Život nekima priredi strašne tragedije pa je jednu takvu prošla obitelj Begović prije skoro 21 godinu kada je smrtno stradala jedna od najljepših hrvatskih glumačkih diva Ena Begović. Bilo je to 15. kolovoza na Braču a iza Ene ostala je jedinica Lana Radeljak koja je stasala u prekrasnu djevojku. No, nevolje obitelji Begović nisu prestale Eninom pogibijom. Mija Begović se rastala i od drugog muža, poduzetnika Željka Žnidarića koji je relativno brzo potom i preminuo. Iako kći koju ima iz braka s Ronaldom Lopatnyjem puni povremeno stupce društvenih kronika, mlađoj sestri Begović financijska situacija već dugo nije ružičasta.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Prošle godine glumicu je ovršio Eos Matrix zbog neplaćenih rata EVOTv-u o čemu smo pisali. No, čini se da Mia Begović često kasni s plaćanjem računa što neumoljivi ovrhovoditelji ojačani vojskom odvjetnika i javnih bilježnika ne praštaju. Podsjetimo kako smo prošle godine objavili i članak da je Tereza Begović došla pod udar ovrhe Grada Zagreba i to zbog gradskog stana u Dežmanovom prolazu u kojem je nastavila živjeti i poslije smrti svoje kćeri Ene.

No, taj je stan dobio novog vlasnika nakon denacionalizacije pa su mediji svojedobno objavljivali deložaciju vremešne gospođe Tereze kojoj je došla dati potporu i Mija koja se bila privremeno utaborila ispred stana. No, ništa od toga nije pomoglo a samo je na kraju obračunat ovršni dug Gradu Zagrebu. Nevolje nisu mimoišle ni Eninu kći krasoticu Lanu. Nju je pak snašlo čak 17 zemljišnih sudskih postupaka o čemu smo ranije pisali. Zadnje financijske sankcije Miju Begović snašle su zbog neplaćenih računa zagrebačkoj Vodoopskrbi i odvodnju u ukupnom iznosu od 756,83 kuna. Ta je tvrtka tereti za neplaćene račune od prosinca 2019. do lipnja 2020. godine.

Javna bilježnica Ilonka Lisonek iz Zagreba na Općinski građanski sud poslala je prijedlog ovrhe u kojem je sadržan zahtjev da se dug izmiri u roku osam dana. Osnovni dug uvećan je za dodatnih 220 kuna troškova ovršnog postupka. Neplaćeni su računi za isporučene vodne usluge za stan u Ulici Natka Nodila u Zagrebu. Ovrha se predlaže općenito na imovini ovršenika, ali naravno onoj koja može biti predmetom ovrhe. Tako će ova vijest te objava njezinog imena na sudskoj oglasnoj ploči zasigurno poznatoj glumici zasjeniti ali i zagorčati zasluženi godišnji odmor.

Glumica nije plaćala račune za vodu šest mjeseci pa je sada suočena s ovrhom