Emisije, po mnogima najoriginalnijeg hrvatskog televizijskog autora Roberta Knjaza, uvijek pobuđuju veliki interes. Tako se i dan danas prepričavaju njegovi TV serijali poput 'Mjenjačnice', 'Koledžicom po svijetu', 'Hrvatski velikani',  'Pametan kao vrana hrabar kao jež', 'Knjaz kod Vatrenih'...i da ne nabrajamo, a za očekivati je da će njegov novi projekt  ‘Znamo li što jedemo? Povijest i sadašnjost naših obroka" koji snima  za HTV, svojim interesom možda nadmašiti sve prethodne. Jer u navedenom projektu Knjaz traži junake koji mogu pojesti najmanje 100 ćevapa kao i one koji mogu ‘smazati‘ cijelog janjca. Ne treba podsjećati  da  Robert Knjaz  već više od 20 godina oduševljavala gledatelje ispred malih ekrana a najnoviji serijal  zasigurno će biti veliki izazov za hranoljupce ali i one koji su, unatoč prejedanju, uvijek gladni. Hoće li pobjednik u najnovijem  serijalu Roberta Knjaza ponijeti titulu Žderomana, i koliko ćevapa i janjaca treba  pojesti kako bi mu na kraju serijala Indira Vladić zapjevala pjesmu 'Svijet voli pobjednike', gledateli s nestrpljenjem očekuju. Inače, preko vikenda snimili smo Knjaza sa suprugom Zrinkom na Jarunu. Vjerojatno je Knjaz sa suprugom brusio detalje novog serijala a poznata je njegova izjava iz svibnja ove godine za Story.hr u kojoj tvrdi sljedeće: 'Taj koji razumije ženski rod još se nije rodio, a mislim da Zrinku počinjem razumijevati jer nas dvoje puno pričamo, ako treba i do ranih jutarnjih sati.' Koliko su ostali u šetnji Jarunom ne znamo a jesu li o novom serijalu pričali do ranih jutarnjih sati to samo znaju njih dvoje. Za Story je jednom prilikom otkrio kako se oko njegovih projekata znaju uključiti sva djeca, a imaju ih ukupno troje - Luka kao glumac, Sunčica kao asistentica, i Emanuel kao montažer, pa je za pretpostaviti da tim koji pobjeđuje Robert Knjaz i u najnovijem projektu neće mijenjati. No, s obzirom da smo Knjaza snimili ovaj vikend evidentno je da neće bodriti Vatrene s tribina stadiona u Leipzigu već doma iz jarunskog naslonjača. Postavlja se pitanje hoće li se modno uskladiti sa suprugom Zrinkom koja se ukazala kao Minnie Mouse, dakle kao slavni Disneyev miš Mickey. Slijede detalji...

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Nakon uspješnog serijala 'Knjaz kod Vatrenih' nije trebalo dugo čekati da popularni i uspješni TV autor krene u novu avanturu. O čemu se tu radi Knjaz je na svojoj Facebook stranici objasnio svojim pratiteljima i ujedno im se obratio za suradnju i pomoć. "Naš novi serijal o hrani traži superheroja koji pred kamerama može pojesti 100 ili više ćevapa i onoga koji može pojesti cijelo janje (poželjno je da su različite osobe),... naravno hrana je na naš račun. Ako baš nisi od prejedanja, ali si fan hrane, pa si recimo odlučio hrani u čast napraviti tetovažu bureka/ sarme/ ćevapa/ purice s mlincima/ pašticade/ juhe/ pizze/ hamburgera/  janjetine javi nam se da te snimimo. Mi ćemo tebi u čast posvetiti par minuta televizijskog etera. U komentare ispod prijavi sebe ili tagiraj osobu koja odgovara traženim opisima i obavezno dodaj za što ju prijavljuješ (npr. Ivan Ivić može pojesti 100 ćevapa, znam jer sam ga vidio ili Ivan Ivić ima tetovažu bureka i ako je moguće priložite fotografiju kao dokaz). Hvala vam na pažnji, Pusa i sklek.", obratio se svojim pratiteljima Knjaz preko Facebooka.

Taj novi Knjazov serijal radnog je naziva "Znamo li što jedemo? Povijest i sadašnjost naših obroka" kojeg snima za HTV Knjaza smo preko vikenda snimili na Jarunu  dok je sa suprugom Zrinkom bio na relaksirajućoj šetnji.  Sudeći po izrazu njihovih lica dalo se zaključiti kako su razgovarali i o novom serijalu jer Robert Knjaz, kao što je i sam priznao, dugo vremena provodi pričajući sa svojom suprugom, ponekad, kako kaže i do jutra. Inače u razgovoru za Story.hr Knjaz je rekao da je  suprugu  upoznao na crkvenom izletu, a svojedobno je rekao kako se ne sjeća kako je zaprosio suprugu pa je zato uvijek nazove da ga podsjeti. 'Evo, sad mi je rekla da sam joj vikao pod prozorom tako dugo da su je susjedi natjerali da se uda za mene', ispričao je voditelj i priznao kako je imao veliku tremu pri upoznavanju njenih roditelja. Datum vjenčanja, ipak, nije zaboravio. Bilo je 19. travnja, a nakon crkvenog vjenčanja im je svirao bend Zabranjeno pušenje.

U braku dugo traju jer konstantno komuniciraju, rekao je Knjaz za Story. hr.  Iako Knjaz baš i ne voli otkrivati detalje iz privatnog života, poznato je da je sa suprugom Zrinkom u braku već 27 godina. Skupa su dobili troje djece, sinove Emanuela i Luku te kćer Sunčicu, koji se također kreativno uključuju u njegove projekte. No, dvije smo stvari usput zapazili. Prvo da Knjazova Zrinka preferira stil Minnie Mouse. Ne samo da je imala crnu suknju s bijelim točkicama kakvu ima i Dinseyeva animirana junakinja već je imala i bijelu majicu s likom Minnie ali i torbu s likom iste ljubavi Mickeya Mousea. Podsjetimo kako smo imali prigodu snimiti Knjaza ispred njegovih jarunskih dvora i svjedočiti i drugoj, javnosti manje znanoj, strani njegove ličnosti. Radi se o članku objavljenom u travnju prošle godine pod naslovom: 'NIJE MAMINJO VEĆ KNJAZINO PAZI OŠTAR KNJAZ: Legendarni voditelj burno negodovao jer se ZG obitelj parkirala na javni parking ispred njegovog velebnog 3-etažnog stana na zagrebačkom Jarunu'.