U braku gazdarice portala journal.hr i nekadašnjeg nogometaša rođeno je troje još uvijek malodobne djece. Par je živio na visokoj nozi no nakon rastave Balabana su počele sustizati razne financijske poteškoće a za vratom mu s tužbama stalno puše bivša supruga i majka njegove djece.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Sutkinja Općinskog građanskog suda u Zagrebu Ana Vuković odlučivala je u zemljišnoknjižnoj stvari predlagateljice Ive Radić Balaban protiv protustranke Boška Balabana. Medijska poduzetnica tužila je svog bivšeg i tražila je da se na njegovoj nekretnini stavi zabilježbea spora kako on istom do okončanja ne bi mogao raspolagati. Sutkinja je 10. rujna 2021. dopustila traženi upis na etaži koja glasi na Boška Balabana. Stan se nalazi u stambenoj zgradi u Remetskom kamenjaku ukupne površine 883 m2. Iva je tražila zabilježbu na dvosobnom stanu površine 62,70 čm sa spremištem u podrumu.

Protiv tog rješenja nezadovoljna strana ima pravo prigovora u roku od 15 dana uz dokaz o uplaćenoj sudskoj pristojbi u iznosu od 250 kn. Inače, mediji su potkraj listopada objavili kako je Iva Radić balaban dobila Boška na sudu te da joj duguje oko 300.000 kuna. Na spomenutoj adresi je i sjedište portala journal.hr koji ima redakciju i u zagrebačkom Kaptol centru. Inače, prethodno smo pisali kako Balabana stišću ovrhe. No, Iva Radić Balaban osim ovog spora nedavno je sporazumno okončala kazneni spor s Ivkom Barić, partnericom poznatog odvjetnika Silvija Hraste o čemu smo prethodno pisali.