Zagrebačka ulica Bobovci idealna je lokacija za ljubitelje zagrebačkog mora - Jarun. Obitelji s djecom iz te ulice za par minuta su na šetnicama i stazama tog popularnog rekreacijskog odredišta u metropoli. Vjerojatno je idealna lokacija u kombinaciji s luksuznom gradnjom presudila da i popularno TV lice investira u nekretninu upravo na tom mjestu. Na Jarunu, u obližnjoj ulici Bartolići, je i sjedište Knjazove tvrtke 'Sirovina i sinovi' osnovane 2011. godine. Tako se Knjaz ne mora satima voziti do ureda i natrag, sve stigne obaviti pješice. Kako je aktualna vlast na čelu sa zagrebačkim gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem zabranila parkiranje unutar RKC Jarun brojne se zagrebačke obitelji moraju parkirati u obližnjim ulicama. Tako je jedna zagrebačka obitelj parking pronašla u ulici Bobovci i parkirala se na javnom parkingu, odnosno nerezeviranom mjestu. Kada su nakon šetnje stigli do svog automobila dočekao ih je ljutiti Knjaz s povikom, koji je više sličio urliku: 'GLE, GLE TKO SE TU PARKAO'. Imao je prilično zategnut izraz na licu kakav nikad prije nisu vidjeli pa su pomislili da to ne može biti on. U čudu su ga gledali jer im nije bilo jasno da se ne smiju parkirati na javnom parkingu koje nema nikakvu oznaku zabrane parkiranja. Na sreću dijelovi tog događaja su snimljeni. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Nekad mali detalj otkrije više o nekome nego sve proklamacije koja neka osoba želi izreći. Nekad malena sitnica otkrije nečiju brižljivo skrivanu dimenziju ličnosti. Tako većina hrvatskih gledatelj pri spomenu na Roberta Knjaza pomisli kako je to sjajan i cool TV urednik i voditelj, kako je uvijek 'čil' i kako je srdačan u svakoj prigodi i prema svima. No, u svakom dobrici i veseljaku čuči i neki vrag ili vražičak a jedan takav je danas na svjetlo dana izašao iz Roberta Knjaza. No, prije nego što će se jedna zagrebačka obitelj imati prigodu uvjeriti  u tog malog Knjazovog skrivenog karakternog vraga istaknut ćemo još jedan detalj koji baca novo svjetlo na popularnu TV Facu. Naime, Knjaz je vlasnik i direktor tvrtke 'Sirovina i sinovi'. Kako su vlasnici tvrtki dužni u sudski registar dostaviti kontaktni mail a koji je onda dostupan na Sudregu, Knjaz je tu obvezu uredno izvršio. No, kao kontaktni mail dostavio je onaj koji počinje s robertknjazino@......

U novijoj Hrvatskoj samo se odbjegli Zdravko Mamić izborio da ga javnost doživljava i zove Maminjo. Na neki način taj je nogometni menadžer ukrao taj nastavak. No, očito je Knjaz na neki način fasciniran zvučnošću tog nastavka pa je zato svoj mail završio ne s knjaz već knjazino. Taj mali detaljčić možda baca i neko maleno novo svjetlo na lik i djelo popularnog voditelja. No, Knjaz nije samo lice s malog ekrana već i sposobni poduzetnik i obiteljski čovjek koji je uspio za hrvatske prilike steći stabilan egzistencijalni okvir. O tome svjedoči i činjenica da je od kolovoza prošle godine uknjižen kao vlasnik troetažnog stana koji se 'sastoji od ulaznog halla, vjetrobrana, spremišta, wc-a, tehničke sobe, na I katu od dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, stubišta, dizala, wc-a, na II katu od spavaće sobe 1, spavaće sobe 2, spavaće sobe 3, hodnika, kupaonice 1, kupaonice 2, garderobe, stubišta, dizala, na uvučenom katu od spavaće sobe, kupaonice, garderobe, stubišta, površine 182,46 m2, terase u prizemlju, površine 22,54 m2, loggie/balkona na I katu, površine 4,77 m2, terase na uvučenom katu, površine 21,13 m2, kojem pripada garaža u prizemlju, površine 18,25 m2, te Vanjsko parkirališno mjesto oznake P1, površine 12,50 m2. Vanjsko parkirališno mjesto oznake P2, površine 12,50 m2 i Vrt, površine 172,00 m2 '.

Kako voditelj često i putuje te  ne čudi da ima i luksuzni terenac s kojim lako stiže na svoja odredišta. Ništa od toga ne bi bilo poznato da se jedna zagrebačka obitelj sasvim slučajno nije parkirala na javni i neoznačeni parking u Knjazovoj ulici. Kao što se može vidjeti i na Google kartama ispred Knjazove zgrade imaju dva označena parkirna mjesta ispred kojih stoji zabrana parkiranja. No, na mjestu na koje se parkirala  obitelj Zagrepčana nema nikakvog znaka zabrane parkiranja. No, kada se obitelj nakon šetnje Jarunom zaputila do svog automobila začuli se neke povike i rečenicu 'GLE, GLE TKO NAM SE TU PARKAČ'.Sve je to izrekao s pričino zategnutim facijalnim izrazom da ga odmah nisu ni prepoznali jer ga takvog nikad nisu vijdlei na TV ekranu. Zato se isprva nisu dobro ni snašli, mislili su kako se Knjaz obraća nekom drugom jer je bilo i drugih prolaznika. Isprva nisu bili ni sigurni da je to Knjaz jer svi su voditelja navikli vidjeti u nekom opuštenom izdanju gdje se ne žesti i kada su neke puno ozbiljnije ili delikatnije situacije.

No, tek su naknadno shvatili da se njima obraćao jer je Knjaz ubrzo ušao u luksuzni terenac koji je stajao dva parkirna mjesta dalje i preparkirao se na to neoznačeno i nerezervirano mjesto. Ispred naših brojnih obiteljskih kuća, odnosno na ulaznim vratima dvorišta mnogi imaju znak 'PAZI OŠTAR PAS'. Neki imaju oznaku 'PAZI OPASAN PAS' , neki pak oznaku 'OVDJE ČUVAM JA' sa slikom psa. Nakon ovog izljeva Knjazovog, nećemo reći bijesa, već oštrog negodovanja, bilo bi uputno da Knjaz postavi neku pločicu tipa 'PAZI OPASAN VLASNIK' kako bi ljudi znali da se ne smiju parkirati u blizini njegove zgrade.