Svima je poznato kako je naš Vatreni Joško Gvardiol po ocu iz dalmatinskog Novigrada. No, logično je kako ove godine ne bi mogao u miru ljetovati na svojoj djedovini jer bi ga zacijelo u svakom trenutku zaskočile brojne osobe, poglavito pripadnice ljepšeg spola te djeca, za autogram. U takvoj usijanoj atmosferi nitko se ne bi mogao odmoriti a kamoli naš stoper koji je na poštedi zbog ozljede i u matičnom klubu iz Leipziga ali i u repki. No, Joško se pobrinuo da njegovi fanovi ne ostanu uskraćeni za kratke informacije o tome gdje provodi ljeto gospodnje 2023. Prvo smo imali priliku doznati kako se s našim i nogometašem Eintrachta Kristijanom Jakićem odmarao u luksuznoj vili Hedonica u Zagvozdu u Imotskoj krajini. Potom je objavio i fotku s Jakijem s Plavog jezera a zatim iz Makarane, makarskog noćnog kluba, u kojem su on i Jaki bili s Ilijom Ravlićem, gejmerom Nugatom. Potom Joško nije na Instagramu objavljivao ništa do usku kamenu uličicu, pretpostavimo Imotskog, ali Jaki je objavio sliku s raftinga na Vrlici a iz jednog detalja moglo se zaključiti kako se Joško bori s vrtlozima. Zadnja Gvardiolova IG objava bila je iz automobila. Vidjelo se kako sjedi na suvozačevom mjestu s naopačke okrenutom Gucci bejzbol šiltericom koja košta preko weba 310 L, odnosno 363,34 eura. Naš stoper očito je počeo birati i brendirane krpice. No, da javnost ne ostane uskraćena za vruću fotku pobrinula se Joškova sestra Lorena. Slijede detalji.....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Na ovogodišnji odmor Joško Gvardiol krenuo je iz dalmatinskog Novigrada - prekrasnog mjesta na obali otkud potječu njegovi keni kameni. Potom je otišao u jednu zadarsku brijačnicu u društvu prijatelja Dine Fabijanića. Iz Zadra se Joško zaputio južnije i svoje pratitelje na Instagramu počastio sa samo nekoliko sličica iz Imotske krajine. Već smo pisali o njegovom boravku u vili Hedonica, kod suvlasnika Varteksa Antonija Popića ali i o druženju u makarskom noćnom klubu Makarani koje je razriješilo dilemu je li Joško Gvardio na gejmerskoj sceni Jole_Hemingway. Od najboljeg stopera svijeta nekoliko dana nije na Instagramu bilo nikakvih značajnih objava koje bi pokrenule val ljepotica koje čekaju svojih pet minuta sreće s nogometašem. Kao da se Joško bio odlučio na silenzio stampa.

No, onda je naš Vatreni objavio fotku iz auta pa se s nje dalo iščitati da se vraća skupa s prijateljem s kojim je i krenuo na ovoljetno putešestvije. Na slici je bio tagan IG profil Dine Fabijanića i pisalo je Krk, Croatia. Nekoga tko ne prati situaciju oko Gvardiola bi to možda i iznenadilo no ne i njegove vjerne fanove koji iščitavaju znakove s Instagram profila ne samo Joška već i ljudi koji su mu najbliži. Na sreću, Joškova sestra Lorena ima za razliku od sestre Franke otvoren Instagram profil pa je na njemu vidljivo što se dalje događalo s Joškom nakon što je krenuo put Krka. Lorena je objavila sliku od koje će nekima možda zastati dah.

Naime, Joško je na slici pokazao svoje 'gvardicepse', mišićave noge izvajane kao na skupturi nekog rimskog gladijatora. Iako legenda kaže da su gladijatori jeli ječam, čisto sumnjamo da bi i oni ali i naš Vatreni stoper mogli imati takvu izgrađenu nožnu masu samo na jednoj žitarici. U slučaju Joška već je poznato kako je odrastao na ribi a već smo pisali i kako je otkrio zlatnu ribicu. No, u svakom slučaju zahvaljujući Loreni svi Gvardiolovi fanovi imali su priliku vidjeti da je trenutačno najbolji svjetski stoper u top formi. Naime, Lorena je na svom Instagram storyju objavila fotku na kojoj je s bratom te psom. Joško pozira u crvenom dresu a u prvom planu su ti mišići nogu koji zaslužuju da dobiju posebnu kategoriju izvrsnosti. Uostalom, ako imamo bicepse i kvadricepse na rukama zašto Joškove mišiće na nogama ne bismo prozvali gvardicepsima?