Dok drugi muku muče s nagomilanim teretima životnih problema nekadašnji kralj hrvatskog telekoma, odsječen od ovozemaljskih političkih ili korona tema, prioritet stavlja na ljetni odmor, potragu za prirodnim vitaminsko-mineralnim nutrijentima koje uzgajaju lokalni prodavači. Hrvatski moćnici ljeti uglavnom krstare na svojim jahtama ili ljetuju u svojim impresivnim vilama. Teško ih je snimiti u običnim situacijama poput odlaska na plac. No, Mudrinić ima sve to, i jahtu i imanje na otoku Žutu na Kornatima, no svejedno zna svaku kumicu na placu.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Prošle smo godine snimili Ivicu Mudrinića u društvu njegove nove izabranice na zadarskoj Kalelari. Priča o tome kako se zaljubio do ušiju u znatno mlađu izabranicu bila uvijek rado čitana jer u Hrvatskoj je ime Ivice Mudrinića znano i široj javnosti. Video i foto snimke svjedočile su kako je Ivica Mudrinić, nakon prvog braka u kojem je dobio tri, sada već odrasle kćeri, uplovio u novu ljubavnu luku. Mudrinićeva Ta nova veza preživjela je još jednu godinu.

Ponovno smo snimili Mudrinića i njegovu izabranicu u marinskoj odjevnoj kombinaciji. Par je nedjeljno prijepodne odlučio provesti u središtu Zadra i to šopingirajući sve u šesnaest. No, Mudrinić i njegova draga nisu otišli u popularnu Supernovu ili neki drugi trgovački centar već su se zaputili na zadarsku pjacu. Nedjeljom je malo štandova jer je za većinu prodavačica nedjelja sveti neradni dan. No, kod svih koji su radili član Upravnog odbora Fortenove i njegova draga nešto su kupili.

Zadržali su se kod štanda s domaćim medom, najdulje kod vijenaca češnjaka a nisu zaobišli ni štand s ponudom domaćeg voća. Čuli smo kako Mudrinić pita otkud su breskve i marelice. Vidjeli smo kako pažljivim okom znalca motri na češnje češnjaka. Vidjeli smo kako pažljivo motri na povrće ali i kako pomno vadi kune iz džepa da ne bi ostavio dojam rastrošnoga gospodina.

No, na kraju obilaska svih štandova uočili smo kako Mudrinić nije baš istinski kavalir. Naime, svojoj ljepšoj polovici povjerio je nošenje skoro svih vrećica a sam je sa sobom ponio samo jednu. Možda je to etika morskog vuka a ne nekog gospara. No, bio džentlmen ili ne po pitanju preuzimanja tereta s pjace Mudrinić je dokazao kako je uspio doseći nirvanu ili zen fazu kao rijetko tko od menadžera i faca njegovog kova, bacgrounda i prijeđenog životnog puta. 

 

Mudrinić s izabranicom rendgenski je skenirao ponudu na zadarskoj pjaci ležerno odjeven sa šlapama na nogama

Kra(l)j češnjaka i njegova izabranica u pozi dame biraju - ali grincajg i povrće

Morski vuk Mudrinić plaća pažljivo - gotovinom - ali odmjereno kako ne bi stvorio dojam rastrošnog milijunaša

Mudrinićeva draga pažljivo s njim birala je lokalne namirnice ali na kraju je morala ponijeti skoro sve kupljeno jer se njezin izabranik nije baš iskazao kao džentlmen