaka s kojim ima kćer Korinu, ostavila je zbog srpskog natjecatelja Nikole Nemeševića.

Za Nikolu se bila udala u kolovozu 2016. u Istri no brak se nakon osam mjeseci raspao. Također, mediji su pisali kako je Marijana prije udaje za Nemeša već bila u kombinaciji s osobom koja će poslije postati njezina treća javna veza. U vrijeme osnivanja tvrtke 2013. prijavila adresu u zagrebačkom Folnegovićevom naselju, točnije u Ulici Milke Trnine.  Ovjerila je niz dokumenata tada potrebnim za upis tvrtke pa je tako navela i kako nije kažnjavana za djela zlouporabe u gospodarskom poslovanju te da protiv nje nije izrečena nikakva mjera zabrane obavljanja bilo kakvog zanimanja koje je obuhvaćeno poslovanjem društva. Marijana je potpisala dokument da društvo snosi najviše do 2.000 kuna za troškove osnivanja. Potpisala je i dokument kako nema nepodmirenih dugovanja.

Budući da je tada na snazi bio rigidni zakon koji je tražio da tvrtke imaju hrvatski naziv, BB Marijana morala je potpisati i zamolbu da joj se dopusti upis tvrtke u registar Trgovačkog suda jer su sve riječi u nazivu hrvatske. Tvrtka je poslovala do travnja 2017.,  kada je izbrisana po službenoj dužnosti, U sudskom registru bilo je upisano i prezime Nemešević uz Marijanino ime. Iz tog registra se vidi kako je Marijana nakon udaje za Nemeša promijenila adresu ali je i ostala u zagrebačkoj Folki, istom kvartu s zgradama - tzv. limenkama. Naime, iz Milke Trnine Marijana se preselila u Ulicu Dubravka Dujšina. Kao Marijana Čvrljak pak je živjela u Brezju i to u Ljubljanskoj ulici. Kada smo uguglali spomenutu adresu vidjeli smo kako je na istoj poslovalo i društvo Strast čiji je osnivač i direktor bio Mario Medved.

Nakon tog poslovnog debakla Marijana se više nikad nije okušala u poslovnim vodama. Od tada povremeno izađe u javnost s izjavama o novim ljubavima. Tako je zadnji put osvanula prošle godine jer je propala njezina veza s konobarom iz Vinkovaca Tomislavom Grizeljom Grickom, muškarcem koji je bio aktualan u Marijaninom životu i prije udaje za Nemeša. Zadnja ovogodišnja vijest iz kolovoza je da je Marijana trudna ali je odlučila za sebe zadržati pojedinosti svoje trudnoće i oca djeteta.

Ipak, njezin dosadašnji život bio je poput junakinja iz latino-sapunica pa je teško povjerovati da će Marijana, koja se i sama na društvenim mrežama producirala kao javna osoba, dugo zadržati pojedinosti svog novog blaženog stanja samo za sebe. U međuvremenu, njezin prvi suprug Šibenčanin Ivan Čvrljak uspješno je vodio obrt za iznajmljivanje apartmana i brodova. Obrt je osnovao u lipnju 2018. godine. Na Facebooku je objavljivao fotografije iz kojih se vidi da je započeo i novu ljubavnu vezu s atraktivnom brinetom. Dakle, dok jednom ne smrkne drugom ne svane.