Mnogima je još ostala u živom sjećanju mlada i atraktivna instantna zvijezda Silvija Mišanović koja je s dugom plavom kosom i bujnim poprsjem s nekoliko pseudo hitova zasjala na estradnom nebu hrvatske metropole krajem 90-ih godina. Postala je poznata po nadimku Super Silva. U kolektivno sjećanje utisnuo se njezin stas i lik ali malo tko se sjeća da je proboj na estradu započela s pjesmuljcima poput: 'Živi brzo, umri mlad', 'Idem da se ne vratim', 'Dušmani', 'Prijatelji', 'Baraba'..... Potom je punila tabloide ali ne po estradnoj karijeri već pričama o nesretnoj istospolnoj ljubavi u koju je ušla nakon veze s starijim muškarcem, ili 'šugar dedijem' kako takve likove danas nazivaju hrvatske tinejdžerice. Poznato je kako je Super Silva doživjela i tešku nesreću, prijetila joj je i oduzetost, ali očito se uspjela vratiti među žive i to jača nego ikad. Otvorila je i Facebook profil na koji plasira slike svoga novog nabildanog tijela. Ima i brojnu sljedbu u kojoj dominiraju nabildani muškarci iz cijelog svijeta ali i brojne Amazonke. Znakovito je kako se i dalje predstavlja kao estradna umjetnica iz Dallas Recordsa. No, nešto se promijenilo i u njenom privatnom životu. Navela je kako je zaručena. Tko je osvojio srce Tuzlanke koju je rat doveo prije tridesetak godina u hrvatsku metropolu? Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Prije nešto više od godinu dana pisali smo o nekadašnjoj folk zvijezdi u usponu i nekadašnjoj kraljici skandala. Naslov članka je glasio: 'MUKE PO REŽIJAMA Ovrha sustigla bivšu estradnu seks bombu Super Silvu, saznali smo i gdje živi - Redovito se u medijima netko zapita gdje je nestala Silvija Mišanović, otkrivamo kako se od nestanka iz javnosti uspjela i skućiti'. Čitatelji hrvatskih medija lako mogu zaključiti kako je Super Silva zauzela mjesto koje je nekoć imala Kasandra. O toj se dance zvijezdi pisalo u kontekstu gdje je nestala nakon što je 90-ih godina zasjala s nekoliko dance hitova. Tako je bilo sve dok sve nije šokirala vijest kako je Kasandra iznenada preminula i to dok je trajala korona pandemija. I dok je Kasandra u osami očito kopnila tu je sudbinu izbjegla Silvija Mišanović.

Bivša folk zvijezda koja je kao i Fahreta Živojinović alias Lepa Brena rođena u Tuzli osvanula je na društvenim mrežama, točnije na Facebooku, jača nego ikad. Očito je pronašla novi put i novo životno okružje. Na Facebooku navodi kako živi u Zagrebu ali je set fotografija snimila u sisačkoj teretani. Pobrala je brojne komplimente. Njezino izbildano tijelo dijelom prekriveno tetovažama lako bi moglo poslužiti kao model za bistu neke fitness božice. Stekla je vrlo brzo i brojne FB pratitelje koji su očito fascinirani tjelesnom preobrazbom nekadašnjeg estradnog hrvatskog seks simbola - Super Silve. Vjerojatno je vijest da se Silva zaručila usrećila njezinog oca Božu koji ima Facebook profil na kojem promovira svoju profesiju. On naime u jednom selu kraj Tuzle uzgaja čemprese i druge dekorativne biljke od kojih oblikuje i ukrasne grmove vrlo interesantnih oblika.