Profili na društvenim mrežama donose pomutnju i frustracije u život običnih ljudi. Poznati kojima se dive na svojim slikama izgledaju savršeno a njihov život kao beskrajni niz slijedova putovanja, posjeta sushi barovima i fensi šmensi mjestima, skupe krpice izgledaju kao da su rađene tik po mjeri njihovih nabildanih tijela. Tu su i interijeri, pa zračne luke, avio ili kabine na jahtama, selfiji ispred uzbudljvih vodopada ili s plaža s kristalnim morima. Kako preživjeti teror filtriranih profila na Instagramima, Fejsima i slično .... jedino slikama iz stvarnog života koji svjedoče da i Instagram zvijezde plaču, pardon, imaju teške dane.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Tanja Dragović na svom Instagram profilu, baš kao i njezin život, izgleda savršeno. Na pozerskim slikama Tanja se zavodljivo smiješi u kamere, outfit svjedoči o hedonističkim trenucima, unatoč godinama njezino lice nisu obilježile bore a konture tijela nisu zarobljene viškom sala ili celulita. Pokraj nje na nekim slikama je njezin životni partner Vlaho Arbulić koji ima mišićavo i istetovirano tijelo koje svjedoči kako ima dovoljno energije, novaca i love da u životu provede dosta vremena ne samo u teretani već i u studijima za tetovažu.

Koliko ima prosječnih stanovnica i stanovnika Lijepe naše koji preko Instagrama voajerski upijaju te trenutke života para Dragović - Arbulić u bijegu od svojih osrednjih života i iluzionističkoj potrazi za nadahnućem u njihovom uspješnom svijetu? Vjerojatno se većina konzumenata virtualnh izdanja nekadašnjeg top modela i majke troje djece, njezinog partnera s kojim dijeli zajedničku kćerkicu, nikada ne zapita imaju li Tanja i Vlaho ovozemaljskih briga i nedaća. Loših dana, manjka novca, deficit optimizma.

Kako bismo našim čitateljima pružili uvid u činjenice a ne iluzije snimili smo taj par u običnoj a ne pozerskoj situaciji. Snimljene fotografije svjedoče kako Tanja i Vlaho nisu lišeni ovozemaljskih briga i banalnih situacija. Naime, ovjekovječili smo trenutak kada Vlaho dovozi Tanju u njezin dućan Lab Store u Dežmanovoj ulici u Zagrebu. Ispred dućana parkira svoj Mercedes A klase. Tanja s krajnje zabrinutim i namršetnim licem ide van. Vlaho nije odjeven kao da ide na foto session već ima ispranu plavu majicu i pamučne bermude.

Tanja ulazi u dućan, sjeda za računalo. Izraz njezinog lica svjedoči kako nema mjesta pretjeranom optimizmu. Vjerojatno gleda stanje prometa pa uočava taj tipični hrvatski deficit. Odnosno minus ili poslovnu nulu. Vlaho odlazi u obližnji kafić popiti kavu. Sutradan ista scena, Vlaho dovozi Tanju na posao. No, gle čuda. Vlaho ima istu majicu koju je nosio dan ranije samo svjetlije bermude. Još uvijek je kolovoz, ljetni su mjeseci i uobičajeno je promijeniti majicu najmanje jednom dnevno. No, obitelj s troje djece očito ne stigne pohvatati sve konce.

Pa Tanja vjerojatno ne primjeti da Vlaho nije odložio omiljenu plavu majicu u koš za rublje već da je istu odjenuo i dan poslije. Možda bi Tanja i Vlaho, koji se ipak trude ostaviti dojam na svoje pratitelje na društvenim mrežama mogli odustati od kreiranje idilične slike svojih života pa onda samo po sebi ne bi bila vijest da bolni grčevi na njezinom licu svjedoče o mršavoj prodaji skupe kozmetike i parfema niti bi bila vijest da Vlaho nosi istu majicu ljeti dva dana zaredom. Možda je Vlaho samo slijedio Tanjin modni ekscentrizam, naime nju smo nedavno snimili u jesenjem modelu čizmi na +30 C u hladu.

Vlaho Arbulić potkraj kolovoza nije mijenjao plavu pamučnu majicu, snimali smo ga dva dana u Dežmanovoj kod Tanjinog dućana i uočili samo promjenu bermuda

Tanja Dragović u pozi 'mrak mi pada na oči' dok izlazi iz auta, prije nego što je ušla u svoj dućan s kozmetikom u Dežmanovoj