Wimbledonski pobjednik i trener Novaka Đokovića očito s majkom svoje dvoje djece, sina i kćeri, ima neraščišćenih računa dok je ona upisana kao vjerovnica na luksuznom stanu u kojem Goran živi s novom suprugom Nives i svojim drugim sinom.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Kada su prvi put hvatski mediji pitali Tanju Dragović za njezinu prijavu u susjednoj BiH, točnije u Foči, odnosno za adresu koju je upisala na Trgovačkom sudu u Zagrebu, ona je taj podatak demantirala. Iako su činjenice govorile kako je prijavila adresu u susjednoj BiH, bivša manekenka i majka dvoje djece Gorana Ivaniševića nije imala nikakvih problema s tim da taj podatak proglasi neistinitim.

No, i hrvatske zemljišne knjige dokazuju kako je Zagrepčanka Tatjana Dragović stanovnica susjedne države, odnosno Republike Srpske. Naime, Foča je jedan od gradova iz kojih je protjeran veliki broj Bošnjaka tako da je danas skoro pa jednonacionalnog sastava. Zanimljivo je kako je Tanja Dragović u tom gradu prijavila adresu na kojoj je zaprao sjedište Veterinarske stanice, odnosno Ulicu Petra Kočića 4.

Prema podacima iz vlasničkog lista na tri etaže koje su u vlasništvu tvrtke Funky City iz Zagreba, dva parkinga i jedan stan, hipoteka u korist Tatjane Dragović upisana je na iznos od 550.000 eura. Zanimljiva je povijest tvrtke čiji je sadašnji vlasnik i direktor Goran Ivanišević. Tvrtku Funky City Zagrepčanin Dario Vilović  osnovao je u ožujku 2016. u Preradovićevoj ulici u Zagrebu. Godinu dana kasnije vlasnik Funky Cityja postao je Ivan Kapor a direktorica Zagrepčanka Ana Ostrečki. U prosincu 2020. Kapor, koji je u međuvremenu zagrebačku adresu zamijenio korčulanskom, predao je vlasnički udio Goranu Ivaniševiću koji je postao i direktor umjesto Ane Ostrečki.

Sjedište Funky Cityja prebačeno je iz Preradovićeve 7 na Zadarsku 77 u Zagrebu. Inače, na toj adresi Ivan Kapor ima registriran Odvjetnički ured Kapor i partneri. Zanimljivo je kako je Ivanišević u prosincu 2020. imao je 1. prosinca 2020. još uvijek imao adresu u Dalmatinskoj, odnosno na adresi stana u kojem je živio s bivšom suprugom Tanjom Dragović i djecom. Prema podacima sa Sudrega adresu je promijenio 8. prosinca prošle godine kada je upisao Ulicu Augusta Cesarca, odnosno Ban centra.

Prema podacima iz zemljišnih knjiga Funky City kupio je dva parkirna mjesta i trosobni stan  na petom katu ukupne korisne površine 123,31 m2 s balkonom površine 8,08 m2  2. lipnja 2016. godine od tvrtke Centar gradski podrum. Znakovito je kako je odmah nakon te kupnje, točnije 24. lipnja 2016.  Tatjana Dragović iz Foče upisala prvu hipoteku u iznosu 550.000 eura na jedan parking. Potom je 2. kolovoza 2016. ista ta hipoteka stavljena i na drugi parking te stan. Goran Ivanišević sa sinom Oliverom i drugom suprugom, TV voditeljicom Nives Čanović živi u stanu u Cesarčevoj, odnosno u luksuznom Ban centru.

Njegova bivša supruga Tatjana Tanja Dragović živi u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu iako je formalno prijavljena u Republici Srpskoj. Na stanu u Dalmatinskoj ulici u središtu Zagreba prijavljen je njezin partner, maneken i glazbenik, s kojim je dobila kćer Vlaho Arbulić. S Vlahom je Tanja u prosincu 2018. osnovala tvrtku znakovitog imena Cotu Coga preko koje drži trgovinu kozmetičkim proizvodima u državnom prostoru u Dežmanovoj ulici u Zagrebu.

Arbulić je direktor Cotu Coga. Goran Ivanišević je osim što je vlasnik i direktor tvrtke Funky City još uvijek suvlasnik splitske tvrtke Sport Line koja se nalazi u stečaju. Njegova tvrtka Goran promocija otišla je u stečaj još u listopadu 2015. godine. Možda Funky City bude njegiva treća poslovna sreća. Inače, Goran se često sa sinom Oliverom i suprugom Nives šeće oko Ban centra pa smo brižne roditelje i snimili za Imperijal.net. U međuvremenu Goran je dobio priliku iskušati se u tzv. Gnom projektu s Ivom Majoli za međunarodnu kompaniju koja se bavi rudarenjem plementih metala o čemu smo pisali u prethodnom članku.