Cvita je ostao dužan za vodoopskrbu i otpadne vode na Braču pa ga je direktor poduzeća iz Selca Tonči Trutanić podvrgnuo ovršnom postupku. Inače, Trutanić je poznat kao najdugovječniji direktor jednog javnog poduzeća jer se na čelu Vodovoda Brač nalazi već 28 godina.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

U svijesti prosječnog Hrvata nogometaši slove za ljude koji izvrsno zarađuju pa su tako lišeni ovozemaljskih muka prosječnih Hrvata a koje uključuju stalnu strepnju kako će od prvog do prvog preživjeti ali i podmiriti brojne komunalne i ine račune. No, neki naši nogometaši, aktivni ili umirovljeni, očito će morati angažirati osobne asistente žele li u zemlji galopirajućih ovršnih postupaka izbjeći da se njihovo ime nalazi na sudskoj oglasnoj ploči.

Naime, nakon što se na ploči Općinskog građanskog suda u Zagrebu našlo ime našeg ali i najboljeg igrača svijeta 2018. Luke Modrića, ista je sudbina snašla i Igora Cvitanovića. Tako je 30. studenog ove godine Općinski građanski sud u Zagrebu objavio Rješenje o ovrsi Igora Cvitanovića. Cvita je dugovao 282,62 kn. Dug je iz prošle godine a prijedlog za ovrhu potpisan je prije godinu dana. Osnovnom dugu pridodani su troškovi javnog bilježnika i dostave pa je tako ovrha uvećana za dodatnih 150 kn. Cviti je dat rok od 8 dana da izmiri obveze, inače mu slijedi prisilna naplata.

Zato u dokumentu piše da se predlaže ovrha općenito na imovini ovršenika. No, vjerojatno će naš bivši nogometni reprezentativac, koji je proteklih godina poslovao preko tri tvrtke, dvije s bivšom suprugom Marijom Cvitanovićem te još jedne s umirovljenim nogometašem Andyjem Barom, a koje su sve likvidirane, dragovoljno podmiri dug pa izbjeći daljne neželjene postupke koji će ga koštati puno više nego da je pravodobno platio račune.