Na Instagramu je popularna novinarka, trendseterica i supruga zagrebačkog pravnika i poduzetnika Tarika Tabakovića netom objavila kako je stigla u Belek u Antaliju. No, svjedočili smo nečemu sasvim suprotnom. Hana je na lijepom plavom Jadranu, ispod bora u debeloj hladovini i neizbježnim mobitelom. Na plaži je bila u fit formi, skockana od glave do pete. No, nije bila sve vrijeme sama. Provela je ugodno vrijeme u srdačnom druženju s mlađim muškarcem za kojeg smo kasnije saznali kako je potomak hrvatsko-arapskog bračnog para. Muškarac je bio iznimno zainteresiran za Hanu, govorio je s nostalgijom o Zagrebu koji mu se ranije puno više sviđao. Hana ga je slušala sa zanimanjem i s njim podijelila svoje impresije. Saznajte detalje.....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Već smo ranije pisali o hrvatskoj snahi iz Sarajeva Hani Hadžiavdagić Tabaković. Radilo se o članku objavljenom u siječnju prošle godine pod naslovom: 'LAŽI POZNATE INSTAGRAMUŠE Muž Hane Hadžiavdagić preko ZG tvrtke unovčava gologuzi status svoje supruge - Iako je Hana javnost obmanula kako se hashtag #opetnajljepša koji stalno koristi odnosi na njezino srce otkrivamo kako je to ime privatne tvrtke iz Šestina'. Netom smo pregledali Hanin Instagram profil i uočili kako joj je i dalje najdraži taj hashtag #opetnajljepša ali da sve češće koristi i novi #DušmaniŠicŠic. Dušman je turcizam, u prijevodu se radi o neprijatelju a hashtag s dodatkom šicšic jasno ukazuje kako popularna Hana želi otjerati od sebe sve hejtere i ljude koje smatra neprijateljima. Na Instagramu je popularna Hana, kao i prethodnih godina, i ove objavila više slika s šireg područja Zadra. Tako je prije 4 tjedna objavljivala slike kraj bazena iz Ville Sabun koja se nalazi na Virskom putu u Privlaci. Sabun je inače lokalitet i na zadarskom području označava pijesak kojeg ispod Velebita na plažama od Zatona, Nina, Sabunika, Privlake pa sve do Vira ima na pretek.

Osim pijeska tu je i puno znamenitog ljekovitog blata od Vrsi pa na svim gore pobrojanim lokacijama. Blato je svih mogućih boja od crne do zelene. Iako svi ženski magazini ljeti na sva zvona hvale peloidne učinke i benefite blata na ljepotu tijela izvana i iznutra, ipak Hana nije podlegla blatu pa se tako kupa i sunča na šljunčanim plažama kod hotela Pinija u Petrčanima. Snimili smo ju upravo danas kada je na svom Instagramu objavila kako je u Antaliji. Umjesto na turskim plažama Hana se mirno smjestila u debelu hladovinu ispod stoljetnog alepskog bora. Iako su plaže kod hotela Pinije godinama bile pojam za sve koje voli debeli hlad, smolaste i terpenske mirise ispod borovih krošnji i iglica, zadnjih godina borova je znatno manje. Naime, prije 4 godine oluja je poharala taj dio, istrgla deformirana stabla borova iz korijenja pa tako ni hlada nema kao nekih zlatnih borovih godina prije. No, Hana je na plažu došla u prijepodnevnim satima pa je tako bilo mjesta da pronađe ležaljku i smjesti se udobno ispod debele polegle krošnje.

No, na naše iznenađenje kod Hane se uskoro stvorio mlađi muškarac. Uočili smo kako je tamnije puti i na prvu bi se reklo da je stranac. No, čuli smo kako govori tečni hrvarski. Kada smo malo osluhnuli detalje razgovora lako smo saznali kako je iz Zagreba. Hani je s nostalgijom pričao o tome kako je Zagreb prije bio fantastičan a da sada baš i nije. Nismo mogli čuti brojne detalje razgovora i njihovog druženja ali smo ovjekovječili te trenutke za pamćenje. Hanin plažni družbenik jako se trudio oko nje, biranim je riječima komunicirao ali je poduzimao i razne geste kako bi ju što više zabavio. Inače, vidjeli smo kako je Hana objavila na Instagramu slike iz luksuzne Villa Sabun iz Privlake. Tamo se slikala kraj bazena. Na njenom profilu vidljivo je kako je prethodno bila i na hrvatskoj obali s mužem Tarikom, inače bratom popularne TV voditeljice Hane Tabaković Baksa. Na Instagramu je Hana  8. srpnja objavila slike s mužem uz komentar 'Mnogi su mislili da nećemo trajati niti 11 dana, a evo mi trajemo 11 godina. Imamo još samo jednu želju…da nas iduće godine na ovakvoj fotkici bude troje??'.

Bilo je to na njihovu obljetnicu braka. Prethodno je objavila i zajedničke slike s mužem s Raba. No, zanimljivo je kako je prije jedan dan Hana na IG-u objavila sljedeće: 'Adam&Eve Adults Only', te dodala kako je stigla i to u Belek u Antaliju. Radi se o popularnom turskom ljetovalištu. No, sudeći po prizorima koje smo snimili kod hotela Pinija u Petrčanima, Hana je još uvijek na hrvatskoj obali Jadrana i nije stigla do Turske. Što se pak tiče hashtaga koji smo naveli na početku članka kao Hanin novi omiljeni poslije opetnajljepša, provjerili smo je li možda njen mužić Tarik i od toga napravio biznis. Provjerom na hrvatskom trgovačkom registru vidjeli smo kako i dalje egzistiraju dvije tvrtke koje je osnovao, u kojima je direkor i to na njegovoj kućnoj adresi. Radi se o O.N. International j.d.o.o. i Opet najljepša j.d.o.o. Tarikova tvrtka Blago je ugašena. Spomenute dvije tvrtke osnovao je s 10 kuna temeljnog kapitala. No, Tarik ipak zasad nije registrio s minimalnim kapitalom tvrtku DušmaniŠicŠic što ne znači da uskoro i neće.