Zagrebački poduzetnik rođen 1975. godine u Slavonskom Brodu zadnjih godina živi na Floridi kamo se preselio iz Chicaga. Ministarstvo pravosuđa i uprave, Uprava za kazneno pravo, izdalo mu je 12. studenog ove godine željeno Rješenje koje će ukloniti svaku zapreku za reguliranje radnog statusa u SAD-u. Pomoćnica ministra Vedrana Šimundža - Nikolić potpisala je rehabilitacijski dokument iz kojeg je vidljivo kako je 19. listopada 2021. protekao zakonski rok od tri godine od dana isteka roka provjeravanja. Iz obrazloženja je vidljivo kako Narcis Mujkić prije proteka zakonskog roka nije ponovno osuđen zbog novog kaznenog djela pa je dobio potvrdu kako nije osuđivan u Hrvatskoj. Inače, bivši suprug pjevačice Indire Vladić, sada Levak, živi u SAD-u pod imenom Marcus X Schweitzer sa svojom novom izabranicom.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Imperijalov članak o sudbini Narcisa Mujkića koji je na Floridi promijenio ime u Marcus X. Schweitzer izazvao je veliki pažnju čitatelja u Hrvatskoj, regiji ali i tamo gdje živi naša dijaspora. U članku smo istaknuli kako nekadašnji stanovnik Zagreba živi u novom braku sa Bosankom Senadom Adžem koja je uspjela uteći iz ratnog pakla i napraviti uspješnu karijeru agentice za luksuzne nekretnine. U članku smo podsjetili kako je u Ameriku Mujkić odselio sa svojom bivšom drugom suprugom Sarom Dobranić, bivšom Indirinom plesačicom s kojom je dobio svoje drugo dijete, odnosno kćer. Sa Sarom je u Americi Mujkić živio i radio u Chicagu.

No, nakon raspada te veze Sara se vratila u Hrvatsku a Narcis je novu životnu i poslovnu sreću našao na Floridi. Tamo je upoznao Bosanku rodom iz Goražda koja je uspjela izgraditi karijeru u Americi te posjeduje tvrtku preko koje posreduje u prodaji elitnih nekretnina. S novom izabranicom, koja također iza sebe ima brak o čemu je svjedočilo  njeno ranije prezime Bernard, Mujkić živi u floridskom krugu Palm Beach. Očito bivši suprug pjevačice Indire ima velike poslovne planove u SAD-u dok je trebao ishoditi rehabilitacijski papir i potvrdu o nekažnjavanju koju mu je izdao Odjel za kaznenu evidenciju Ministarstva pravosuđa i uprave 2. prosinca ove godine.  Tako je Narcis Mujkić došao u priliku započeti novi život bez repova i hipoteka prošlosti.

Naime, iza njega su turbulentija razdoblja žvota o kojima smo pisali u članku o tome kako ga je tražila Financijska agencija RH zbog proglašenja osobnog bankrota. Pisali smo i kako je imao nevolja tbog neraščišćenih računa s nekim vjerovnicima. U vrijeme dok je bila u braku s Narcisom Mujkićem i Indira Vladić bila je dio poslovog kruga svoga bivšeg supruga pa je tako i ona imala ortakluk  s bivšim ministrom i to preko praške tvrtke o čemu smo već ranije pisali. No, u svakom slučaju dokument koji je Narcisu Mujkiću pribavio zagrebački odvjetnik Milko Križanović daje mu strateški vjetar u leđa za ostvarenje njegovih floridskih i američkih snova.