Prije pet godina naveliko se pisalo kako je nakon desetljeća čekanja HTV-ov urednik uplovio u ljubavnu romansu s kolegicom s HTV-a Majom Njirjak, no ta veza nije dugo trajala, ovo je prvo Smrtićevo privatno ukazanje u društvu nježnijeg spola od tada. U lipnju 2017. godine mediji su pratili zbivanja oko novog ljubavnog para na medijskoj sceni. Radilo se o romantičnoj ljubavnoj priči s HTV-a u kojoj su akteri bili popularni voditelj i urednik informativnih emisija poput Dnevnika i Otvoreno Damir Smrtić te HTV-ova novinarka i urednica Vijesti iz kulture Maja Njirjak. Osvanulo je i kako je on na nju čekao cijelo desetljeće, barem je tako u šali rekao, a ona je iza sebe, u tom trenutku imala brak i kćer. No, iako su svi mislili kako će par uploviti u bračne vode već na jesen skončala je ta romansa. Tako je veza koja je trajala više od 1,5 godine zgasla. U tom trenutku Maja je imala 35 godina a Damir 44. Pet godina kasnije snimili smo popularnog urednika u društvu neznane ali atraktivne dame s kojom ga očito povezuje i sličan modni izričaj. Dama je imala crnu haljinicu s printom Mickey Mousea i crvenu sportsku torbicu. Smrtić je pak za šetnju izabrao bermude vatreno crvene boje i crnu majicu. Snimili smo i damine geste koje govore više od riječi.....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Gledatelji HTV-ovog Dnevnika i emisije Otvoreno zacijelo misle kako je Damir Smrtić oličenje pristojnog i izbalansiranog voditelja. Ne prekida goste u Otvorenom i nema suvišnu energije kada treba intervenirati urednički između sugovornika. Nije bahat niti arogantan. Sve su to osobine jednog poželjnog partnera u svakodnevnom životu. U situaciji kada smo svi opterećeni viškom problema i kada život neumoljivo gazi zacijelo bi između nekog muškog s povišenim egom i adrenalinom i nekoga tko je u stanju te osobine zatomiti u sebi, radije birali izbalansiranog  gentlemena. Takva je prilika zasigurno Damir Smrtić. No, u životu je poznato kako se suprotnosti privlače. Tako je od kako je svijeta i vijeka, često se pitamo kako se uspiju sjediniti posve različite osobnosti. Sudeći po prizorima kojima smo svjedočili na zagrebačkom Bundeku ugledni HTV-ov urednik privatno vrijeme posvećuje osobi koja je njegova karakterna suprotnost.

Dok je on išao stazicom 'koraka laka' njegova pratilja imala je energični hod i živahno gestikulirala. U jednom trenutku mahala je s tri prsta. Sva sreća da je prošlo vrijeme radikalne euforije kada su takve geste bile doživljavane sasvim na drugačiji, neugodniji, način. U svakom slučaju par je djelovao vrlo usklađeno, ne samo kao dvoje ljudi koji dijele privatnost već i kao modno osvješteni muško-ženski par. Ona je imala kratku crnu haljinicu koja je otkrivala čvrste noge. Na nogama je imala ravne zlatne sandale te mini sportsku torbicu crvene boje. U toj je boji Damir Smrtić bio odjeven u donjem dijelu tijela a gore je imao crnu sportsku majicu. Na noge je obuo 'adidaske' bez čarapa - ili je pak imao samo stopalice koje se ne vide zbog veličine.

U svakom slučaju ljeto je izvrsno vrijeme ne samo za boravak u prirodi i u gradskim parkovima već i za ljubav na otvorenom. Nismo uspjeli saznati je li par bio šokiran kada se približio jezeru Bundek i kada je mogao vidjeti prizore koji su šokirali brojne Zagrepčane. Naime, Malo jezero Bundek već je skoro presušilo a slična sudbina nadvila se i nad Veliko jezero Bundek. Zabrinuti građani ali i mediji tako danima upozoravaju da ostajemo bez malog zagrebačkog mora. Hoće li se te zlokobne slutnje obistiniti - preostaje nam da vidimo - no nadajmo se kako će parovi poput Smrtića i njegove energične plavuše ipak imati prigodu i dalje šetati uz taj mali komadić jezerskog raja u metropoli.