Poznato je kako je 28-godišnja pjevačica koja je uspjela sinoć a izgledno će i iduća 4 dana oduševiti publiku u zagrebačkoj Areni odrasla u Belom Manastiru. Tamo su o njoj skrbili mama Borka Mihajlović i djed Borislav jer je bila dijete rastavljenih roditelja. Kada je imala 3 godine njeni su se roditelji rastali  a otac Nedeljko je otišao u Bačku Topolu. Tako je Aleksandra blagdane i školske praznike provodila između dvoje roditelja i dvije države što ju je kao dijete frustriralo. Otkad je krenula njena pjevačka karijera i udala se za Filipa Živojinovića, sina Slobodana Živojinovića Bobe i njegove prve supruge Zorice, odnosno posinka Lepe Brene, Aleksandrin je život munjevito promijenjen a prepune dvorane diljem regije svjedoče o njenom meteorskom uspjehu. Nije samo krenulo njoj već i njenom ocu Nedeljku koji je dobio prigodu okusiti dio slave i djelić zvjezdanog života  jer sa svojom drugom suprugom Lelom  posjećuje Aleksandrine koncerte i u VIP loži druži se s brojnim drugim zvijezdama. Tako su mediji u Srbiji krajem rujna zabilježili da se družio s pjevačicom Cecom Ražnatović u VIP loži tijekom Aleksandrinog koncerta u beogradskoj Štark Areni. Inače, Nedeljko se prije 3 godine oženio za Lelu a a na svadbi su mu bili Aleksandra i Filip. Nedeljkov Instagram profil odaje kako mu je krenulo u životu zajedno sa zvjezdanim statusom njegove kćeri. No, iako je poznato kako je Aleksandrina majka Borka Mihajlović vezana uz Beli Manastir i da je Aleksandru samo rodila u Srbiji i tamo kratko živjela bilo je nepoznato da je njen otac Nedeljko nakon napuštanja Hrvatske tijekom rata i selidbe u Srbiju zadržao hrvatsko državljanstvo i dokumenta. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Kad se prije par mjeseci počelo šuškati kako će Aleksandra Prijović održati koncert u zagrebačkoj Areni 1. prosinca te kada je postalo jasno da će uspjeti rasprodati ne samo jednu već čak 5 koncerata mediji u Hrvatskoj naveliko su se raspisali o njoj i pokušali rastumačiti fenomen njenog uspjeha. Mnogi sve dok nije rasprodala prvi koncert u Areni u Hrvatskoj nisu bili ni čuli za nju. No, kad je postalo jasno kako je Aleksandri pošlo za rukom rasprodati čak 3 zagrebačke Arene u 24 sata dok je prodaja ulaznica za 4.-i i 5.-i koncert išla malo teže, svi su znali da je neosporno riječ o novoj regionalnoj zvijezdi. Sinoć je u prepunoj Areni održan njen prvi koncert a među publikom je odmah zapažena i kći Ivice Todorića, Iva Todorić te Modni Mačak Marko Grubnić. Svoj prvi koncert u Zagrebu Aleksandra je otvorila pjesmom 'Za nas je kasno' a potom je zažarila publiku u Areni. Nastup je završila u duetu s gostom Acom Pejovićem s kojim je izvela ”Litar vina, litar krvi”.

Inače, pjevačica ZG koncerte ima u sklopu regionalne turneje  "Od istoka do zapada". Turneju je je započela 28. rujna i potom 30. rujna u beogradskoj Štark Areni, zatim je pjevala 28., 29. i 30. listopada u sarajevskoj Zetri, a onda ovaj mjesec u Zagrebu  i 10., 11. i 12. studenog u Nišu, u Studentskom Centru Čair. Kada je izašla pred ZG publiku rekla je: 'Moram vam priznati jednu stvar. Prije svakog koncerta isplaniram što želim reći kada izađem pred publiku, ali uzevši u obzir sve što se dogodilo posljednjih mjeseci samo vam mogu reći hvala' - rekla je Aleksandra. Nevjerojatan je to uspjeh za Aleksandru koja se kao djevojčica suočavala i s težim stranama života i koja nije, kao njen muž Filip, odrastala u izobilju i na mondenim destinacijama. No, za uspjeh se i namučila jer prvi put kad se natjecala u Zvezdama Granda nije niti prošla u finale pa je imala dilemu treba li nastaviti pjevačku karijeru ili ne.

Inače, mediji su objavili i kako je naučila pjevati uz baku te majku koja je bila pjevačica koju su angažirali na zabavama i kavanama. Iako je Aleksandrina majka Borka bila vrlo nadarena pjevačica folka i ima vrhunski glas za tu vrstu glazbe nije nikada uspjela napraviti karijeru kao Aleksandra jer je imala i druge životne okolnosti od svoje kćeri. No, i ona je zadnjih godina nastupala kao pjevačica u Grandovom showu pa su mnogi u Srbiji i drugdje, zahvaljujući YouTube, imali prigodu saznati od koga je Aleksandra naslijedila talent. Mediji  u Srbiji proteklih su godna pisali kako je Borka, kao samohrani roditelj, svoju nasljednicu vodila po slavljima na kojima je pjevala, te je tako Aleksandra i naučila stare narodnjačke hitove. Sama Aleksandra nikada u javnosti nije krila da je imala djetinjstvo koje nije bilo kao iz bajke, već da se njena majka Borka trudila da joj ništa ne fali tokom odrastanja, a često su je čuvali baba i djed, jer joj je majka imala zakazane nastupe.

Sama Aleksandra je rekla o svom djetinjstvu: 'Najteže mi je bilo kad dođu novogodišnji i božićni praznici. Svi prijatelji su bili sa svojim roditeljima, ali ne i ja. Čas sam bila kod mame, čas kod tate, a željela sam da budemo zajedno. To mi je oduvijek bila boljka', rekla je za magazin Glossy. Nakon razvoda roditelja ostala je živjeti s majkom u Hrvatskoj. 'Ne bih htjela zvučati patetično, ali znam da su mnoge obitelji doživjele slične situacije. Imala sam ljubav voljenih, ali s vremenom sam shvatila da moramo biti razdvojeni', priznala je. Njezin otac Nedeljko je živio u Bačkoj Topoli. Kada je Aleksandra postala velika zvijezda u Srbiji tamošnji su mediji pisali često i o njenom ocu Nedeljku. U zadnje vrijeme često su o njemu pisali kao da je neka selebriti osoba jer je sa svojom drugom suprugom Lelom viđen s poznatim osobama i zvijezdama koje su pohodile Aleksandrine nastupe u Beogradu i drugdje.

Tako je objavljeno kako je uživao u beogradskoj "Štark areni" u prvom u nizu spektakla koji je priredila njegova kći, a da se zatim provodio i na afteru s Cecom Ražnatović. Aleksandra je već s 14 godina krenula u pjevačke vode kada se prijavila u showu Zvezde Granda. Iako joj ispočetka nije išlo glatko mnogi su uočili njen ogromni potencijal i talent i dalje je sve išlo kao u bajci. Posrećilo se ne samo njoj već i njenoj obitelji. Tako su neki mediji pisali kako je pomogla i roditeljima. No, u svakom slučaju oboje i Borka i Nedeljko mogu biti više nego zadovoljni uspjehom svoje kćeri ne samo profesionalno već i privatno. I na sinoćnjem prvom koncertu u Areni Zagreb Aleksandra je pred publiku izvela svog 4-godišnjeg sina Aleksandra. Instagram profil njenog oca Nedeljka svjedoči kao je on ne samo ponosni Aleksandrin otac koji na svom profilu objavljuje njene brojne promo ili slike s koncerata već da je on i ponosni djed.

Naime na Instagram profilu objavljuje i slike s unukom i drugom suprugom Lelom ali na slikama je prekriveno Aleksandrovo lice. Inače, Aleksandra je ne samo povukla pjevački talent s majčine strane već i njen izgled. Iako se Nedeljko Prijović rastao od Borke Mihajlović kad je Aleksandra imala 3 godine te je tada napustio Hrvatsku i otišao živjeti u Bačku Topolu nije se odrekao hrvatskog državljanstva i papira. Vidljivo je to iz činjenice da je u službenom glasilu RH Narodnim novinama 4. veljače 2009. objavljen oglas iz kojeg je vidljivo kako je Nedeljko Prijović  rješenjem Generalnog konzulata RH Subotica 22. siječnja 2009. poništio hrvatsku putovnicu. Inače, takvi se službeni oglasi objavljuju samo kad netko treba izvaditi novi hrvatski dokument pa onda mora ili priložiti na policiji ili u diplomatskim predstavništvima stari dokument radi poništenja. Ako je dokument izgubljen pa se fizički ne može poništiti na samom šalteru ili kod službene osobe u hrvatskim konzulatima onda se mora oglasiti poništenje dokumenta u Narodnim novinama.

Doduše, nedavno je procedura pojednostavljena pa se u Hrvatskoj ne mora objavljivati oglas već se daje izjava na samom šalteru u prostorijama nadležne policijske postaje gdje se izdaju osobni dokumenti. Nije samo otac pjevačice izgubio hrvatski dokument. Prethodno smo pisali kako je 2 puta pjevačica prijavila gubitak osobnih dokumenata u Belom Manastiru. To smo naveli u članku od 5. listopada pod naslovom: 'PIKANTERIJE Aleksandra Prijović živjela je u skromnoj prizemnici u Belom Manastiru s mamom Borkom i djedom Borislavom prije nego što je postala Zvezda Granda koja puni zagrebačku Arenu'. Aleksandra Prijović poništila je osobnu iskaznicu kod Policijske postaje u belom Manastiru i to u srpnju 2014. te travnju 2015. godine. I njena mama Borka poništila je osobnu u lipnju 2014. kod PP Beli Manastir.