Cijelu godinu većina prosječnih građana čeka ljeto i ljetni odmor. Iako se ponekad čini kako nam bijeg od naše svakodnevice jedino mogu pokvariti kolone na putu do mora, nesnosne vrućine dok se ne dočepamo hlada na nekoj finoj plaži ipak ima još puno toga što vreba iz zasjede na ljude umorne od briga koje ih muče ostatak godine. Ove godine na sreću nije bilo komaraca kao prethodne pa nije bilo ni bolnih uboda. No, ako je većina izbjegla neugodna pikanja te vrste neki među nama ipak nisu bili te sreće da prođu bez ubodnih rana druge vrste. Nezgoda koja je zadesila poznatu voditeljicu i novopečenu udovicu Nikolinu Ristović snašla je i lijepu poduzetnicu sa zagrebačkom adresom Ivančicu Pahor koja je svojim Instagram pratiteljima zadnjih tjedana dijelila slike u badiću s lijepih jadranskih destinacija. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Zadnjih mjesec dana Ivančica Pahor (40) na svom je Instagram profilu objavljivala uglavnom slike s Jadrana. Prije 4 tjedna bila je u Splitu, potom doma u Zagrebu, pa je onda lansirala set slika iz Opatije. Bilo je tu slika u kupaćim kostimima, u elegantnim ljetnim lepršavim haljinama, iz hotela, s plaža. Ivančica je svoje pratitelje počastila i prekrasnom slikom iz uvale Stiniva na Visu. Tamo se slikala u bijelom bikiniju koji je otkrivao njeno isklesano tijelo i prekrasnu figuru. Bivša miss turizma bila je i u Vodicama. Tamo je pozirala u konobi Santa Maria poznatog vodičkog poduzetnika Šime Pelajića Brunca, trostrukog šampiona turizma, koji je poznat po svojim ekscentričnim manirima ali i po tome da ambijent u njegovom lokalu upotpunjuje papiga. Ivančica je snimila video s Brunčevom papigom za TikTok i to je sve plasirala na Instagramu. Sve su te objave oduševile njene vjerne pratitelje. Kada bi izolirali te sadržaje od stvarnog života rekli bismo kako Ivančici cvjetaju ruže te da je njen život satkan od putovanja i odmora na najljepšim plažama, uvalama i u hotelima. No, Ivančica Pahor ne može izbjeći sudbinu ostatka Hrvatske.

Često pišemo o zaduženim, ovršenim ali i bankrotiranim građanima Hrvatske. Takvih je puno ne samo među običnim građanima već i među poznatima koji imaju karijere pa ljudi krivo misle kako ime sve ide 'kao podmazano'. Netom smo objavili priču pod naslovom: 'KAD KOLA KRENU NIZBRDO Nikolina Ristović nakon strašnih optužbi svekra suočena s ovrhom, iako živi u vili ispada da nema za osnovne životne troškove - Premda je poznata voditeljica izazvala salve negativnih komentara na svoj račun nakon što se ležerno slikala kako uživa na Kraljičinoj plaži u Ninu i sve objavila na Instagramu vrijedi znati kako joj ne cvjetaju ruže iako se nekima možda tako čini'. Takva ista sudbina sada je sustigla i bivši missicu. Ovrhovoditelj je isti kao i u Nikolininom slučaju - zagrebačka Vodoopskrba i odvodnja. Pahoricu terete za neplaćene račune u iznosu  201,18 kn koji su dospjeli za ovrhu u veljači ove godine.  

Odmjereni su joj i troškovi postupka za javnog bilježnika i odvjetnika, odnosno dodatnih 175 kn uvećanih za zakonske zatezne kamate. Zakonski zastupnik te zagrebačke komunalne tvrtke predlaže Općinskom građanskom sudu u Zagrebu donošenje ovrhe općenito na imovini Ivančice Pahor ukoliko dug ne izmiri u roku od osam dana. Vodoopskrba i odvodnja bivšu missicu terete za neplaćene račune za vodu za travanj, svibanj i lipanj prošle godine.  Pahor terete za neplaćene račune za njen stan u Gundulićevoj ulici u Zagrebu. Prema podacima iz vlasničkog lista atraktivna poduzetnica posjeduje dvoipolsobni stan na  IV. katu površine 59,05 m2. Taj je stan kupila u prosincu 2016. od Poliklinike Poliderme ali se uknjižila u proljeće 2018. godine. U svakom slučaju ako želi bezbrižan nastavak ljeta i užitaka na Jadranu Ivančica će morati skinuti ovaj dug s dnevnog reda.