Dragan Bjelogrlić oženjen je od 1996. s atraktivnom Majom koju mnogi s pravom zovu srpska Monica Bellucci. Imaju dvoje djece, sina Alekseja i kćerku Miju, koja izgledom nevjerojatno podsjeća na mamu. Bjelogrlićeva ljepša polovica vodi organizaciju koja brine o djeci iz Srbije u dijaspori i svakog ljeta im osigurava ljetovanje u Srbiji. No, u središtu Zagreba snimili smo ga u društvu ženske osobe koja nije ni njegova supruga ni kćer pa je možda zbog toga skočio kada je ugledao kameru. 

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Bio je to sasvim običan zagrebački sunčani lipanjski dan kada se dogodilo iznenađenje. U samom srcu Zagreba u Tkalčičevoj ulici sjedio je lik kojeg baš i nije lako ugledati u hrvatskoj metropoli. Bio je to glavom i bradom srbijanski glumac kojeg publika na ex-jugoslavenskim prostorima pamti i po ulozi Slobodana Bobe Popadića ali i po ulozi u seriji 'Vratiće se rode' - Dragan Bjelogrlić.

'Javna osoba na javnom mjestu' - pomislila je jedna Zagrepčanka i na pristojnoj distanci stala s mobitelom i pitala 'Oprostite, može li jedna slika'. Napravlla je jednu snimku na mobitel prije nego što je uslijedila više nego burna reakcija koju bi teško bili zamisliti i u čudnim snovima. Glumac je kao oparen skočio sa stolca, krenuo prema njoj i brže bolje sakrio lice nekom srebrnasto sivom bilježnicom.

Viknuo je na sav glas 'Ne želim da me snimite'. Na njezin upit 'Zašto, pa Vi ste glumac, na javnom ste mjestu', Bjelogrlić je uzbuđenim glasom rekao: 'Ne želim jer sam tu privatno, zato ne želim da me snimite'. Objavljujemo mobitelsku snimka koja je nastala prije nego što je Bjelogrlić počeo vikati. Govor tijela više je nego jasan - Bjelogrlić se ponašao kao da će krenuti prema dami i fizićki nasrnuti na nju. Njegova reakcija za nas je više nego iznenađujuća. 

Izgled vara - tko bi pomislio da se iza širokog osmijeha poznatog glumca skriva takav 'zakopčanac'. Takvu bismo reakciju očekivali prije od nekog tajnog agenta a ne lice s ekrana poznato u čitavoj regiji. Da je Bjelogrlić mobitelom 'zaskočen' u nekoj skrovitoj jadranskoj uvali, u društvu ženske osobe koja nije njegova supruga, nekako bismo i razumjeli takvu provalu diskrecijskog refleksa. No, doći u središte Zagreba na piće i misliti kako je moguće ostati neprimijećen. Poglavito jer je sjedio u društvu zgodne dame odjevene u vatreno crvenu odjeću.