Stara izreka kaže kako nevolje dolaze u paru a neki vjeruju kako završavaju s brojem tri. Ne postoje znanstveni dokazi koji bi nedvojbeno dokazali postoji li neki algoritamski kod za nizove problema u životu nas običnih smrtnika. No, činjenica je da svi imamo periode kada nam sve polazi za rukom i kada nam se čini da smo djeca sreće. No, većinu nas sustižu i neugodni pa čak i dramatični trenuci koji traže da se prisjetimo kako je sve na ovom svijetu prolazno, da ništa nije vječno te da nakon oluje stigne sunce. To bi mogla biti misao vodilja i atraktivnoj Zagrepčanki koja pokušava graditi imidž i bogatstvo oko pojma luksuzno kako je nazvala i svoju tvrtku. Slijede detalji o financijskim problemima u kojima se našla nakon što joj je u travnju odletio Mercedes u zraku uslijed podmetnutog eksploziva.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Lista ovršenih u Hrvatskoj počesto nalikuje na top listu poznatih i bogatih osoba. Naravno, na toj nezgodnoj listi nalaze se i brojni javnosti nepoznati građani Hrvatske jer, koliko god šutili o tome, naša zemlja je duboko zagazila u dužničku krizu. To i ne čudi jer kod nas prevladava potrošački mentalitet koji hrane razne industrije čiji opstanak ovisi o tome hoće li ljude natjerati da troše znatno više iznad svojih mogućnosti. Stoga ne čudi da svakodnevno na sudskim oglasnim pločama izlaze znane i neznane osobe koje su ostale dužne za mobitelske račune, ispeglane kartice, struju, vodu, grijanje, odvoz smeća. Pisali smo o ovrhama nad bivšim i sadašnjim vatrenim. Zadnji u nizu bio je Tomo Šokota.

Pisali smo o tome kako je ovrha zbog peglanja zlatne Visa kartice sustigla našeg poznatog modnog stilista Viktora Dragu. ali i zbog peglanja PBZ-ove Damira Gojanovića. S javnošću smo podijelili spoznaje kako obitelj Ive Majoli hrabro odolijeva stalnim naporima raznoraznih ovrhovoditelja. S tim problemom suočille su se i naše najpoznatije televizijske zvijezde poput Tončice Čeljuske i Elizabete Gojan. Nekima ovrhe stižu zbog neplaćenih računa za vikendice i kuća na moru. S tim se suočio i naš kultni redatelj Antun Tonči Vrdoljak. Ovrhe nad Majom Šuput iskazale su  nesklad s njenim javnim imidžem velike potrošačice i osobe koja živi na visokoj nozi. No, nezgodno je kada ovrha stigne zbog neplaćene struje u trenucima kada je zimski period na vratima. S tim problemom suočit će se Lorena Montana Mikulić. Iako je u životu te atraktivne studentice izvana sve blistavo i luksuzno, što i ona sama ističe i eksploatira, ni njezin izvana glamurozni život nije lišen financijskih i drugih ozbiljnih briga.

Već smo pisali kako se u travnju ove godine suočila s paljevinom luksuznog Mercedesa ispred obiteljske kuće u zagrebačkoj Ulici Božidara Adžije. Tragovi tog brutalnog čina i dalje su vidljivi a javnost nije upoznata s pojedinostima policijske istrage. Odnosno, ne zna se je li policija otkrila počinitelja i je li isti u pravosudnoj proceduri.  HEP Elektra Montanu Lorenu Mikulić tereti za neplaćenih 8.883,16 kuna.Terete ju za neplaćene račune ali s adresom u Berislavićevoj ulici u Zagrebu. Na toj adresi prijavljene su i Lorena i njezina majka Mirjana Mikulić Kadoić. Lorena je inače na Sudregu  upisana kao vlasnica Luksuzno d.o.o, a njezina majka je direktorica. Sjedište tvrtke je pak u Ulici Božidara Adžije, ispred kuće koja je u Loreninom suvlasništvu i gdje se dogodila paljevina auta. Ovrha je uvećana za troškove odvjetnika Dražena Jerkovića u iznosu 95 kuna i trošak javnog bilježnika Branka Jakića u iznosu 200 kuna. HEP Elektra mladu poduzetnicu tereti za neplaćene račune iz 2020. godine.