Luciji Vojković koja je promijenila ime u Lucy-Colette pandemija nije nikakva zapreka za obilazak najskupljih europskih odredišta i dućana. Prije tri dana posjetila je shopping arkade, milansku trgovačku Galleriu Vittorio Emanuele II gdje se uslikala ispred Diorovog dućana i bora sa Swarovski kristalima. Odsjela je u hotelu s 5 zvjezdica u Palazzo Parigi Hotel & Grand Spa, Milano. Dva dana prije shopingirala je u Hermesovu dućanu u Luxembourgu. Prethodno je s brendiranim vrećicama koje svjedoče o kupnji najskupljih artikala pozirala ispred dućana Tiffany u New Bond Street u londonskom Myfairu. Pregled slika na njezinom Instagram profilu ujedno može biti i vodič za najtrendi mjesta koje posjećuju mlade bogatašice. Tako je očito da kavu ili čaj pije u The Tiffany Blue Box Caffeu u luksuznom londonskom Harrodsu. Očito za svijet mladih bogatašica kojem pripada Vojkovićeva kćer ne vrijede pravila stožerokratista i za nju nije korona ni nebo granica već samo ekstremno duboki džep njezinog tate koji se na scenu milijunaša uspeo preko fotelje direktora državne kompanije Croatia osiguranje u vrijeme dok je politički više nego unosno bilo biti mladi lav HSLS-a. 

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

U braku između Hrvoja i Diane Vojković rođena je Lucija, atraktivna studentica prestižnog londonskog Condé Nast koledža za modu i dizajn koja sada ima novo pompozno ime Lucy-Colette. Na LinkedInu se predstavlja i kao osnivačica tvrtke Beauty on Market. Prema podacima iz londonskog trgovačkog registra tajnica te tvrtke je njezina mama iza koje je 20-godišnja karijera u odvjetništvu. Kći bogatog Hrvoja Vojkovića, koji je izgradio impresivno nekretninsko carstvo od Zagreba do Istre na društvenim mrežama predstavlja se kao društvena leptirica, make up fanatik i obožavateljica alpaka. Od kraja travnja prošle godine Vojkovićeva jedinica, koja uskoro puni 21 godinu, direktorica je tvrtke koja posluje u londonskoj ulici Shelton u četvrti Covent Garden.

Iz fotografija koje objavljuje na Face profilu te Instagramu vidljivo je kako je Lucija, odnosno po novom Lucy-Colette Vojković globtroterica koja putuje od jedne otmjene destinacije do druge. Tako se stilom života približila bogatašicama iz bivših istočnih zemalja kojima su naglo obogaćeni očevi omogućili stil života na razini londonskih i svjetskih milijunaša. Podsjetimo kako je prije 15 godina rastava njezinih roditelja, imućnog menadžera Hrvoje Vojković i njezine mame Diana zbog konfliktnih situacija među njima bila tema medijskih natpisa. Naime, zagrebačka odvjetnica Diana Vojković je privremeno utočište od supruga Hrvoja, koji je inače u to vrijeme bio poznat kao štovatelj Sai Babe a kasnije pohodio seanse marokanskog tobožnjeg iscjelitelja Mekke Torabija o čemu smo pisali, potražila u Autonomnoj ženskoj kući.

Kasnije su se stvari između bivših supružnika izgladile. Očito su oboje, nakon podjele već tada impozantne imovine, imali na umu i interese svoje tada petogodišnje kćeri Lucije. U međuvremenu se Hrvoje Vojković enormno obogatio i to nakon što je prestao biti direktor Croatia osiguranja te se upustio u nekretninske akvizicije u metropoli i izvan nje. U fokus medija dospio je i u vrijeme kada je u prosincu 2010. prodao svoj dvoetažni stan u Krajiškoj ulici u Zagrebu aktualnom predsjedniku RH Zoranu Milanoviću. Vojkovićevo ime isplivalo je u medijima i kada je prije dvije godine oglasio na prodaju stan u središtu Zagreba s bazenom za 13 milijuna kuna. Neki su mediji tada napisali kako hrvatski playboy Vojković prodaje stan s 10 soba a neki su se zapitali gdje li je toliko zaradio? Vojkovićevo ime isplivalo je i kada se doznalo kako je u parku prirode Samoborsko gorje na Žumberku bespravno nadograđivao svoj posjed.

I dok je on proteklih desetljeća privlačio pozornost javnosti njegova bivša supruga Diana Vojković izvan fokusa medija gradila je odvjetničku karijeru. U međuvremenu odrasla je njihova zajednička kći, završila privatnu umjetničku srednju školu u Zagrebu i otisnula se put metropole svojih snova - Londona. Naravno da je život i studiranje u britanskoj metropoli rezervirano za osoe dubokog pa i najdbuljeg džepa, no to Vojkovićevoj kćeri jedinici očito ne predstavlja nikakav problem. Dapače, iako je u britanski trgovački registar kao njezino zanimanje upisano studentica, Lucy-Colette Vojković sudeći po stilu života koji plasira na društvenim mrežama nema baš puno zajedničkog s prosječnim studenticama iz cijelog svijeta. Naime, na slikama je skockana, u skupe krpice, pomno dotjerana te poput kakve influencerice putuje i slika se ispred raznih otmjenih mjesta u rasponu od lokala, hotela do slavne i luksuzne londonske robne kuće u kojoj je rado shopingirala i pokojna Lady Di - Harrodsa.

Na društvenim mrežama poput Twittera Vojkovićeva kći i njezina mama Diana promiču svoju tvrtku koja ima i istoimenu web stranicu. Obje reklamiraju brand Indie koji očito zastupaju. Diana Vojković je na Twitteru napisala kako se konačno bavi svojom velikom ljubavlju nakon 20 godina karijere u odvjetništvu. Tako su se Vojkovićeva bivša i njegova jedinica bacile u luksuzni modni svijet i to u jednoj od najzabavnijih i najpopularnijih londonskih četvrti Covent Gardenu gdje su registrirale tvrtku. Diana Vojković tajnica u tvrtci postala je nešto više od godinu dana nakon svoje pomodne kćeri. Naime, u britanski je registar upisana u lipnju ove godine. Ukoliko Lucy-Collete ima gene svoga uspješnog i bogatog oca koji je iskoristio sve političke faktore koji su mu stajali na raspolaganju na početku njegove karijere u politici i biznisu, onda će zacijelo i ona uspjeti u Londonu nametnuti se u oštroj i nemilosrdnoj konkurenciji ljudi iz cijeloga svijeta u biznisu u kojem se vrti velika lova.