Polovicom veljače ove godine atraktivna i nadarena glumica otkrila je medijima kako je sretno zaljubljena. Nedavno je objavljeno kako Ana Uršula Najev ne taji više vezu s Farisom Pinjom, bivšim mužem Tare Thaller, a Story je početkom ožujka objavio kako su, jedan pokraj drugog, na istom događaju sjedili Faris Pinjo i Mateo Cvetnić, novi izabranik njegove bivše supruge. Obojica su došli bodriti svoje izabranice i to u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, a povod je bio spektakl 'Studio 54 Tribute Disco Symphony Fever'. Tada su nastupile brojne mlade zvijezde glazbene i glumačke scene. Faris Pinjo postaje sve popularniji otkako nastupa u zabavnoj emisiji Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' pa je tako izgledno kako novopečeni par ima sve manje vremena za obični život i privatnost jer im oboma karijera ide uzlaznom putanjom. Stoga ne čudi da se atraktivnoj Ani - Uršuli Najev dogode i propusti, pa i prekršaj, zbog kojeg ima nevolja koje mora sudski rješavati. Slijede detalji.....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Početkom lipnja 2022. objavili smo članak pod naslovom: 'FILMSKA LUCIJA AKRAP Zvijezda Kumova Ana - Uršula Najev pozvana na splitski sud, saznajte za što ju se tereti'. U podnaslovu je istaknuto: 'Očito je mlada 24-godišnja splitska glumica i pjevačica pod velikim opterećenjem pa ne stigne razmišljati krši li možda neki zakon u svakodnevnom životu'. U tom članku je navedeno kao je na sudu završila zbog optužnog policijskog prijedloga. S obzirom na kvalifikaciju djela, odnosno da se glumicu teretilo zbog prekršaja iz članka 196. stavka 3. Zakon o sigurnosti prometa na cestama, možemo reći kako je optužena zbog banalnosti. Naravno, svaki je prekršaj - prekršaj ali  glumicu se teretilo za korištenje mobitela tijekom vožnje. S obzirom da ju se teretilo samo za taj prekršaj jasno je kako, na sreću, nije bilo posljedica po druge sudionike u prometu. No, glumica je osuđena što smo utvrdili pretragom. Postupak se inače vodio od 4. siječnja 2021. godine kod sutkinje Općinskog prekršajnog suda u Splitu Zrinke Krečak koja je donijela osuđujuću presudu 14. srpnja 2022. godine.

Ista je postala pravomoćna 10. studenog 2022. godine. Dosad smo pisali o brojnim oslobađajućim presudama koje su donesene na Općinskim prekršajnim sudovima u Zagrebu i Splitu i to za puno teže kvalifikacije djela, tako da možemo reći da glumica baš nije imala sreću kao brojne poznate osobe koje su se izvukle bez posljedica. Vjerojatno se glumica usljed zauzetosti profesionalnim angažmanima nije ni stigla pozabaviti sudskim procesom. No, još je jednu stvar propustila riješiti Ana - Uršula Najev a zbog toga sada trpi materijalne posljedice i suočena je s prijetnjom ovrhe nad imovinom. Naime, Zagrebparking pokrenuo je ovrhu nad glumicom jer nije platila uslugu premještanja vozila. Zbog toga je ta tvrtka iz sastava Zagrebačkog Holdinga pokrenula ovrhu na Općinskom sudu u Splitu budući da glumica i dalje ima službeno prijavljenu splitsku adresu.

Na dan 3. siječnja ove godine ovrha je iznosila 159,32 eura. Zagrebparking traži da im glumica plati taj iznos uvećan za zakonske zatezne kamate koje teku od 1. rujna 2023. pa do isplate zajedno s odmjerenim troškovima postupka u iznosu od 25  eura, također uvećanim za zakonske zatezne kamate i to sve u roku osam dana. U protivnom predlažu ovrhu općenito na imovini potrošača 'sukladno odredbama Ovršnog zakona'. Ovršno rješenje donio je 20. veljače o.g. splitski javni bilježnik Vlado Madunić. Bez obzira na sve prioritete i usmjerenost na karijeru očito će glumica ubuduće morati posvetiti više pažnje rješavanju privatnih situacija kako se ne bi dovela u sitiaciju poput navedenih u kojima joj sve dođe na naplatu skupa s kamatama, odnosno pravomoćnom presudom. Podsjetimo kako smo prethodno objavili i članak kako je Kolinda rastavila Farisa Pinju i Taru  Thaller.