Nikad nije dosadno pratiti Bornu Rajić alias Kotromanić. Ni kada skače u fontanu na Zrinjevcu, ni kada snima vlogove ni kada se ukaže na javnim mjestima. Majka četvorice sinova dokazuje kako je starost kronološka a ne biološka kategorija. Također, dokazuje kako je hrvatska verzija Kardashianki puno uzbudljivija od američkog originala. Čak i najjednostavniji izlazak sa psima na zagrebačke ulice Borna će pretvoriti u ritual. Njezine svakodnevne modne kombinacije dokazuju kako ni nebo nije granica kada je Borna u pitanju.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

ok se manje kreativne pripadnice tzv. zagrebačke elite iz petnih žila trude nalikovati svojim američkim uzorima poput famoznih sestara Kardashian, Borna Rajić uvijek se trudi biti originalna, svoja i nositeljica trendova. Bilo da je riječ o stilu života, produciranju na društvenim mrežama bilo da se radi o običnom izlasku na zagrebačku špicu. Imali smo prigodu svjedočiti neobičnom casual izdanju Borne Rajić, pardon Kotromanić. Životna savjetnica dokazuje kako se i obični izlazak u Teslinu ulicu može pretvoriti u događaj koji uzbuđuje svitu koja prati svijet Fashion Gurua ili Modnog mačka.

Naime, Borna je imala na sebi indigo plave hlače s resicama kroja nalik donjem dijelu široke trenirke. Na nogama je imala tenisice najintenzivnije moguće zelene boje a u gornjem dijelu uzanu potkošulju bijele boje s crnim prugicama. Sve je to začinila vrećastim modelom Burberry torbe. Ne bi to bila Borna da nije imala i trendi izbor nakita. Naime, u metropoli su hit kristalni privjesci a Borna se odlučila za lijepi komad gorskog kristala s terminacijom. Inače, gorski kristal se smatra najstarijim kristalom koji se koristio u ritualima i liječenju. Indijanci i Aboridžini su ga koristili u ritualima za prizivanje kiše astari Japanci su vjerovali da je gorski kristal dah Bijelog zmaja te kao takav predstavljao nedostižno savršenstvo. 

Hindusi su vjerovali da može upozoriti na otrov. Kršćani su vjerovali da predstavlja fosilizirani led i radili od njega razne relikvije. Gorskim kristalom su se ukrašavali i Egipćani i stari Rimljani. Kinezi su ga posebno štovali u doba dinastije Ming. Prepuštamo mašti naših čitatelja da dokuče zašto se Borna odlučila na gorski kristal. Možda je njime prizvala kišu pa čak i uragan Ida na jugu SAD-a. Naravno, šalimo se jer ma koliko kristali bili moćni njihova moć ne može prizvati uragan niti promijeniti vremenske prilike u tako drastičnoj mjeri. No, tiha voda brege dere pa tako i Borna sa svijim maštovitim stilovima unosi svježinu na učmalu hrvatsku špicu. Makar za nju to bila samo površno osmišljena šetnja s psima i izlazak na ručak na terasu restorana u Teslinoj ulici u Zagrebu.

Gorski kristal oko vrata s terminacijom okrenutom na dolje svjedoči kako Borna ima i kristalno terapeutskih uvida