Hrvatski nogometaš, stoper, čija cijena na svjetskom tržištu raste u nebo, rekao je kako bi volio da njegova cura ima plave oči. Ivančica Pahor ima upravo takve a čak je i niža od Joška Gvardiola. On se našalio da bi htio curu nižu od sebe kako bi konačno mogao bio glava u kući. Ivančica senzacionalno izgleda iako ima 40 godina, dvostruko više od Joška. No, mnogi su zapazili kako je rekao da su mu starije cure đir i da mu se sviđaju Jennifer Lopez, Angelina Jolie i Shakira. Znakovito je kako ispod TikTok objave Ivančice Pahor, na kojem je postavila sliku sebe u duboko dekoltiranoj večernjoj svjetlucavoj haljini koja otkriva njezin zavodnički stas dok pozira s Gvardiolom, neki komentatori pišu 'ona je prava za tebe'. Je li na pomolu još jedna veza nogometnog reprezentativca i bivše misice?

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Otkad je prije jedan dan bivša Miss turizma Ivančica Pahor objavila na TikToku zajedničku sliku s Gvardiolom uslijedili su zanimljivi komentari. 'Joško ova je za tebe potpisujem', napisao je jedan komentator. Ženska koja je očito veliki fan Gvardiola napisala je 'Gdje ga svi nađu a ja ne'. Našao se i komentator koji očito misli kako Joško fatalnoj Ivančici neće moći odoljeti. Taj je napisao 'Gotovo je'. Iako na nogometnom terenu svi koji vjeruju u preokret do zadnje sekunde imaju na umu 'Nije gotovo dok nije gotovo' na društvenim mrežama očito ima onih koji misle kako u ljubavi ne vrijede ista pravila kao na terenu. U medijima se oglasila i Ivančica Pahor koja je izjavila kako je Joško omiljeni nogometaš njezine mame i kćeri. O Ivančici Pahor potkraj kolovoza objavili smo članak pod naslovom: 'PREKID LJETNE IDILE Bivšu miss Ivančicu Pahor snašla sudbina Nikoline Ristović dok je uživala s papigom i pozirala na Jadranu - Ime nekadašnje nositeljicu krune Miss turizma koja je prije desetak godina pokrenula uspješan biznis s nakitom objavljeno je i na sudskoj oglasnoj ploči'.

Kako je Gvardiol top tema očito će svatko tko mu se približi privući dodatnu pozornost javnosti pa ne čudi da je nakon njene objave na TikToku iznenada porastao interes čitatelja za tu priču objavljenu prije četiri mjeseca. Zanimljivo je da je Ivančica odmah medijima rekla i kako imaju zajedničke prijatelje te da je upoznala i divne Joškove sestre. Vjerojatno je sve kako je rekla ali tko će spriječiti zlobnike da ne pomisle kako se Ivančica trudila ostaviti dobar dojam na sestre jer je poznato kako je Joško odrastao 'blažen među ženama' i da ima puno onih kije misle da put do Joškovog srca može ići upravo pridobivanjem naklonosti njegovih sestara Franke i Lorene Gvardiol. Inače Ivančica Pahor bavi se izradom nakita koji promovira na svojim profilima na društvenim mrežama. Početkom prosinca objavila je sliku iz kućnog ambijenta na kojoj je odjevena u čipkastu haljinu s nakitom za koji je navela da je ručni rad.U svakom slučaju njezin nakit izgleda istodobno i autohtono s daškom etna ali i vrlo decentno. U tom je poslu Ivančica očito pronašla ventil za kreativnost.

Zacijelo će slika Joška Gvardiola s Ivančicom Pahor potaknuti brojne uzdahe pripadnica ljepšeg spola poglavito onih koje su solo. Iako je već objavljena slika školarca Joška koji prije 7 godina pita na profilu 'ima li nekoga tko bi na Trg' vjerojatno u toj dobi od 13 godina nije bio ni blizu popularan kao danas. Tko zna koliko se djevojčica koje su ga tada poznavale a sigurno nisu obratile nikakvu pažnju na njegovu poruku, niti se ponudile da pođu s njim do Jelačić placa, danas gorko kaju što su propustile takvu priliku da se ukrcaju na vlak do Joškovog srca dok je on još bio mali sramežljivac. Uostalom, nebrojene su mu se cure ponudile da odu s njim na Trg ali sa 7 godina zakašnjenja. Tko zna kako će se Joško, koji je očito sklon raznoraznim iznenađenjima pa se pojavljuje i na mjestima gdje ga se ne očekuje, snaći sa svim tim stampedom cura koje su ga zavoljele preko noći kada su ga ugledale s maskom u Kataru? Tko zna hoće li moći stopirati sve one koje misle kako su upravo one stvorene za njega.

No, uskoro ćemo saznati jesu li usitinu starije cure Joškov đir ili je to samo bio mali trik da smanji apetite mladih cura koje bi danas dale sve da su na Ivančicinom mjestu barem na jednu noć. Uskoro ćemo vjerojatno saznati i kakav je stvarni Joškov karakter, je li on najsramežljivi zavodnik među Vatrenima ili je pak točno onakav kakvim ga je Ivančica Pahor opisala - jednostavan i skroman. Na kraju istaknimo kako je Ivančica Pahor bila hrvatska Miss turizma 2000. dakle prije nego što se Joško rodio. Netko Iris Rajčić, supruga Marka Livaje koja mu je prije braka rodila dvoje djece i koja je od njega starija 14 godina rekla je da su godine samo broj.  Očito je Gvardiol mamac za mnoge starije ženske pa ne čudi da je prva koja je demantirala vezu s njim bila folk pjevačica iz Gospodina Savršenog koja je imala neugodnosti s medijiskim objavama zbog čega je podigla sudsku tužbu jer ju se dovelo u vezu sa Zadrankom koja je bila uhićena zbog optužbi za prostituciji u čemu smo pisali u ranijem članku.

Ivančica Pahor koja je uspjela postati i prva pratilja Miss turizma privatnost nije puno eksponirala u javnosti. Poznato je da je bila u vezi s varaždinskim poduzetnikom Marijem Smrčekom. Početkom prosinca prošle godine pojavila se na izboru za Kraljicu Hrvatske u društvu novog dečka, doktora Zorana Veira, no poslije s njim nije objavljivala zajedničke slike.