Nije lako niti jednoj skupini građana sve dok haraju razne varijante koronavirusa. Neki ne vole maske pa mrze što ih moraju nositi u zatvorenom. Možda je osim starijima najteže roditeljima s malom djecom jer okolnosti ne dopuštaju da imaju bezbrižno roditeljstvo. Snimili smo obitelj Ivanišević dok je bila u posjetu slastičarnici koja se nalazi u neposrednoj blizini Ban centra gdje naš jedini pobjednik Wimbledona živi sa suprugom Nives Čanović i sinčićem. Zamijetili smo sitnicu koja puno otkriva. Saznajte više....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Dok je bio u vezi s Tanjom Dragović i podizao kći Amber i sina Gabrijela Goran Ivanišević nije morao razmišljati o podmukloj pandemiji, maskama, opasnostima boravka u zatvorenim prostorima pa tako i raznim lokalima. Nažalost, njegovo roditeljstvo i brak s nekadasnjom voditeljicom Nives Čanović opterećen je pandemijskim mjerama pa tako njegov drugi sin ne može, kao i druga djeca imati bezbrižno djetinjstvo. Obitelj Ivanišević živi u luksuznom stanu u srcu Zagreba u elitnom Ban kompleksu koji se nalazi nadomak Trga bana Jelačića.

Doduše, na stanu je hipoteka Goranove bivše Tanje Dragović o čemu smo već pisali. No, prednosti života na takvoj lokaciji su očite jer sve je nadomak ruke. Tako Ivaniševići ne moraju ukrcavati kolica u gepek da bi kao brojni drugi roditelji došli do zagrebačkog središta. Goran ne želi propustiti trenutke odrastanja svog najmlađeg djeteta. No, istodobno je vrlo brižan otac što je vidljivo i na slikama koje smo objavili prošle godine. Naime, tada su Goran i Nives šetali malog i neprestano održavali higijenu brisanjem njegovih ručica vlažnim maramicama.

Potkraj prošle jeseni snimili smo Gorana dok je s Nives i sinom šetao Starom Vlaškom ulicom podno Zagrebačke katedrale. Bio je to zanimljiv prizor jer su Nives i sin ušli u slastičarnicu dok je Goran ostao vani i kroz prozor motrio i komunicirao sa svojom obitelji. Dok je maleni uživao u slasticama Goran je bez maske udisao zrak na otvorenom. Našeg proslavljenog teniskog asa antivakseri očito neće zvati u svoje redove. Možda ga nakon ovoga angažira Stožer civilne zaštite za neki novi spot ili reklamnu kampanju. Tipa 'hvali lokal drž' se kraja'.

Goran Ivanišević je dogurao sina na kolicima do slastičarnice koja se nalazi stotinjak metara udaljena od njegovog stana u Ban centru ali s obitelj i se družio kroz prozor

Reci što misliš!