Iako su novinari angažirani u informativnim redakcijama zbog prirode posla naviknuti da svašta vide i čuju što kod mnogih utječe na izgradnju dodatnog opreza u svakodnevnom životu ali i posvemašnja nesigurnost i tjeskoba koju su dodatno pojačali potresi, korona, rat u Ukrajini, povećana stopa kriminaliteta .... ništa od toga nije esencijano dotaknulo Zrinku Grancarić. Ona hrabro korača srcem hrvatske metropole, ne strepi od brojnih džeparoša koji cirkuliraju središtem Zagreba o čemu svjedoče objave na sudskoj oglasnoj ploči. Dok oni koji su se opekli o dugoprstiće ili pak po svojoj naravi tendiraju biti oprezni ili čak sumnjičavi čvrsto drže svoje lisnice u vidnom polju ili ispod miške, urednica državne dalekovidnice svoju taškicu nosi u stražnjoj zoni. Kao da svima poručuje - ne bojte se već odvažno s mobitelom kročite u novi dan....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Urednica i novinarka HRT-a Zrinka Grancarić posljednjih mjeseci glavna je zvijezda Informativnog programa državne televizije. Skoro svakodnevno plijeni pažnju brojnih gledatelja. Grancarićki je samopouzdanje i stabilnost očito prirođeno. Možda je te komponente usavršila tijekom dugog niza godina rada u HTV-ovim studijima. Posao koji obavlja Zrinka ne ostavlja prostora za tremu i nesigurnost. No, Zrinka nije takva samo na radnom mjestu. Netom smo ju snimili u Masarykovoj ulici u središtu Zagreba. Hrabro je koračala, neformalno odjevena i razgovarala na mobitel. Uspjeli smo snimiti vrlo važan detalj. Zrinka je svoju malu tašku nosila poprečno ali ne na prednjoj strani tijela već u stražnjem dijelu. To znači da Zrinka očito ne strepi od dugoprstića. Ili pak ima takvu moć zapažanja da misli kako joj nitko ne može neopazice prići s lošim namjerama.

Možda je te vještine Zrinka usavršila i kao rekreativna članica brodskih posada. Naime, Zrinka je već za medije govorila kako rado jedri. To i ne čudi kada je ona rođena Zadranka pa joj more mora biti u krvi. Zanimljivo je kako smo Zrinku snimili i prošle godine u vrijeme Valentinova kada je imala spoj s markantnim muškarcem. Kako je ranije davala intervjue da traga za adrenalicem iz svojih snova. Za nas su te slike bile potvrda kako je Grancarić pronašla upravo takvog što smo i objavili. Među tim slikama bila je i jedna na kojoj je Zrinka također imala tašku na stražnjoj strani tijela. Svaki modni dodatak i način na koji ga nosimo otkriva ponešto o nama. Ipak ne bismo svima preporučili da tašku nose otraga umjesto naprijed s obzirom da nam je poznato koliko spretnih lopova operira srcem hrvatske metropole te da imaju razrađenu strategiju da zaskaču upravo one kod koje uoče nonšalantnost prema vlastitoj lisnici.

Reci što misliš!