Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim živi na visokoj nozi, putuje u skupe destinacije, pozira u brendiranim krpicama i za neupućene njezin život izgleda kako kardashianska zabava na hrvatski način. No, ime popularne pjevačice i njezinog supruga sve se češće nalazi na sudskoj oglasnoj ploči - ovaj put je ispisano u nepopularnoj kategoriji - ovršenik. 

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Zagrebačka odvjetnica Martina Arapinac Radičević predala je Općinskom građanskom sudu u Zagrebu prijedlog ovrhe. Ona zastupa ovrhovoditelja - zagrebačku marketinšku i kreativnu agenciju Bruketa & Žinić & Grey koja od tvrtke Majushka potražuje čak tri rate od po 16.666,25 kuna te jednu od 6.937,50 kuna. Tvrtka Maje Šuput duguje zagrebačkoj agenciji, čiji su zaštitni znak njezini osnivači Nikola Žinić i Davor Bruketa, počev od siječnja ove godine. lovu za vođenje društvenih mreža - odnosno njezinog brenda Majushka. Tako barem proizlazi iz dokumenta koji je putem odvjetnice zavšio na zagrebačkom sudu.

Očito u bračnom i poslovnom gnijezdu Maje Šuput i Nenada Tatarinova nije sve onako kako oni plasiraju u medije. Naime, idilična slika luksuza i uspjeha koju pjevačica širi na društvenim mrežama popu Instagrama i Fejsa te web stranice Majushka očito ima i drugu puno tamniju stranu medalje. Iako je hrvatska javnost stekla dojam kako sve ono čega se Šuputica dohvati - pozlati - vidimo kako nije zlato sve što sija. Nakon što smo nedavno objavili kako je Šuputicu sustigla četvrta, najveća ovrha dosad, ona Gradske plinare Zagreb i to u trenutku dok se pjevačica šepurila po Veneciji sa suprugom i sinom, Šuputica je javno izjavila kako nije dobila nikakav račun pa nije ni znala da išta duguje.

No, sada je izvjesno da se tu ne radi samo o zagubljenim računima već, vjerojatnije, o namjernom izbjegavanju plaćanja dospjelih režija i faktura.  Inače, marketinški slogan na web stranici Majushke vidi se slogan 'Praktično & veselo'. Tu su šilterice iz linije 'Lopov, ilegalno, Maja do jaja..'. Preko web shopa Majushke u ponudi i nejzin parfem Shu Shu, majice, natikače zgodnih imena tipa Selfish, Bad Bitch... No, očito je kriza zahvatila i Majushkine kupce dok je na web stranici u tijeku velika rasprodaja pa su mnogi artikli sniženi skoro 50 posto. Očito je korona ostvaila traga i na tržištu šarenih modnih proizvoda, dodataka i kozmetike s kojim je Šuputica preko brenda Majushka tako ambiciozno stradala. I njezin suprug Nenad Tatarinov suočio se sa sudskim porazom o čemu smo nedavno pisali.

Ovrha je poslana na Općinski građanski sud u Zagreb a iz dokumenta se vidi da tvrtka Maje Šuput nije plaćala oglašavanje na društvenim mrežama marketinškoj agenciji