Jedna od najvrckavijih i najpopularnijih hrvatskih estradnih zvijezda, kraljica svadbi, Maja Šuput unatoč super lovi koju zarađuje često zapadne u ovrhe zbog režija. Poznato je kako ona sa suprugom Nenadom Tatarinovim vodi život na visokoj nozi, putuje na ekskluzivne destinacije, odsjeda u hotelima s 5 zvjezdica pa je samim tim nevjerojatnije da u metropoli često plati dugove tek kad joj ovrhovoditelji pokucaju na vrata. Doduše ne na vrata već ju izvijeste preko sudske oglasne ploče. Sad je takva sudbinu snašla i njenu najbolju prijateljicu jednu od najbogatijih hrvatskih nasljednica, članicu hrvatske generalsko-naftne dinastije Čermak.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Više puta smo pisali o ovrhama nad pjevačicom i voditeljicom Majom Šuput. Prošle godine sustigla ju je četvrtka ovrha što smo publicirali a čak je i marketinški ured s kojim godinama surađuje u jednom trenutku posegnuo za ovrhom kako bi naplatio svoja potraživanja. Maja Šuput nije samo zvijezda već i neosporna hrvatska trendseterica ali i influencerica. Promiče stil života na visokoj nozi, duh zabava, odnosno ukratko ono što Francuzi zovu Joie de vivre, odnosno veselo uživanje u životu. Šuputica je otvorena prema medijima i zato na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje događaje i fešte iz svog života pa tako i one iz života osoba iz njenog kruga prijatelja. Primjerice, njena najbolja prijateljica, barem ju tako javno deklarira, Lana Čermak Gadža nakon udaje za Hrvata koji živi u Beču Željka Drmića i dobivanja prinove zatvorila je svoj Instagram profil, odnosno prebacila ga na privatni račun.

No, zato je tu Maja Šuput koja preko svog profila dijeli trenutke za pamćenje unuke generala Ivana Čermaka, ujedno jednog od najbogatijih hrvatskih naftaša ali i Hrvata općenito. Maja se potrudila da slike s prvog rođendana Lanine kćeri koje su nastale prije dvije godine u zagrebačkom restoranu Okrugljak dospiju u medije putem njenog Instagram profila. Tako je javnost stekla uvid u detalje fabuloznog slavlja na kojem su bili i Majini i Lanini neizostavni prijatelji Marko Grubnić - Modni Mačak i njegov partner Momčilo Otašević. Lani Čermak - Gadža ovrha je stigla zbog neplaćenih režija za stan na zagrebačkom Šestinjaku. Zapravo se radi o minimalnom dugu od 160,15 kunana koji su pridodani troškovi postupka u iznosu 220 kuna. Prijedlog ovrhe općenito na imovini dužnice Općinskom građanskom sudu u Zagrebu poslao je zagrebački javni bilježnik Mladen Ježek. Radi se zapravo o neplaćenim režijama za vodu za studeni i prosinca 2020. godine.

Režije su nastale za komunalije u luksuznom stanu površine 127,06 m2, s balkonima, terasama te parkingom u zagrebačkoj ulici Šestinjak u podsljemenskoj zoni. Taj je stan Lana Čermak - Gadža kupila u svibnju 2017. godine. Stan je u travnju 2022. prodala jednoj Zagrepčanki ali su očito ostali komunalni repovi.S obzirom da je Lanin suprug Željko Drmić životom i poslom vezan za Beč nije isključeno kako se Lana upravo zato riješila svog djevojačkog zagrebačkog stana. Inače, njena majka Darija Čermak - Gadža kći je prve generalove supruge Dubravke i posjeduje vile u zagrebačkim Mlinovima. Osim toga ima i luksuznu nekretninu u prestižnom londonskom Kensingtonu gdje je i Lana prijavljena. Generalova kći Darija, zet Zdravko i unuka Lana imaju i britansko državljanstvo kao brojni istočnoeuropski građani koji su zadnjih godina u britanskoj prijestolnici uložili milijune u nekretnine. Iako obitelj njegove supruge niže materijalne uspjehe jedan za drugim detektirali smo kako Lanin muž Željko Drmić iza sebe ima niz neuspješnih poslovnih pothvata o čemu smo prethodno pisali.