Redatelji filma Stric su Andrija Mardešić i David Kapac. Snimke su nastale u zagrebačkom restoranu Bonaca. Poznati beogradski glumac Miki Manojlović snimljen je u društvu zagrebačkog odvjetnika Milka Križanovića i svoje filmske partnerice Ivane Roščić.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Zanimljivo društvo okupilo se u poznatom zagrebačkom restoranu Bonaca koji je iz Trakošćanske preselio u novi prostor Dragaš u Kranjčevićevoj ulici na Trešnjevci. Korona pandemija je posustala na radost i ugostitelja ali i njihovih gostiju pa smo zahvaljujući popuštanju mjera civilnog stožera dočekali da se ponovno zanimljiva društvanca okupljaju u ugostiteljskim lokalima. Miki Manojlović jedan je od kultnih jugoslavenskih glumaca. Zasigurno je brojnim mlađim glumcima čast surađivati s takvom legendom. Ivana Roščić je debitirala 2004. u filmu 'Ta divna splitska noć' i od tada ostvarila brojne značajne uloge.

Na ručku s Manojlovićem i Roščić bio je poznati zagrebački odvjetnik mlađe generacije Milko Križanović koji se istaknuo u brojnim procesima u kojima je branio širok raspon klijenata od novinara do osoba osuđenih za teža kaznena djela. Stric je debitanstski dugometražni film redateljskog dvojca Andrije Mardešića i Davida Kapca. Predstavljen je kao nekonvencionalni hibridni spoj trilera i drame s elementima apsurdnog humora u produkciji kuće Eclectica, naslovnu ulogu tumači Miki Manojlović, a uz njega u filmu glume Goran Bogdan, Ivana Roščić i Roko Sikavica. Filmski projekt Stric najavljen je i kao 'Božićni film u kojem je nešto gadno pošlo po zlu'.