Užas i jeza me prolaze jer bi i moje dijete bilo sada u ovoj školi da nismo odlučili drugačije", napisala je potresena Nikolina na Instagram storyju. Komentar je napisala preko Indexove vijesti. Bio je to njen odgovor na nezapamćenu tragediju kakve su se dosad događale samo u SAD-u. No, do masakra uzorni 14-godišnji učenik Kosta Kecmanović izvršio je krvavi napad na Osnovnu školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao. Ubio je čak osam učenika i zaštitara škole, a više je osoba ozlijedio. Napadač, kojega kolege iz razreda opisuju kao mirnog đaka s odličnim ocjenama, navodno je uzeo očev pištolj i pucao prema učenicima i zaposlenicima škole. Napad je, kako prenose srpski mediji, počeo zbog nesuglasica između Koste i učiteljice povijesti, koja je među prvima stradala u srijedu ujutro. "Dobio je jedinicu iz povijesti i tada je poludio. Upucao je učiteljicu povijesti u kabinetu, a onda i prijatelje. On ima sve petice, a svi ga zovemo štreber", rekli su Kostine razredne kolege. Prije nego što će postaviti story na IG profil u kojem je osudila strašni zločin Nikolina je bila u špeceraju u Središću. Snimili smo ju u neobičnom izdanju i saznali što je sve imala u gepeku svog žutog Audija BG tablica. Slijede detalji.....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Nije lako poznatima u današnje vrijeme. Moraju voditi računa o svojim istupima u javnosti skoro jednako kao i o svom izgledu. Moraju ažurirati svoje profile na društvenim mrežama. Moraju imati i multimedijalne talente ali i znati 'ubosti pravu stvar u pravo vrijeme'. Često moraju komentirati i puno toga što ih indirektno pogađa a k tomu moraju biti senzibilizirani za razne fenomene modernog doba. Kako žive u eri mobitela nikad se ne zna kad će biti snimljeni i u kakvom izdanju. TV voditeljica Nikolina Pišek na svom profilu na Instagramu nastoji dočarati stil života na visokoj nozi. Tamo objavljuje fotke s glamuroznih mjesta, u zadnje vrijeme u specijalno šivanim Chic haljinama koje je nosila u 'Masked Singeru', netom završenom RTL showu. No, strašna vijest koja je danas stigla o Srbiji o masovnom ubojstvu pištoljem koje je napravio 14-godišnji dotad uzorni beogradski učenik, sve je zgrozila pa tako i Nikolinu Pišek koja je tome posvetila završni dio svoje objave na današnjem Insta storyju.

Njezine riječi osude i zgražanja nad tim činom, te spoznaja da je njezina kći Una Sofija, koju je dobila u braku s preminulim Beograđaninom Vidojem, mogla biti polaznica te škole što ju čine još bližom toj tragediji, zacijelo su odjeknule. Iako je Nikolina Pišek koja službeno nosi prezime Ristović, nakon smrti muža i javne svađe s njegovim ocem Mišom Ristovićem zv. Grof sve više u rodnom Zagrebu a sve manje u Beogradu, ipak je s tim gradom još uvijek povezana na brojne načine pa tako ima i beogradske tablice na svom skupom žutom terencu Audi Q7. U to smo se danas i sami uvjerili kada smo ju snimali dok je napuštala Sparov dućan u zagrebačkom Središću. Snimili smo TV voditeljicu u izdanju lišenom glamura.Bila je odjevena kao sredovječna zaposlena žena u majici, suknji, crnom baloneru i crnim čizmama kaubojkama s petama srednje veličine.

Nikolina je šopingirala pomno razgledavajući police dućana s prehrambenim artiklima i toaletnim asortimanom. Nakon kupnje izašla je s vrećicom i kao svaka ekološki osviještena Zagrepčanka nije imala suvišnu vrećicu već je toaletni papir nosila u ruci. Tajnu njenog vitkog izgleda na pragu pola stoljeća (Nikolina sad ima 47 godina) otkrio nam je njezin gepek koji je automatski podignula kada je izašla iz dućana. U vrećicama je bilo puno banana i blitva. Očito Nikolina uživa u mediteranskoj prehrani i vjerojatno tome, osim estetskim kirurzima, duguje svoj mladalački izgled. No, s obzirom da vozi skupi terenac a uspjela je prodati i vilu koju je sagradila s pokojnim Vidojem očito je Nikolini krenulo. Naime, ranije smo objavili članak kako je završila u osobnom bankrotu bez imovine 2020. godine a i članak kako ju je u kolovozu prošle godine stisnula ovrha zbog režija.