Prošle godine doznalo se kako Zrinka Cvitešić nije samo uspješna glumica i partnerica Nike Kranjčara već i supješna maslinarka, Mi otkrivamo kako ona ima puno veće poslovne ambicije i kapacitete nego što se dosad znalo.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Proteklih godina u hrvatskim medijima moglo se pročitati kako Zrinka Cvitešić puni baterije na otoku Braču, kako je tamo otputovala s dečkom Nikom Kranjčarom no prošle se godine glumica potrudila pa je sve iznenadila. Naime, nije se znalo kako ima poljoprivrednih strasti, odnosno da je na tom otoku vlasnica 150 maslina te da proizvodi i ulje.

No, varate se ako ste pomislili kako je samo masline čine dodatni izvor prihoda atraktivne glumice. Zrinka bi mogla postati uzor brojnim hrvatskim umjetnicima koji jedva sklapaju kraj s krajem i ovise o dotacija koje dobivaju od nadležnih institucija ili pak o nesigurnim umjetničkim honorarima. Cvitešićka je naime na otoku Braču postala ni manje ni više nego vlasnica hotela. doduše, ne nekog ogromnog sa stotinama soba već malog i lijepo namještenog objekta kojeg je nazvala Hotel Familia.

Zrinkin hotel nalazi se na adresi Štambukovi dvori 1 u Selcu na Braču. Hotel se iznajmljuje preko internetskih booking agencija pa su vidljive i fotografije. Iz priloženog se vidi kako se radi o tradicionalnom kamenom zdanju koje je temeljito renovirano i uređeno. Može se unajmiti po cijeni od 206 funta pa naviše za dan. U nekim oglasima Zrinkin objekt naziva se Apartmani Familia. Tako piše kako se radi o objektu za 4 gosta, odnosno dvije spavaće sobe i 2 kupaonice. Piše kako svaka soba ima sef, kablovsku televiziju i stol za pisanje, dok kuhinjski dio posjeduje sadržaji uključuju električni čajnik, perilicu posuđa i pećnicu.

Imanje nudi smještaj s drvenim podovima. Kupaonica sadrži kadu i tuš, sušilo za kosu, ogrtače i plahte. Piše i kako neke sobe imaju sunčani balkon za opuštanje nakon napornog dana, te da je bežični internet dostupan je u cijelom apartmanu besplatno. Navodi se parking za goste te ističe blizina zračne luke u Bolu. Vjerojatno Zrinka najviše i računa na inozemne goste iz Velike Britanije. Zrinka je istaknula i kako u sobama nema krevetića za djecu a da nisu dopušteni kućni ljubimci. Očito je kako glumica cilja na mlađe osobe koje ii nemaju djecu ili pak na one čija su djeca dovoljno odrasla da više ne putuju s roditeljima.

Inače, prema podacima iz zemljišnih knjiga Zrinka je ovu nekretninu kupila u gotovini i to od Cor Merdianuma, doma za starije i nemoćne iz Supetra i to u veljači 2017. godine. Glumica je polovična vlasnica cijelog objekta u kojem je smjestila svoj hotel, ostala polovica vlasnički pripada supetarskoj obitelji Štambuk. Budući nekretninu posjeduje nešto manje od tri godine uistinu je zanimljivo kako tu vijest nije podijelila s javnošću kao što se pohvalila sa maslinikom i poljoprivrednim dobrom na Braču.