Severina nikad nije skrivala kako ju je njezin prijatelj estradni menadžer upoznao s Igorom Kojićem. Zadnjih tjedana pisalo se kako je Severinu s novim dečkom Tomislavom Voštinićem upoznao njezin bivši ali i sadašnji menadžer Tomislav Petrović. Teško je razlučiti kad u Sevkinom životu počinje ljubav a kada menadžeri kroje njezinu ljubavnu sudbinu paralelno s marketinškim kampanjama.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Severina se sa svojim petogodišnjim i 15 godina mlađim suprugom Igorom Kojićem upoznala u proljeće 2015. Već pri kraju te godine sklopili su i građanski brak u Istri. O njihovoj vezi ispisano je puno romantičnih trenutaka ali isto tako i turbulentnih. Od ovog ljeta evidentno je kako par nije više skupa. Fizički nisu zajedno. Zbog toga ne čudi da je javnost prihvatila kako je Igor bivši a hrvatski vinar Tomisav Voštinić nova Severinina ljubav. 

Igor se meteorski ukazao na javnoj sceni čitave regije kada se pročulo za njegovu vezu sa Severinom. Dotad je bio samo nogometaš, golman i sin poznatog srpskog pjevača Dragana Kojića Kebe. Kolikogod se trudio postati poznatiji od svog slavnog oca, teško da mu je to kao ne planetarno poznatom i uspješnom golmanu uspijevalo. Igor je dakle morao nositi teret prvo slave svoga oca a potom slave svoje slavne supruge Severine.

No, očito Igor nije lišen njuha za biznis niti operiran od spoznaje svoga mjesta u svemiru. Da je dobro znao što u njegovom životu predstoji prije ženidbe za Severinu razotkrili smo iz jedno dosad posve nepoznatog detalja. Naime, odmah nakon što je upoznao Severinu Igor je osnovao firmu u Novom Beogradu. Puni naziv te firme glasi: 'Igor Kojić pr organizator umetničkih događaja i aktivnosti koje obavljaju agenti u interesu pojedinaca i to u vezi sa dobijanjem angažmana u okviru zabavnih i sportskih priredbi Primeti me Beograd'. Skraćeni naziv 'Primeti me' bez zadrške otkriva kako je Igor znao da će biti 'primećen' kako se to kaže na srpskom - odnosno 'zapažen' kako bi rekli na hrvatskom.

Sjedište  Kojićeve marketinške firme je u Ulici Partizanske avijacije 5 u Novom Beogradu. Od osnivanja pa do danas Kojić je redovito predavao dokumente naziva 'Rješenje o usvajanju' - odnosno papire kojima je osiguravao opstanak te firme u srbijanskom poslovnom registru. Zanimljivo je da od 2017. pa sve do ove godine nije nijednom predao godišnje financijsko izvješće. Očito nije ni sankcioniran zbog nepredavanja tih obveznih dokumenata. Kojić je dakle znao kako će njegovo ime postati poznato u čitavoj regiji pa je karijeru prilagodio toj činjenici.

Pronašli smo još jedan dokaz da je imao dobre planove za životne okolnosti u kojima se tada našao. Naime, prethodno je Kojić imao drugi biznis, odnosno poslovao je pod imenom 'Igor Kojić pr samostalna ugostiteljska radnja Debela Berta Novi Beograd'. Preko te registracije Kojić je na Bežanijskoj Kosi u Beogradu držao pečenjarnicu Debela Berta, odnosno u ulici Stojana Aralice. Slike lokala s ponudom jela osobno je Severinin jo formalni suprug postavljao na web pod imenom Igor K. Recenzije koje je dobivao svjedoče kako su neki gosti bili oduševljeni girosima, nekima nisu pljeskavice bile dobre, a neke su oduševljavale palačinke s čokoladama i trešnjama. “Debela Berta” poznata je kao naziv za najveći i najsnažniji njemački top pa je tim zanimljiviji Kojićev izbor tog imena za lokal.

Neki su se gosti samo požalili na nešto više cijene. Zanimljivo je kako je na Foursquare, gdje je Kojić postavio slike svoje Debele Berte i gdje su gosti ostavljali recenzije, i on osobno, pod imenom Igor Kojic napisao 'Najbolji giros u gradu'. Bez obzira na to što je imao uređen lokal te očito stalnu klijentelu, taj je biznis Kojić ugasio 18. lipnja 2015. a samo 4 dana kasnije osnovao je svoju novu agenciju preko koje je mogao zastupati glazbenike i sportaše. No, očito je najbolje zastupao samog sebe jer je ženidbom za Severinu ispunio naziv svoje fime 'Primeti me' i ostao trajno zabilježen, prvo kao Severinin muž a onda vjerojatno uskoro kao službeno bivši muž.