Čini se da slavni rokeri nikada ne stare. Koliko imaju godina i njihov biološki sat možemo bolje spoznati po tome da imaju unuke a neki i praunuke. Mnogima pri samom spomenu te riječi iz malog mozga iskoči Mick Jagger i njegova bivša supruga Jerry Hall koja je sada supruga magnata Ruperta Murdocha. No, kod nas bivše supruge rokera nisu kopije svjetskih parova. Dugogodišnji pjevač i zvijezda Bijelog dugmeta prije vrhunca slave oženio se Spomenkom koja i danas nosi njegovo prezime. Donosimo prvi priču o njoj.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Poznato je kako pjevač s brojnim što solo što 'dugmetovskim' hitovima ima dva propala braka a da je treći postao njegova treća sreća. Naime, Željko Bebek prije karijere raščupanog pjevača promuklog glasa koji izvodi dobro znane hitove 'Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac' ili 'Bitanga i princeza par' imao je normalan posao i rekli bismo potpuno normalan brak u kojem je dobio svoje prvo dijete, kći Silviju koja je danas menadžerica u Erste Card Clubu. Udana je za Zagrepčanina Marka Molana i ima troje djece. Željko Bebek je s ponosom isticao kako mu je kćer iz prvog braka podarila troje unuka Tina, Leona i Emu.

O prošlim suprugama, Spomenki i Sandri, koje, zanimljivo je žive u Zagrebu, nikada nije ništa govorio otkako je u braku s trećom suprugom Ružicom s kojom je dobio kći Katarinu i sina Zvonimira. O Sandri i kćeri Bjanki koju je dobio u svom drugom braku pisali smo u jednom od prošlih članaka. Tako smo naveli kako Bjanka, nakon smrti očuha vodi njegovu zaduženu tvrtku koja je stečaju. Tom smo prigodom objavili i kako je njegova druga supruga Sandra, nakon što je postala udovica, promijenila prezime Ruljačić koje je uzela nakon udaje za drugog supruga, te vratila prezime Bebek

Dakle, iz navedenog proizlazi kako se sve majke djece poznatog pjevača nose sada njegovo prezime Bebek. Prvu suprugu Željka Bebeka pronašli smo na Facebooku. Ima profil pod svojim imenom i na njemu objavljuje obiteljske slike na kojima je sa kćeri koju je dobila sa Željkom Bebekom te sa svojim, ujedno i pjevačevim unucima. Iz njezinog profila je vidljivo kako je sretna majka i baka te da je u ljubavi prema bližnjima pronašla smisao svoga života. Sudeći prema njezinim slikama, u njezinom životu ne postoji drugi muškarac koji je naslijedio slavnoga rokera.

Reci što misliš!