Na Instagram profilu Marijana Gikić ističe kako je 'Verina mama'. Kćerku je dobila u braku sa zagrebačkim stomatologom Matijom Gikićem, čiji je otac, također stomatolog Danko Gikić bio kandidat koalicije HDZ-a, HSS-a i HSLS-a na izborima za članove Vijeće gradske četvrti Trešnjevka Sjever. Iako je objavljeno kako je nova Zvonina izabranica sretno rastavljena vlasnički list nekretnine njezinog bivšeg supruga otkriva kako je s njim završila na sudu.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Jednokatnica u Ozaljskoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci otkriva nam kako je bivši suprug Marijane Gikić kupio kuću u nizu površine 181 m2 od bračnog para Kos iz Zagreba te se na istu uknjižio 19. siječnja 2012. godine. Na zadnji dan listopada 2017. Marijana Gikić pokušala je staviti zabilježbu na tu nekretninu svoga bivšeg muža, stomatologa Matije Gikića. No, njezin prijedlog da se stavi zabilježba radi pokretanja postupka ili plomba kako se to narodski kaže - nije prošao.

Potom je u teretovnici vlasničkog lista  upisano 'brisanje zabilježbe, odbijeni prijedlog, temeljem odredbi čl.v111 st. 3 zzk i ovosudnog rješenja od 27. veljače 2018. briše se zabilježba odbijenog prijedloga'. U ožujku 2018. Marijana Gikić kupila je vlastiti stan i to u Ulici Andrije Žaje na Trešnjevci, znatno bliže centru grada na koji se uknjižila u travnju iste godine. Radilo se o kupnji dvosobnog stana na prvom katu zgrade iz doba jugo-komunizma. Zbog stana je Marijana Gikić uzela kredit Zagrebačke banke u iznosu 94.500 eura.

Inače, nova izabranica Zvone Bobana sada radi za Polikliniku Imed koja posluje od 2009. godine čiji su osnivači su mr. sc. Marko Krmpotić i dr. sc. Sandra Anić-Milošević. Na LinkedInu ona navodi kako je od srpnja 2012. godine radila na Gikić poliklinici. Inače utemeljitelj te poliklinike je Danko Gikić, njezin bivši svekar čija poliklinika posluje također u Ozaljskoj ulici. Bivši Marijanin suprug Matija pak radi za Dentalna poliklinika dr. Gikić/Jr. 

No, Marijana Gikić nije samo stomatologinja koja radi na navedenoj poliklinici, ona je i njihovo zaštitno lice iz reklame za gubitak centimetara na nogama. Naime, na Facebook profilu poliklinike Imed nalazi se video u kojem je glavna junakinja Marijana Gikić čija je promo poruka sažeta u jednu rečenicu 'Niska očekivanja zamijenila sam odličnim rezultatima'. Tu je i najava potencijalnim klijentima ispod spomenutog videa s naslovom 'Izgubila je centimetre već nakon prvog tretmana'. Taj promo video je na svoj Face profil Poliklinika Imed postavila 28. svibnja 2018.  godine.

Dakle iz navedenog moemo rekonstruirati kako je nakon rastave od dr. Matije Gikića Marijana prvo otišla na tretman nogu i gubitak obujma u Polikliniku Imed. Kao što su na Faceu napisali 'Već nakon prvog MED Contour tretmana nogu, Marijana Gikić se oduševila rezultatima'. Potom je postala i njihova stomatološka zvijezda. Nakon što je čitava Hrvatska čula za nju - vjerojatno će potražnja za uslugama gubitka viška centimetara na nogama u toj poliklinici ali i za stomatološkim uslugama atraktivne Marijane porasti u narednom periodu. 

Nakon rastave Marijana Gikić kreditom Zabe od 94.500 eura kupila je stan na zagrebačkoj Trešnjevci u tipičnoj socijalističkoj višekatnici

Bivšem suprugu Matiji Gikiću(foto Facebook) Marijana je pokušala staviti plombu na nekretninu u Ozaljskoj ali je dobila odbijenicu

Bivši Marijanin svekar dr. Danko Gikić bio je svojedobno na listi HDZ-a, HSS-a i HSLS-a za člana Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever, a reklamira se preko Crnog jajeta