Prije raspada Jugoslavije TV serija Bolji život prikovala bi milijune stanovnika bivše zajedničke zemlje pred TV ekrane. I sada se svakodnevne drame familije Popadić repriziraju na Klasik TV pa svi jugonostalgičari mogu ponovno proživjeti sudbine glavnih likova, Dragiše Gige, Emilije, Saše Guze, Violete, Slobodana, zeta Dalmatinca Ive...

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

U srbijanskom Sroyju u kolovozu je objavljen članak kako je ratna sudbina razdvojila glumca Borisa Komnenića od njegove kćeri Nike koja je živjela s mamom Rene u Hrvatskoj. Objavljeno je i kako je Nike rodila kćer Luciju pa je tako prvak drame Narodnog pozorišta u Beogradu postao djed. Imperijal.net ekskluzivno otkriva kako je kćerka slavnog beogradskog glumca postala uspješna poduzetnica nakon studija na Zagrebačkoj školi za menadžment.

Potkraj osamdesetih Dragan Bjegorlić koji je glumio Slobodana, mladog sina Dragiše Gige i Natalije Popadić bio je zasigurno jedan od najpoželjnijih dečki u bivšoj zajedničkoj državi. Njegov stariji brat Aleksandar Saša, kojeg je Slobodan zvao Guza, glumio je smušenjaka koji u braku dobije izvanbračnog sina pa prolazi razne drame i zavrzlame. Kao što je glumac koji je utjelovio lik Saše Guze u TV seriji Bolji život bio samozatajan i posve različit od svog otvorenog, brbljavog i uvijek na šale spremnog mlađeg brata, takav je bio i u privatnom životu.

Naime,  tek nakon intervjua u Storyju otkivena je privatna drama koju je glumac proživljavao tijekom rata. Naime, on je iz kratke bračne veze sa Zagrepčankom Renee dobio kćer Nike. U beogradskom Storyju naslov je glasio 'Shvatio da ne poznaje ženu, pa slavio razvod: Nevjerojatna priča slavnog Guze iz "Boljeg života"- u članku je opisano kako mu je odvojenost od kćeri teško pala ali da zato danas uživa u svakom trenutku sa unukom. Glumac Boris Komnenić inače je rođen u Puli a sada je prvak drame Narodnog pozorišta u Beogradu. Bez obzira na brojne uloge njegov je profesionalni život obilježen ulogom u Boljem životu.

O njegovom privatnom životu malo se znalo sve dok nije sam otvorio dušu novinarima. Tada se doznalo kako je davno bio oženjen sa ženom koju nije dovoljno dobro poznavao, a kada ju je upoznao - odlučio se na rastavu. Glumac je izjavio kako nije posao  utjecao na razvod te da je njegov brak slavno završio, budući se razvod pokazao kao odlično rešenje. 'Bio je to jedan od najljepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali. Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili - rekao je on i dodao: 'I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Rene i ja se nismo dovoljno poznavali prije vjenčanja, onda smo se počeli upoznavati i nije nam se svidjelo ono što smo spoznali' - ispričao je Boris za "Story".

Glumac je izrazio žaljenje što je propustio kćerine najosjetljivije godine jer je ona tijekom rata živjela s majkom u Hrvatskoj. 'Nismo se vidjeli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspijevao da dobijem vizu kako bih otišao da ih posjetim. Od kada su vize ukinute, redovito se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nike sada utječe na mene, pokušava me odgojiti i učiniti zrelijim i boljim' - ispričao je za srbijanski Story.

Tijekom rata dobivao je preko nekih kanala samo informaciju kako su mu bivša supruga i kćerka dobro. Glumac je opisao i kako je izgledao njihov prvi susret poslije toliko godina: 'Bio je to kao susret dvoje ljudi koji su veoma bliski, a ne znaju se. Sreli smo se u Ljubljani, jer tada još nisam mogao doći u Hrvatsku. Nelagoda je veoma brzo razbijena, jer krv nije voda, a divni odnosi na sreću traju do danas' - ispričao je glumac za beogradski Story. Ispričao je kako je nike živjela u hrvatskoj, Italiji pa Kanadi. Imperijal.net pronašao je kći slavnog glumca. Nike Komnenić ima profil na LinkedInu iz kojeg se vidi kako je diplomirala na Zagrebačkoj školi za menadžment.

Navela je i radno iskustvo uključujući Texo trgovinu, prethodno za samoborsku tvrtku Adamnis, te Trezor invest i Tomas. Ime Nike Komnenić pronašli smo u trgovačkom registru Hrvatske. Ona je naime bila 2015. direktorica Adamnis d.o.o. Tu su firmu inače osnovali Finci, Kim Ilmari Lähteenmäki sa adresom u Velikoj Gorici pokraj Zagreba te Jorma Olavi Pennanen s adresom u Finskoj. Osim spomenute dvojice Finaca direktorica u Adamnisu je Renee Pennanen. Iz imena smo zaključili kako se radi o mami od Nike, odnosno bivšoj supruzi Borisa Komnenića.

Ona je u trgovačkom registru sada navela adresu u Zagrebu. Adamnis inače posluje u Stražničkoj ulici u Samoboru i kao osnovna djelatnost navodi se trgovina drvom i građevinskim materijalom. Iz sudskog registra se vidi kako je Nike Komnenić u listopadu 2015. zamijenila zagrebačku adresu samoborskom pa se preselila u ulicu u kojoj je i sjedište Adamnisa. Ime bivše supruge Saše Guze iz Boljeg života pronašli smo i u tvrtci Skandia. Tu su tvrtku osnovali supružnici Pennanen, dakle Zagrepčanka Renee i njezin drugi suprug Finac Jorma Olavi Pennanen a oboje su i direktori.

Na web stranicama Skandie navodi se kao kontaktna osoba Renee. Tvrtka se bavi prodajom sustava električnog podnog grijanja. Sa Sudrega se vidi kako je bivša supruga glumca Borisa Komnenića  živjela do 2018. na adresi u Samoboru na koji se kasnije preselila Nike a da se ona potom preselila na zagrebačku adresu. Iz vlasničkih listova za nekretninu u Samoboru, na kojoj je živjela Renee shvatili smo kako je ona zacijelo sestra dr. sc. Ines Prica iz Instituta za etnologiju i folkloristiku, a koja je bila autorica tekstova u suvenir knjizi  "Samo Samobor" 2011. godine. Ines Prica redovito je i predavala na doktorskim studijima Odsjeka za etnologiju i kulturnu antropologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Reneein suprug očito je finski poduzetnik jer je preko svoje finske tvrtke ME Group Camp Solutions osnivač istoimene kompanije u Stražničkoj ulici u Samoboru. Nike Komnenić je u lipnju 2016. prestala biti direktorica u Adamnisu, dakle tvrtci njezinog očuha Finca, njegovog partnera i majke Renee. Njezina veza sa Samoborom je očito jaka jer je tamo kupila i vikendicu u Dubravi Samoborskoj. Iz Facebook profila Renne uočili smo kako je velika ljubiteljica životinja te svog psa Eme, da voli prirodu, da je društveno aktivna u smislu osude svake homofobije, seksizma, šovinizma i slično...

Na Faceu je Renee objavila samo jednu svoju sliku iz koje zaključujemo kako je ona identična Ines Prici pa je moguće kako su zapravo blizanke. Na Faceu je jedinu svoju sliku objavila uz voštanu figuru glumca Johnny Deepa kao Jacka Sparowa, odnosno pirata s Kariba. Uz taj post bilo je šaljivih komentara tipa je li ti to novi toy boy. Iz njezinog Face profila vidi se da ima osobno prijateljstvo s glumicom Nadom Roccom ali i da poznaje finski jezik te da tamo i često putuje. Budući glumac Boris Komnenić sada redovito održava kontakt sa svojom kćeri i unukom, nemojte se iznenaditi ako ga ugledate i u Zagrebu ili Samoboru. Doduše, teško će ga prepoznati svi oni koji nisu pratili transformaciju tog glumca koji sada ima 62 godine. Godine su učinile svoje, on je posijedio a često ima i dugačku bradu.

Najveću zanimljivost ostavili smo za kraj. Naime, Nike je dokazala kako nije uzalud studirala menadžement i bavila se marketingom. Iz sadržaja na web stranici hr.onlinecheap2020.com proizlazi kako ona trguje intrigama iz života slavnog glumca. Na toj stranici uz ime Nike Komnenić navode popusti od 75 - 78 posto, odnosno cijena od oko 289 kuna. te naslovi: Glumac otkrio intrigantne detalje: Otišli smo na ručak ...nike komnenic NE BISTE GA PREPOZNALI Igrao je Guzu u "Boljem životu", a razveo ...nike komnenic Boris Komnenić - Moj brak je slavno okončan'