Javnost je ostala šokirana strašnim fizičkim napadom u kojem je o žrtvi progovorio njegov otac, poznati odvjetnik Miroslav Plišo. On se obratio otvorenim pismom glavnoj državnoj odvjetnici Zlati Hrvoj Šipek nezadovoljan činjenicom da su svi napadači na njegovog sina pušteni iz pritvora te da su unatoč teškim ozljedama koje je zadobio Bruno Plišo pušteni uz određivanja mjere opreza, odnosno zabrane približavanja žrtvi. Na margini slučaja isplivalo je kako je mladi poduzetnik, koji je ujedno direktor luksuzne Stancije Meneghetti, stradao tijekom posjeta rovinjskom svingerskom klubu Anakonda. Vlasnica tog kluba Đurđica Maršanić Vučković već je prije 13 godina u Slobodnoj promovirala svoj svingerski klub a taj je članak naslovljen s: 'Kod svinganja nema kurvanja'. U članku je pisalo: 'Dok Hrvatska žudi za pronalaženjem “ključa” koji će povećati izvoz, mlada 28-godišnja poduzetnica iz Rovinja, vlasnica “Anaconde”, prvog pravog svingerskog kluba u našoj zemlji, te predsjednica Udruge za promicanje ljudskih prava i seksualnih sloboda Đurđica Maršić svoj brend izvest će u Srbiju i na Madagaskar. Tijekom posjeta naše ekipe prošlog vikenda, u ovom vrućem klubu je boravilo oko stotinjak uglavnom stranih parova, koji su se došli grupno seksati, a upoznali smo i Slavišu Đokovića iz Beograda, koji je u “Anacondu” došao po franšizu za otvaranje istog takvog kluba u Beogradu. Treća godina rada ovoga svingerskog kluba, u kojem je boravilo više od 3000 zadovolj(e)nih parova, organizacija lanjskog prvog hrvatskog erotskog festivala te rastući broj članova, “Anacondi” očito daju “vizit kartu” za prelazak preko naših granica. A Đurđica i Slaviša, kao dvoje budućih poslovnih partnera, počeli su raditi na pisanju “Svingerskog ustava”, namijenjenog zemljama bivše Jugoslavije radi promicanja svinganja kao životnog stila i prava na seksualnu slobodu'. No, zacijelo ni njoj a ni Leu Maršiću koji je također upisan kao vlasnik golemog posjeda u Rovinju na kojem posluje klub neće nimalo koristiti reputacija koju su stekli nakon što je na njihovom posjedu brutalno pretučen sin Miroslava Pliše i Romane Kajfež, kćeri pokojnog 'kralja apaurina' Franje Kajfeža, nekadašnjeg ministra u Tuđmanovoj Vladi, znanog i kao vlasnika pompoznog dvorca u Zagorju u kojem je stolovola njegova druga supruga Lada Kajfež. Mnogi se s pravom pitaju gdje mi to živimo ako potomci moćnika i elite mogu biti divljački pretučeni a da se napadače pusti na slobodu. Slijede detalji.....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Na adresi Cesta Za Valaltu-Lim 12 u Rovinju egzistira Udruga za promociju ljudskih prava i seksualnih sloboda Swinger. Predsjednica te udruge je Đurđica Maršić. Kada se pogledaju djelatnosti u registru udruga neupućen netko bi pomislio kako se radi o udruzi za zaštitu ljudskih prava jer je to tako deklarirano. Naime, pod djelatnosti se navodi: zaštita ljudskih prava, suzbijanje i zaštita od diskriminacije, ravnopravnost spolova, zaštita obitelji, ostale djelatnosti suzbijanja i zaštite od diskriminacije, razvojna suradnja, ostale djelatnosti iz područja međunarodne suradnje te razvoj seksualnih sloboda heteroseksualnih parova. No, kada se pogleda Facebook profil Anakonde jasno je kako se tu ne radi ni o kakvoj klasičnoj udruzi koja priskače u pomoć onima kojima su ugrožena ljudska prava već o promociji posebnih seksualnih sloboda i odnosa a koje mnogi ljudi doživljavaju kao razvrat, bludnost, veliki grijeh.

Naime, u Anakondi se prakticira grupni seks, BDSM - dakle sado-mazohistički odnosi, istospolni ali i heteroseksualni grupnjaci ali i sve drugo što svingeri diljem svijeta upražnjavaju na sličnim mjestima. Foto galerija Anakonde obogaćena je prizorima lanaca, intimnih zona koje su ukrašene metalnim asesoarima poput lanaca, kopči i druge metalne menažerije. Interijer kluba jasno i nedvojbeno podsjeća na uređenje nekih suvremenih kupleraja, barem u zemljama gdje je prostitucija dopuštena. No, i golema okućnica uređena je tako da se svi koji se učlane u taj klub i dođu seksati sa svojim partnerima ili pak s neznancima osjećaju kao 'svoji na svome'. Đurđica Maršić je kao predsjednica potpisala novi Statut te udruge i to 9. rujna 2015. godine. Inače, ugugla li se njeno ime odmah je vidljivo kako se radi o osobi čiji je identitet neodvojiv od seksualnog biznisa.

Tako je spomenuta istupala u Red Carpetu u kolovozu 2012. a u prilogu se isticalo kako se u Rovinju na plaži parovi seksaju otvoreno bez ikakvih predrasuda i ograničenja. Tako je u jednom članku navedeno: 'Voajeri, ekshibicionisti i turisti iz cijelog svijeta koji uživaju u nesputanom seksu pronašli su svoj El Dorado na kamenčićima rovinjske plaže na kojoj se ljubav vodi uzduž i poprijeko. Kolege s Nove TV došli su u posjed ekskluzivne amaterske video snimke koja prikazuje svakodnevne radnje na rovinjskoj plaži na kojoj nema čega nema, što djelomično objašnjava zašto je ovaj istarski biser upisan na svjetsku kartu seks turizma.Okupljališta istomišljenika sve su brojnija i u Lijepoj našoj, a u tome prednjači Rovinj. primjerice, tamošnji swingerski klub okuplja klijentelu iz cijeloga svijeta, a sve više na vrata kucaju i Hrvati. Druga Rovinjska seks lokacija je plaža Punta križa.

Riječ je o plaži bez ikakvog ograničenja pristupa na kojoj se stotine turista bez ustručavanja prepuštaju strastima na javnom mjestu. 'Na toj plaži se nalazi se nalazi do dvadesetak ili tridesetak parova. Ta plaža nema tuševe, nema WC-e, nema kante za smeće, totalno je nehigijenska, a takve plaže bi morale imati višu higijenu nego sve ostale', kazala je za kamere Red Carpeta Đurđica Maršić, predsjednica udruge za promicanje seksualnih sloboda'. Iako je u specifičnom seks biznisu koji je predstavljala i kao vrijednost više za hrvatski turizam, veliko je pitanje ide li Đurđici Maršić baš blistavo u biznisu jer smo njeno ime pronašli na listi poreznih dužnika. Tako trenutačno za porez duguje čak 177.282,16 eura prema zadnjem izvješću od PU Istarske županije od 10. listopada 2022. godine. Također, tvrtka Maršić - Anakonda koju je osnovala s Leom Maršićem u studenom 2007. i u kojoj su oboje bili direktori propala je u listopadu 2013. godine. Inače, Facebook profil Lea Maršića otkriva njegovu u teretani izgrađenu muskulaturu a prema onome što je procurilo u medije i on je jedan od osumnjičenih za napad na sina odvjetnika Miroslava Pliše.

Također, i Đurđica Maršić navodi se kao bodibilderica i fitnes trenerica na stranici međunarodne federacije IBFF. Prema podacima iz posjedovnog lista Đurđica i Leo Maršić su vlasnici golemg kompleksa u Rovinju gdje posluje Anakonda. Radi se o kompleksu s više objekata uključujući kuću za odmor, gospodarsku zgradu, pomoćne zgrade, bazen, dvorište, oranice.... sve na ukupnoj površini od 10417m2. Na toj je adresi registriran od 2006. i poljoprivredni obrt Đurđice i Lea Maršića. Inače, o pretučenom Bruni Pliši pisali smo već u dva navrata. Tako smo u ožujku ove godine objavili članak pod naslovom: 'KRIZA NA VRATIMA Direktor luksuzne Stancije Meneghetti, sin odvjetnika Miroslava Pliše, na sudu zbog ovrhe agencije za naplatu dugova'. U podnaslovu smo naveli: 'Bruno Plišo, inače partner sina suca Ivana Turudića, duguje Eos Matrixu još od 2001. godine, prijeti mu pljenidba i ovrha na imovini ako ne podmiri dugove'.

U svibnju ove godine objavili smo članak pod naslovom: 'ELITA U MINUSU Direktor luksuzne istarske Stancije Meneghetti opet u dužničkim nevoljama, nakon ovrhe agencije za naplatu dugova tužen zbog kartice, netom je Luka Modrić podupro njegov ProTennisFam'. U podnaslovu smo  naveli: 'Bruno Plišo, sin odvjetnika Miroslava Pliše i unuk 'Mister Apaurina', pokojnog Franje Kajfeža, ujedno partner sina suca Ivana Turudića pozvan je na zagrebački sud na ročište s PBZ Cardom'. U porblemima je bio i njegov bratić, sin odvjetnika Davora Pliše, brata Miroslava Pliše. To se vidi iz našeg ranijeg članka objavljenog pod naslovom: 'Član odvjetničko-poduzetničke dinastije na sudu zbog optužnice za vožnju pod utjecajem alkohola, nedavanja vozačke i bijeg s mjesta nesreće'. No te se nevolje u kojima se tada našao čine sasvim benigne u odnosu na teške ozljede koje je zadobio nakon napada djelatnika Anakonde koju je Bruno Plišo posjetio sa svojim društvom. Njegov otac s pravom negoduje i zamjera nadležnima da su napadače pustili da se brane sa slobode uz određivanje mjera - zabrane pristupa žrtvama napada. 

Reci što misliš!