Iako su novinari angažirani u informativnim redakcijama zbog prirode posla naviknuti da svašta vide i čuju što kod mnogih utječe na izgradnju dodatnog opreza u svakodnevnom životu ali i posvemašnja nesigurnost i tjeskoba koju su dodatno pojačali potresi, korona, rat u Ukrajini, povećana stopa kriminaliteta .... ništa od toga nije esencijano dotaknulo Zrinku Grancarić. Ona hrabro korača srcem hrvatske metropole, ne strepi od brojnih džeparoša koji cirkuliraju središtem Zagreba o čemu svjedoče objave na sudskoj oglasnoj ploči. Dok oni koji su se opekli o dugoprstiće ili pak po svojoj naravi tendiraju biti oprezni ili čak sumnjičavi čvrsto drže svoje lisnice u vidnom polju ili ispod miške, urednica državne dalekovidnice svoju taškicu nosi u stražnjoj zoni. Kao da svima poručuje - ne bojte se već odvažno s mobitelom kročite u novi dan....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Urednica i novinarka HRT-a Zrinka Grancarić posljednjih mjeseci glavna je zvijezda Informativnog programa državne televizije. Skoro svakodnevno plijeni pažnju brojnih gledatelja. Grancarićki je samopouzdanje i stabilnost očito prirođeno. Možda je te komponente usavršila tijekom dugog niza godina rada u HTV-ovim studijima. Posao koji obavlja Zrinka ne ostavlja prostora za tremu i nesigurnost. No, Zrinka nije takva samo na radnom mjestu. Netom smo ju snimili u Masarykovoj ulici u središtu Zagreba. Hrabro je koračala, neformalno odjevena i razgovarala na mobitel. Uspjeli smo snimiti vrlo važan detalj. Zrinka je svoju malu tašku nosila poprečno ali ne na prednjoj strani tijela već u stražnjem dijelu. To znači da Zrinka očito ne strepi od dugoprstića. Ili pak ima takvu moć zapažanja da misli kako joj nitko ne može neopazice prići s lošim namjerama.

Možda je te vještine Zrinka usavršila i kao rekreativna članica brodskih posada. Naime, Zrinka je već za medije govorila kako rado jedri. To i ne čudi kada je ona rođena Zadranka pa joj more mora biti u krvi. Zanimljivo je kako smo Zrinku snimili i prošle godine u vrijeme Valentinova kada je imala spoj s markantnim muškarcem. Kako je ranije davala intervjue da traga za adrenalicem iz svojih snova. Za nas su te slike bile potvrda kako je Grancarić pronašla upravo takvog što smo i objavili. Među tim slikama bila je i jedna na kojoj je Zrinka također imala tašku na stražnjoj strani tijela. Svaki modni dodatak i način na koji ga nosimo otkriva ponešto o nama. Ipak ne bismo svima preporučili da tašku nose otraga umjesto naprijed s obzirom da nam je poznato koliko spretnih lopova operira srcem hrvatske metropole te da imaju razrađenu strategiju da zaskaču upravo one kod koje uoče nonšalantnost prema vlastitoj lisnici.