Pogledajte nježnu stranu Željka Glasnovića kojeg hrvatska javnost pamti kao energičnog desničara koji je bespoštedno sa saborske govornice grmio na političke protivnike.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Iza nas je Valentinovo 2021., svjetski Dan zaljubljenih. Vidjeli smo da su čak i ove godine unatoč koroni brojni muškarci pohitali kupiti barem buket crvenih ruža svojim izabranicama. U hrvatskoj politici previše je priča o financijskim interesima, pogodovanjima, korupciji, propustima, nezakonitostima...

Rijetkost je da neki političar u fokus dospije zbog ljubavi. Većina naših dužnosnika, a poglavito članova Vlade ili Sabora, bivših ili sadašnjih, sretno su (ili možda nesretno oženjeni) ili pak sretno (ili nesretno rastvaljeni). Jedan od rijetkih koji nije bio oženjen i nema djecu je general desne političke orijentacije Željko Glasnović.

Zbog toga nismo mogli propustiti priliku da ga ne snimimo u ženskom društvu. Dogodilo se to potkraj jeseni prošle godine. Dan je bio sunčan i toliko topao da se moglo sjetiti u restoranu podno Zagrebačke uspinjače. Glasnović je tada već bio bivši saborski zastupnik. Ručak je očito bio ukusan jer je par uživao u hrani i druženju. Glasnoviću je društvo pravila atraktivna plavuša zrelih godina. General je očito želio ostaviti dobar dojam pa je pružao ruke prema dami... a ona ga je pažljivo slušala.

Radilo se o ranom objedu pa se u 12 oglasio top s Griča. Naša kamera snimila je i kako general očito voli stare mobitele zvane krntija. Naime, koristio je mobitel koji su bili u uporabi prije aplikacija tipa Viber ili Facetime. Urazgovor se na trenutak uključio i konobar ali većinu ručka par je imao prigodu biti na miru i posvećen jedan drugome. Dami očito s generalom nije dosadno, čak se i napeto naginjala prema njemu. Sve dok nije zazvrndao mobitel pa je sve završilo na pristojnoj distanci. Tko zna možda uskoro okorjeli neženja stane i na ludi kamen, odnosno odvede svoju izabranicu pred oltar.

Reci što misliš!