'Prije nekoliko sati imali smo show 'Ples sa zvijezdama' na temu ljubavi. Sjedio sam na stolici i razmišljao kako je život lijep i da je život dar. Zahvalan sam za svaku osobu u svom životu, a jedna od njih bila si ti', piše na početku Instagram oproštaja Marka Cibocija od Poline Golubeve. 'Prije manje od 24 sata napustila si nas i ostavila veliku prazninu na našim srcima i našim životima. Imali smo zajedničku prošlost s usponima i padovima, koju ne bih mijenjao nizašto na ovom svijetu. Ti si bila i uvijek ćeš biti dobra i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo mi dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas i da ćeš i odande govoriti: 'Marko, začepi.' Znam da nas nisi ostavila, da si uvijek tu s nama i da ćeš uvijek biti moja krasivaja djevuška... Uvijek tvoj plesni partner, zauvijek', poručio je na Instagramu Marko Ciboci.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Početkom ožujka ove godine pokojna Polina Golubeva postala je sa Zagrepčaninom Aleksejem Baljukom suvlasnica tvrtke Trojka Company. Prethodno je jedini vlasnik te tvrtke bio Aleksej koji je u tvrtci ujedno i direktor. Alekseja u svom životopisu spominje profesor s Filozofskog fakulteta u Zagrebu, sociolog Emil Heršak koji piše kako je oženjen Veronikom Baljuk te da su zajedno podigli sina Alekseja Baljuka. Ne znamo je li Baljuk bio samo poslovni partner Polinin ili nešto više od toga. Prethodno je Polina bila zastupnica Plesnog kluba Bolero u Zagrebu zajedno sa svojim nekadašnjim plesnim partnerom Cibocijem te Senadom Pekićem. Inače, nesretno preminula Polina Golubeva rođena je zabačenom dijelu Ruske Federacije, u gradu Vorkuti u Republici Komi, sjeverno od arktičkog (polarnog) kruga u bazenu ugljenokopa. Pravni fakultet završila je u Moskvi, a prije toga se afirmirala i kao plesačica.

Nastupala je s amaterskom plesnom trupom 'Show Ballet Argo' diljem svoje rodne zemlje. U Hrvatsku se doselila nakon što se zaljubila u nju na ljetovanju 2001. godine. Željela je raditi kao pravnica, no to joj nije pošlo za rukom pa se posvetila plesu, a radila je kao instruktorica i trenerica u teretani te u plesnim školama. Zla sudbina htjela je da u 45.-oj godini i premine u našoj zemlji. Naime, u naselju Prapratno, gdje se nalazi i stajalište za trajekte na Pelješcu, došlo je do nesreće gdje je izgubila život. Naime, u u nedjelju, 19. ožujka, u 22:35, BME kojim je upravljao pijani vozač sletio je u more. Polinino tijelo izvučeno je rano ujutro, oko 2 sata i 25 minuta. Prethodno su se iz automobila uspjeli izvući vozač i dva putnika. Policija je utvrdila da je vozač bio alkoholiziran te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku. Izjavio je kako je mislio da je na putu za Pelješki most.

O Polini smo pisali u ožujku prošle godine kada je Marko Ciboci postao popularan kao strogi ali i lucidni i vrlo profesionalni član žirija showa Ples sa zvijezdama Nove TV. Radilo se o članku pod naslovom: 'DEČKO IZ DUBRAVE OSTVARIO SNOVE Partnerica člana žirija Plesa sa zvijezdama Marka Cibocija je Ruskinja koja je Hrvatsku zadužila guzotresom - Iako u našoj zemlji traje forenzika imovine bogatih Rusa vrijedi istaknuti kako su nam iz te zemlje, proteklih desetljeća,osim crne tajkunske love, pristigli i drugi nacionalni biseri'. Taj članak tjednima pa i mjesecima bi bio najčitaniji svaki put kad bi se na ekranu nedjeljom pojavio Marko Ciboci. Igrom zle sudbine sada je taj članak ponovno među najčitanijim jer nas je Polina Golubeva zauvijek napustila nakon što nije uspjela izaći iz potonulog BMW-a. Na kraju recimo Polina 'rest in peace' ili počivaj u miru.