Sudeći po podacima s izborne liste druga osoba hrvatske metropole živi u višekatnici na zagrebačkom Jarunu. Uvidom u vlasnički list vidjeli smo kako je u vlasničkom listu na 3-sobni stan površine 82,68 m2 upisan njen muž Slaven Vukasović, inače i sam s liste Možemo. Na službenoj stranici Možemo uz njegovo ime piše: ' Voditelj sam financija i poslovni konzultant zainteresiran za promjenu i unapređenje životnog standarda svojih sugrađana kako na lokalnoj tako i na nacionalnoj razini. Aktivan u kvartovskoj grupi Trešnjevka - Jug i tematskoj grupi za proračun'. Mediji su već izvijestili o imovinskoj kartici desne ruke gradonačelnika Tomaševića no nikad dosad nije objavljena niti jedna privatna, obiteljska, fotografija najmoćnije žene hrvatske metropole. Nikad dosad nitko nije zagrebao malo dublje ispod površine. Imperijal je i dosad prednjačio i bio prvi u mnogim ekskluzivnim objavama i snimkama pa je tako i ovaj put. Obitelj Dolenec - Vukasović snimili smo na zagrebačkom Jarunu, na Malom jezeru, u trenucima šetnje. No, detektirali smo dublje i za koga radi muž Danijele Dolenec. Pogledajte slike i doznajte više o njime.....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

U imovinskoj kartici Danijele Dolenec koja od 4. travnja 2021. obnaša dužnost zamjenice gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića postoje podaci i o bračnom drugu. Tako tamo piše kako je njen muž zaposlenik tvrtke Inetec od veljače 2024. i da mu je neto iznos plaće na mjesečnoj razini 3.223 eura. Bruto plaća mu iznosi 5007 eura. Inetec je tvrtka iz Donjeg Stupnika kraj Zagreba a zapravo se radi o Institutu za nuklearnu tehnologiju d.o.o., čiji su vlasnici Duško i Zrinka Čorak. Zapravo se radi o privatnim poduzetnicima, ocu i sestri poduzetnika Krešimira Čorka, bivšem zetu pokojnog hrvatskog kralja ovrha Marijana Hanžekovića. On je u braku s Anom Hanžeković, ranije Čorak a sada Krznarić, dobio dvoje djece. Nakon rastave braka Krešimir Čorak je jedno vrijeme bio u braku s najbogatijom hrvatskom udovicom Sanjom Duggan čiji je prvi muž, bogati Amerikanac Demian Duggan, preminuo u ranoj mladosti.

Nakon njegove smrti Sanja Duggan je u braku s Franom Barbierijem dobila sina a onda je bla u vezi s Igorom Maksimiljanovićem, partnerom pokojnog brata predsjednika Zorana Milanovića. Kad je ta veza propala Sanja Duggan se udala za Krešimira Čorka i s njim neko vrijeme živjela u Los Angelesu. Čorak se potom preselio u Dubai. Sudeći po podacima sa sudskog registra živi u luksuznom stambenom tornju u Dubaiju koji se naziva Cayane Tower. Inače, Krešo Čorak poznat je i po neuspjelom pokušaju otmice u kojoj su sudjelovali Goran Sudarević i ostali koji su na kraju pravomoćno osuđeni. O tome svjedoči naš članak iz svibnja 2021. pod naslovom: 'NEMOGUĆE HRVATSKO PRAVOSUĐE Nevjerojatna oslobađajuća presuda u slučaju najpoznatije zagrebačke otmice'. U podnaslovu tog članka piše: 'ODO Zagreb uložio žalbu na oslobađajuću presudu Goranu Sudareviću i ostalima na suđenju za iznudu Krešimira Čorka, bivšeg zeta pokojnog Marijana Hanžekovića'.

No, na kraju su otmičari pravomoćno osuđeni. Verojatno je taj grozni događaj utjecao na to da se sin bogatih i utjecajnih vlasnika Ineteca, poslodavca muža Danijele Dolenec, iseli iz Hrvatske. Tako je nakon života sa Sanjom Duggan u Los Angelesu preselio u Dubai. O tome smo već i ranije pisali u članku pod naslovom: 'S KAZNENOG SUDA Smrtno prijetio zagrebačkom tajkunu pa dobio zabranu pristupa uz prijetnju zatvorom'. U tom smo članku opisali i slučaj prijetnje vlasniku tvornice Lola Ribar iz Karlovca Borisu Vidiću koji je prethodno porezno utekao u Hercegovinu poput Kreše Čorka koji je utekao u Dubai. Njegovo je ime isplivalo i u svjetskoj aferi 'Rajski papiri'. Tako je evidentirano da je Krešimir Čorak vlasnik Emaar Propertise sa sjedištem u Marsi, Dubai. No, u istom dijelu svijeta je, sudeći po podacima sa službene stranice Ineteca, poslodavca Slavena Vukasovića, muža Tomaševićeve desne ruke Dolenec, drugo sjedište te ZG kompanije.

Naime, na webu Ineteca piše kako imaju i ured u Ujedinjenim Arapaskim Emiratima, odnosno u Abu Dhabiju u 'Capital Centre, International Tower'. Krešimir Čorak je s roditeljima te sestrom Zrinkom Čorak poslovno povezan preko splitske tvrtke Rope Real Estate gdje su njegovi roditelji vlasnici a on sa sestrom ima funkciju u Upravi te tvrtke. Vrijedi naglasiti kako je vlasnika Ineteca Duška Čorka često primao pokojni gradonačelnik Milan Bandić i to kao predstavnika zagrebačkih Rotarijanac a u nekim prigodama je među njima bio i Romano Bolković. No, Inetec je dobivao i pozamašne iznose za poticanje razvoja od Grada Zagreba u Bandićevom mandatu. Primjerice, skoro pola milijuna kuna samo u jednoj prigodi o čemu svjedoči web stranica Grada Zagreba. Otkako su Tomašević, Dolenec i Možemo na vlasti u hrvatskoj metropoli nije bilo takvih davanja a zacijelo bi ista došla pod udar Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa s obzirom da joj je suprug zaposlenik Ineteca s enormnom plaćom gledano iz kuta hrvatskog prosjeka. Stoga ne čudi da je bio među najvećima donatorima Možemo, drugi na listi, odmah iza Sandre Benčić.

Na kraju istaknimo kako je druga po moći osoba u Gradu Zagrebu iskoristila sunčani i lijepi Uskrs 2024. kako bi s obitelji prošetala Jarunom. U njezinom društvu bila je decentna gospođa starije životne dobi, suprug, kćerkica koja je vozila romobil te još jedan sredovječni muškarac. Njihova šetnja odvijala se šetnicom Malog Jezera. Na suprotnoj obali Jarun je bio preplavljen useljenicima iz Azije koji su iskoristili neradni i sunčani dan kako bi se rekreirali. I Zagreb je, otkako su na vlasti Tomašević - Dolenec i Možemo u metropoli a Plenković premijer, postao nalik svjetskim metropolama po šarolikosti stanovništva. Još samo da svi naši političari ispune svoja olako data predizborna obećanja pa da i imovinske kartice prosječnih građana budu barem upola bogate kao, primjerice, aktualne dogradonačenice Grada Zagreba Danijele Dolenec čemu pridonosi ne samo njena plaća već i golemi prohodi njezinog muža ne samo u Inetecu već i u tvrtkama gdje ostvaruje interese.