Kada je u ljeto 2019. Nives lansirala spot pjesmu pod nazivom Odjebando za medije je davala i izjave poput: Odjebando' je riječ koja ne postoji u našem jeziku i koju svatko može protumačiti kako želi. Mislim da postoje neke simpatične psovke koje su usađene svima nama i koje naš narod ne doživljava kao psovke nego kao 'sleng'. Odjebando je zapravo nova riječ koja nama ženama može poslužiti da na damski način odbijemo nekog frajera'. Vjerojatno zato u toj pjesmi i ima stih 'Kažem ti hladno odjebando'. Tkogod je pogledao Nivesine profile na društvenim mrežama osim hrpe viskoerotiziranih slika Nives u njenom šestinskom domu, ispred doma ali i na brojnim drugim lokacijama mogao je uočiti kako Nives ima i video uratke na kojima psuje. S obzirom da na golišavosti, dakle seksepilu i rušenju tabua gradi svoj imidž ali ne preza niti od eksploatacije psovki Nives bi trebala biti možda među zadnjim osobama u Hrvatskoj koja si uzima za pravo da popuje mladim ljudima zbog njihovog prostačenja. Naime, i Nives je svojim javnim istupima, pjesmama, snimkama psovki pridonijela ili dala obol tom sve izrazitijem trendu vulgarizacije javnih komunikacija. Nives je  u tom smislu licemjerka. Bilo bi to isto kad bi osuđivala pušenje kod mladih a sama promovira pušenje na svojim profilima na društvenim mrežama. No, kod Nives je sve moguće pa i ne čudi da je s bivšim suprugom, ocem sina i kćeri, ostala ne samo u dobrim odnosima već i žive na istoj adresi u Šestinama gdje su živjeli i prije nego što je Nives tužila Dinu Drpića kako bi riješila nekretninski status. No, dok njoj u biznisu ide bolje nakon rastave on je u dubiozama iz kojih nikako da ispliva. Osim dugova imao je i tužbu zbog zlouporabe droga a sad ga je ponovno stisnula ovrha. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Krajem ožujka ove godine objavili smo članak pod naslovom: 'MORA PRED SUTKINJU Nives Celzijus na optuženičkoj klupi, članica žirija Masked Singer na sudu terete da je nedopušteno poticala na pušenje - Pjevačica koja je slavu stekla i kao članica žirija koju smo gledali u 'Tvoje lice zvuči poznato' krajem travnja mora osobno na ročište na zagrebački sud ili poslati odvjetnika'. Taj je show u međuvremenu završio a zacijelo je pridonio popularnosti Nives Celzijus. No, njezin bivši suprug i otac njezino dvoje djece nikako da od rastave dođe na zelenu granu. O njegovim problemima s kamatarima koji su znali i s njom razgovarati dok su živjeli u braku, Nives je već naširoko pričala medijima.

U svibnju 2021. objavili smo članak pod naslovom: 'AGONIJA BIVŠEG DINAMOVCA Bivši suprug Nives Celzijus Dino Drpić na sudu zbog droge a grca i u mega dugovima -  Bivšem nogometašu prijeti i višemilijunska ovrha nakon što je sudski imovinu podijelio s članicom žirija Tvoje lice zvuči poznato'. Nedugo potom, u kolovozu 2021. objavili smo i članak pod naslovom: 'NI NOGOMETAŠI NISU ŠTO SU NEKAD BILI Boško Balaban i Dino Drpić u kroničnim financijskim dubiozama, stigle im po 4 ovrhe -  Bivšeg supruga Ive Radić progone i Zagrebački holding i susjedi a bivši suprug Nives Celzijus oglašen na sudskoj ploči isti dan četiri puta zbog dugova'.

Zadnja, peta po redu ovrha Drpiću je netom poslana na kućnu adresu. Ovrhovoditelj je Vodoopskrba i odvodnja koja Drpića tereti za dug u iznosu od 295,39 kn uvećanu za zakonske zatezne kamate koje teku od 12. veljače 2022. pa do isplate. Drpiću je ovrha stigla zbog neplaćenih računa za vodu od lipnja 2021. godine. Uz osnovni dug ta komunalna tvrtka pridodala je troškove postupka, odnosno dodatnih 250 kn. Ovršno rješenje zagrebački javni bilježnik Jozo Rotim poslao je na Općinski građanski sud u Zagreb uključivši i uobičajenu klauzulu 'ovrhu općenito na imovini'. Do toga bi došlo u slučaju da Drpić ne plati u roku 8 dana ili da nema novaca na računu u slučaju prisline naplate s računa. No, vjerojatno će taj dug riješiti kako bi izbjegao daljnje komplikacije. Nije isključeno ni da svom bivšem financijskom pozajmicom ne uleti Nives Celzijus koja s ocem svoje djece dijeli i istu adresu a kao što je i sama govorila, ostali su u odličnim odnosima.