Osebujna Ivanka Milutinović, koju mnogi fanovi emisije ‘Ljubav je na selu’ pamte pod pseudonimom Vita Maslačak, za RTL je otkrivala da je trenutno u vezi. 'Ljubav je vrlo kritična u ovim vremenima, ali tako potrebita i velika stvar. Nešto mi se jest desilo! Dešava se upravo u ovim trenucima, no je li to ljubav, prosudit će vrijeme' - tako je govorila osoba koja se javnosti predstavlja kao diplomirana pravnica, profesorica likovne kulture, performerica, poslovna žena, inženjerka biofarmacije. pokroviteljica FOP fondacije (fibrodysplasia ossificans progressiva), čelistica i pustolovka.. No, kako na društvenim mrežama pod raznim identitetima piše posve različite profesije postaje skoro nemoguća misija utvrditi tko je uistinu zvijezda raznih RTL-ovih reality showa s obzirom da profesije mijenja kao i pseudonime. Na forumima piše kako je i Drag queen, odnosno transrodna osoba, a kako je kod nas ime Dan muško postavlja se pitanje i njezinog spola.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Kroz dulji vremenski period osoba s više potpuno različitih identiteta privlačila je pozornost javnosti kako kontroverznim izjavama tako i nastupima u raznim showovima. Tako je kao Željka Esperanza nastupila u RTL-ovoj Shopping kraljici. U medijima je davala svakakve izjave u rasponu od toga da voli sadomazo, da ju zabavlja kada misle da je muškarac koji se transformira u ženu, da se u Ljubav je na selu prijavila zato što joj je  život postao dosadan, ali i da joj tijelo preplavi tisuću orgazama kada netko kaže da je muškarac. Tvrdila je i kako joj je pravo ime Danijela, prezime je tajila no u javnosti je isplivalo kako se u stvarnom životu, pa tako dakle i u pravnom prometu zove Dan Philipp.

Iako je kontroverzna sudionica raznih ehowova s ponosom isticala kako ima više alter ega, zanimljivo je kako je na društvenim mrežama popu Facebooka ali i Instagrama otvorila profile na svaki od svojih pseudonima. No, netom se ime kontroverzne sudionice takvih emisija našlo na sudskoj oglasnoj ploči. Radi se o prijedlogu ovrhe koju je Erste Card Club poslao na Općinski sud u Novom Zagrebu. Dana Philippa alias Vitu Maslačak, alias Željku Speranzu, alias Ivanku Milutinović tereti se za neplaćenih 16.720,75 kuna duga koji su nastali korištenjem osnovne Diners kartice. Predlaže se ovrha općenito na imovini ovršenika, odnosno ovršenice.

Ovrha je uvećana za dodatnih 2.175 kuna ovršnih troškova. Prema evidenciji te kartičarske kuće Dan Philipp duguje za račune od ožujka ove godine. Iz priloženih računa vidljivo je kako je kartica peglana najčešće na benzinskim crpkama, Ghetaldus optici, Mulleru, Zaba Cach Adv., Tisku, Office Shoesu, Lusha ali su napravljeni i brojni dugovi kod Wix.com-a. U svakom slučaju za pretpostaviti je kako će neumorna sudionica više sezona RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu' uložiti dodatne napore da se istakne u nekoj novoj sezoni kako bi zaradila i neke novce za otplatu dugova nastalih peglanjem kartice. Naime, Erste Card Club traži ovrhu općenito na imovini dužnika pa samim tim otplata nema baš neku drugu alternativu.

Osebujna Vita Maslačak, Ivanka Milutinović i Željka Esperanza kao Dan Philipp oglašena je na sudskoj pločizbog dugova za peglanje Diners kartice