Više od desetljeća na hrvatskim forumima raspreda se o tome tko je misteriozni bogataš iz Pariza koji je atraktivnoj plavuši s malog ekrana kupio luksuznu nekretninu kao dar za dvogodišnju vezu. Brižno čuvanu tajnu prvu će doznati posjetitelji Imperijal.neta.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Otkad je prije 11 godina za InMagazin otkrila kako je za posjeta Parizu upoznala jednog od najbogatijih muškaraca na svijetu, odrekla se voditeljske karijere i otisnula u svijet nisu prestala nagađanja tko je to atraktivnoj Zagrepčanki Karmen Barić, bvšoj voditeljici emisije Automotiv Nove TV kupio luksuzni penthouse u Zagrebu. Karmen je u medijima predstavljena kao osoba koja je s 20 godina dvije godine vodila život na visokoj nozi, za vrijeme kojeg ju je tad već bivši dečko financijski osigurao za cijeli život. 

Mojem bivšem dečku nije pasalo da se medijski eksponira, pa sam morala odabrati između ljubavi i karijere i ja sam odabrala ljubav’, ispričala je za InMagazin Karmen, koja je s dečkom živjela u luksuznim stanovima u Parizu, St. Tropezu i Cannesu.  Tvrdila je kako su bili ludo zaljubljeni ali da su nepremostive razlike dovele do prekida.  ‘Sve je to lijepo, ali kako ja nisam rođena bogata, meni su batleri i vozači bili prenaporni. On je puno toga i promijenio zbog mene, ali kako je moj bivši bio već izgrađena ličnost, bilo mu je lakše mijenjati mene nego sebe. No, ja se nisam dala’, pričala je lijepa Karmen, koja je medijima izjavljivala kako ni za čim ne žali.

Čitava hrvatska javnost doznala je tada za nezabilježenu galantnost bivšeg dečka Karmen Barić koji joj je nakon tako kratke veze omogućio život na visokoj nozi, penthouse te jedan od, kako su mediji pisali 'najbogatijih ormara u Hrvatskoj u kojima Karmen čuva cijelo carstvo cipela i torbi, koje vrijedi kao tri najluksuznija auta'. Bivša voditeljica Nove TV hvalila se kako ima torbu tzv. Birkinicu  koju je prvi put vidjela na Victoriji Beckham a koje joj je darežljivi dragi poklonio čak dvije te s Diorovim 'pitonom' koji vrijedi čak duplo više od Birknice'.

Potom se godinama nije ništa čulo o Karmen Barić sve dok njezinom ime nije isplivalo u medije prošle godine kada je glavni akter afere postao razbludni sin saborskog zastupnika Josipa Đakića. Početkom ožujka ove godine objavljen je članak o nevjerojatnom propustu policije. Naslov u 24 sata je glasio: Cure Đakićevom sinu dobacile 'Đoko kretenu' pa su se potukli i posvađali: Sud ih je sve pustio. U članku je opisano kako je  policija prekršajno prijavila Tomislava Đakića (22), sina saborskog zastupnika, njegovu djevojku te još dvije djevojke zbog remećenja javnog reda na benzinskoj pumpi na zagrebačkom Ksaveru 22. ožujka 2020.

'U dokaznom postupku sud je izvršio uvid u obrane okrivljenika, iskaz ispitanog svjedoka, zapisnik o pregledu videozapisa te je sud temeljem tako provedenog dokaznog postupka ostao u dvojbi što se točno dogodilo, napisala je sutkinja Općinskog prekršajnog suda u Zagrebu koja je sudila četvorki osumnjičenoj za remećenje javnog reda i mira. Za svađu i naguravanje na dan zagrebačkog potresa 22. ožujka 2020. optuženi su Karmen Barić, Lana Babić, Tomislav Đakić i Maria Sablje' - objavljeno je u 24 sata.  U članku je navedeno i kako je policija preimenovala Đakića u Šukić

'Prvookrivljena Karmen Barić , koja se nalazila u društvu drugookrivljene Lane Babić u trenutku kada je na benzinskoj postaji ugledala trećeokrivljenog Tomislava Šukić koji se nalazio u društvu četvrtookrivljene Marie Sablje istoga je vrijeđala riječima :“ Evo Đoke kretena' - pisalo je u opisu slučaja. Prema policijskom zapisniku Đakić im je odgovorio „Ne obraćajte mi se kur..  iz Dubaija“ nakon čega je Lani Babić dobacio „Ti si kur.. i ideš u po Montrealu“. Uslijedio je niz udaraca među djevojkama te naguravanje, a situaciju je na kraju morao smirivati djelatnik benzinske pumpe. Policija je stigla nakon 10 minuta i uspjela riješiti situaciju, no izvještaj kojeg su podnijeli ispao je činjenično pogrešan.

Na kraju su svi sudionici oslobođeni na Općinskom prekršajnom sudu jer sutkinja nije mogla utvrditi eventualnu krivnju ni za koga od sudionika sukoba. U dokaznom postupku sud je izvršio uvid u obrane okrivljenika, iskaz ispitanog svjedoka, zapisnik o pregledu videozapisa te je sud temeljem tako provedenog dokaznog postupka ostao u dvojbi što se točno dogodilo, napisala je sutkinja Općinskog prekršajnog suda u Zagrebu koja je sudila četvorki osumnjičenoj za remećenje javnog reda i mira. I tako je Karmen Barić još jednom dokazala da je dijete sreće jer je i iz takvog događaja izašla neokrznuta i bez pravorijeka.

No, vratimo se sada misterioznom bogatašu koji je bivšoj voditeljici Nove TV darežljivošću omogućio život na visokoj nozi. Njegovo smo ime detektirali u sudskom registru RH. Naime, Karmen Barić je  u lipnju 2008 s Johnnyjem Fadlallahom iz Libanona u Zagrebu na adresi Nova Ves 74 osnovala tvrtku Splendora uljepšavanje. Na navedneoj adresi tvrtka je očito bila podstanar jer tamo među vlasnicima nismo pronašli ime Karmen Barić No, u toj zgradi stanove su u navedeno vrijeme posjedovali mama Borne Korejzla, Adriana Korejzl, te udovica pokojnog vlasnika Dinersa Žarka Kraljevića Lelija Kraljević, inače njezina mama.

Jednu etažu i sada posjeduje odvjetnik Davor Palatinuš, poznati dr. Ino Husedžinović i supruga Branka, umjetnica Darija Nardelli te druge osobe. No, nismo uspjeli doznati tko je posudio svoju adresu Karmen Barić i njezinom tadašnjem partneru iz Bejruta za privatni biznis. Sudski registar nam otkriva kako je aktivnost tvrtke zgasnula očito s prestankom ljubavnog odnosa. Tako na Sudregu piše kako je Skupština društva donijela odluku o prestanku rada društva u svibnju 2011. godine. Sudreg nam otkriva i kako je Karmen Barić u vrijeme osnivanja društva živjela u višekatnici u zagrebačkoj Dubravi u Ulici Mirka Deanovića.

Nakon kupnje penthousea o kojem je govorila ne otkrivajući detalje o svom misterioznom izabraniku sa Sudrega doznajemo kako se preselila u novogradnju na Šestinskoj cesti. Iz vlasničkog lista za tu podsljemensku nekretninu doznali smo kako je na toj adresi Karmen Barić uistinu za gotovinu kupila penthouse od tvrtke Podgrad u svibnju 2009. godine. Barić je kupila peterosobni stan koji je s lođom, terasom, parkirališnim  mjestom i dvorištem iznosio sveukupno  218,40 m2. No, zemljišne knjige otkrivaju nam kako je taj penthouse i prodala u ožujku 2018. godine te preselila na drugu podsljemensku adresu. O tome ćemo više pisati u drugom nastavku ove priče.

Za kraj dodajmo i to kako je sve dosad anonimni sponzor i darežljivi arapski bogataš vlasnik modne agencije L.I.P.S. Management. Na svom Instagramu istaknuo je poveznicu na Lipmodel. Fadlallah navodi kako je službeni predstavnik za Fashion TV - 9 Global Awards Winner za taj dio svijeta. Na društvenim mrežama objavljuje brojne fotografije sebe u društvu atraktivnih ljepotica s raznih mondenih događanja. Vidljivo je i kako je ponosni suprug i otac dviju kćeria. Očito je kršćanin jer na jednoj slici ponosno pozira, vjerojatno s unukom na dan njezinog krštenja..

Vidljivo je kako voli život na visokoj nozi, društvo mladih dama te svog kućnog ljubimca Yogija. Na Instagram profilu objavljuje i slike ljepotica s panoramom Pariza i Eiffelovog tornja iza njih. Očito su sada na sceni njegovog života neke nove Karmen Barić samo je pitanje da li u ova krizna korona vremena ima još uvijek iste kapacitete galantnosti da i njima osigura penthouse na početku mladosti i karijere.

(nastavlja se....)