Iako je njegova zadnja objava na Instagramu bila samo 4 sata prije neočekivane smrti i to slika iz madridskog muzeja na kojoj njegova kćerkica prstićem dodiruje umjetničko djelo Vidoje nije preminuo u Španjolskoj već ga je smrt zaskočila u kućnom krevetu.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Mnogi su zavidjeli Zagrepčanki koja je pronašla bračnu sreću s beogradskim povjesničarem umjetnosti te s kojim je dobila kćerkicu nakon već odrasle kćeri Hane Leonarde iz izvanbračne veze sa zagrebačkim novinarom Markom Cigojem. No, vrag nikada ne spava i kada se činilo da je sreća na vrhuncu došao je po Vidoja u njegovim najboljim godinama. Naime, hrvatski zet imao je samo 44 godina kada je napustio ovaj svijet. Poznato je kako je on sin beogradskog trgovca antikvitetima čiji su klijenti bili i neki najpoznatiji pripadnici krim miljea ali i ubijeni Željko Ražnatović Arkan. U jesen 2013. i srbijanski su mediji zabilježili spektakularnu svadbu u Monacu kada su Vidoje i Nikolina rekli DA. Objavili su 'Kad Miša Grof ženi sina tu su Beko, Čume, Vučela...'. Beko je tamošnji tajkun, Čume je Ljubiša Buha znan i kao svjedok pokajnik na suđenju Legiji i zemunskom klanu a Vučela je Milorad Vučelić koji je počeo kao novinar a nastavio kao moćnik te ga u Srbiji nazivaju 'doktorom svih zanata'.

Stoga ne treba nikoga čuditi da se nakon beogradskog Vidoje lako uklopio i u zagrebački podzemno-nadzemni establishment pa je tako nazočio i pokopu likvidiranog Vinka Žuljevića - Klice. Inače, poznati par koji je živio na relaciji Beograd  - Zagreb ali malo više u hrvatskoj metropoli pobuđivao je pozornost javnosti gdjegod da su se pojavili. No, ponajviše su kada su u ljeto 2020. zakupili vilu Hedonist kraj Trogira od slovensko-hrvatskog bračnog para te kada su osvanuli u medijima optužujući vlasnika da ih je htio pokrasti a oni pak njih deložirali iz vile i prijavili nadležnima. Taj je slučaj dobio i epilog. Naime, Vidoja Ristovića Općinsko odvjetništvo u Splitu kazneno je gonilo za prijetnju. Tako je ta optužnica demantirala verziju koju je Nikolina Ristović plasirala u medije o čemu smo prethodno pisali.

No, atraktivna voditeljica uvijek je imala smisla za vođenje osobnog i poslovnog PR-a. Tako je bilo i kada smo objavili članak kako je nad njom u Hrvatskoj 13. kolovoza 2020. proveden postupak osobnog bankrota jer je imala akumulirane dugove kroz dulje vremensko razdoblje. Lakonski je to nekim medijima Nikolina protumačila kao postupak za koji nije ni znala da se vodi. No, sve do ove voditeljica je imala jednu tešku situaciju u kojoj je imala sreće da je ostala živa. Naime, u iznajmljenom luksuznom stanu u zagrebačkoj Jurjevskoj u veljači prošle godine zamalo se ugušila od plina koji je istjecao iz bojlera koji je prethodno bio tehnički servisiran. Poslije toga vodila je kampanju na svojim profilima na društvenim mrežama da svi investiraju u detektore plina tog tihog ubojice ljudskih života.

Stoga nije nikoga začudilo kada se na svom profilu na društvenoj mreži pohvalila uređenjem vile od 500 m2 u podsljemenskoj zoni koju je privodila kraju. Nažalost, smrt nas može zaskočiti i onda kada mislimo kako se nalazimo na vrhuncima bračnih i osobnih života. Zadnja objava na Instagramu Vidoja Ristovića bila je slika Une Sofije koja prstićem dodiruje sliku u Muzeju Tyssen u Madridu. Uz tu objavu je napisao 'Krv nije voda, znatiželjna tatina devojčica  uhh samo kad izadjosmo ….' Iza Vidoja ostala je udovica Nikolina Pišek, dvije kćeri iz dva braka a zacijelo će za njim i patiti Nikolinini psići koje je tako rado izvodio u šetnju.