Glumac Frano Lasić (68) oduvijek je privlačio pozornost javnosti ne samo zbog svoje karijere već i privatnog života. Od 2015. je godine u braku je s 30 godina mlađom Beograđankom Milenom koja mu je ujedno i četvrta supruga. Prvi se put ženio s Majom Nikšić, a iz tog braka ima 35-godišnjeg sina Janka. Davne 1983. godine oženio se s Beograđankom Ljiljanom, ali se brak raspao nakon manje od mjesec dana. Godine 1994. po treći put uplovio je u bračnu luku sa Živom Stupnik, a iz tog braka ima dvoje djece, 21-godišnju kćer Linu i dvije godine mlađeg sina Luku.Taj je brak završio rastavom zbog Franine afere s televizijskom voditeljicom Marom Magaš, a nakon nje, bio je u vezi s nesretno preminulom glumicom Dolores Lambašom. Nekada su Frano i Živa bili pojam sklada, elegancije ali i zaljubljenosti. No, ta su vremena prohujala s vihorom. Na LinkedInu Živa Stupnik navodi kako je menadžerica. Ali očito joj u biznisu ne cvjetaju ruže jer je u dugovima i blokadi. No, potkraj 2020. bankort je prijetio i Frani Lasiću. Slijede detalji.....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Svibanj nije počeo optimistično za bivšu suprugu Frane Lasića. Drugi dan svibnja Financijska agencija RH poslala je na njenu adresu poziv na dostavu očitovanja za provedbu jednostavnog postupka stečaja potrošača. Od Živane Stupnik Lasić, kako glasi njeno puno ime i prezime, traži se da se očituje je li suglasna s tim postupkom, odnosno da se nad njenom imovinom provede stečaj. 'Cilj jednostavnog postupka stečaja potrošača jest da se poštenog potrošača oslobodi od obveza prema određenim vjerovnicima. Unovčenje imovine potrošača i raspodjela vjerovnicima provodi se ako je sud utvrdio da je vrijednost imovine potrošača veća od 1.327,23 EUR. Sukladno članku 79.a stavku 2. Zakona, temeljem podataka upisanih u Očevidnik redoslijeda osnova za plaćanje ispunjeni su uvjeti za provedbu jednostavnog postupka stečaja potrošača te su u trenutku slanja ovog Poziva evidentirane neizvršene osnove za plaćanje radi prisilnog ostvarenja tražbina u iznosu do 2.654,46 eura s osnova glavnice u neprekinutom razdoblju dužem od tri godine.

Pozivamo Vas da se u roku od 15 dana od dana dostave ovog Poziva očitujete jeste li suglasni da se pred nadležnim općinskim sudom provede jednostavni postupak stečaja potrošača nad Vašom imovinom. U navedenom roku od 15 dana od dostave ovog Poziva dužni ste u Očitovanju dostaviti popis svoje imovine te možete podnijeti prijedlog da se jednostavni postupak stečaja potrošača provede i u odnosu na vjerovnike koji su nakon slanja ovog Poziva povukli osnove za plaćanje iz Očevidnika redoslijeda osnova za plaćanje. Ako se u roku od 15 dana od dana dostave ovog Poziva ne očitujete jeste li suglasni da se provede jednostavni postupak stečaja potrošača, smatrat će se da ste s istim suglasni te će Financijska agencija nadležnom općinskom sudu podnijeti Prijedlog za provedbu jednostavnog postupka stečaja potrošača' - piše u službenom pozivu.

Živa se, kao i svi koji se nađu u istoj situaciji, može obratiti Savjetovalištu Financijske agencije na mail ili info telefon. U nastavku dokumenta vidljivo je kako je u blokadi 3.712 dana zbog obveza u ukupnom iznosu od 1.714,64 eura. Vidljiva je ovrha tvrtke Inkaso te ovrha Croatia osiguranja. U studenom 2020. objavili smo članak pod naslovom: 'NAPLATA STARIH DUGOVA Frano Lasić za dlaku izbjegao osobni bankrot u Dubrovniku - Financijska agencija RH zatražila je od dubrovačkog suda provedbu jednostavnog stečaja nad slavnim glumcem'. Ova priča može biti pouka svima koji misle kako je slava vječna te da galopirajuća kriza u našoj zemlji ne može pogoditi ama baš svakoga.